Enza Home Yataş Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024

Yatak Odası Takımları 2024 İnceleme

En yeni yatak odası takımları fiyatları ile birlikte evdekorasyontarz.com sayfalarında sizlerle buluşuyor. Mobilya markaları ve üreticilerinin yeni yılda vitrinlerine çıkardıkları ürünleri fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyor, beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Örneğin geçtiğimiz hafta içerisinde Doğtaş yatak odası ve Kelebek yatak odası takımları fiyatları ile birlikte konuk olmuştu sayfalarımıza. Daha öncesinde ise Türkiye’nin lider mobilya markalarının ürünlerine göz attık. 2024 model Bellona yatak odası ve İstikbal yatak odası takımlarını fiyatları ile birlikte inceledik. Elbette sadece bir kaç marka ile yetinmedik. Bunun yanında en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına daha bir çok markanın kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatlarını paylaştık.

Enza Home Yatak Odası Takımları 2024

Bu sayfamızın konuğu ise bir Yataş markası olan Enza Home. Zira marka Yataş’ın verdiği yılların tecrübesi ile yatak odası ürün gamına yepyeni ürünler ekledi. Başta Legato yatak odası takımı olmak üzere Riga, Polka, Linz ve Cordell koleksiyonlarından oluşan koleksiyon fiyat olarak da oldukça uygun görünüyor. Dolayısıyla yatak odası için mobilya alışverişi yapmadan hemen önce burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Enza Home Polka Yatak Odası Takımı

Rahat ve spor tasarım detaylarıyla öne çıkan Polka yatak odası takımı modern tarzda tasarlanmış. Dolap renk ve tasarımlarıyla uyumlu natürel ve füme renk ayna uygulamalarıyla göze çarpan takımda koyu gri ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunulmuş. Aynı zamanda kullanıcı ihtiyaçlarına bağlı olarak sürgülü ve kapaklı olmak üzere 5 farklı ölçü ve özellikte dolap alternatifi bulunuyor. 2, 3, 5, sürgü ve köşe gardırop alternatiflerinin sunulduğu takımın fiyatlarına gelecek olursak… Şifonyer, 2 adet komodin, başlıklı karyola ve 5 kapaklı gardıroplu Polka yatak odası takımının 27.365,00 TL fiyatla satıldığını görüyoruz. Takımın sürgü kapaklı gardıroplu seçeneği ise 37.065,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Yataş Enza Linz Yatak Odası

Linz yatak odası takımı ise seriye özel keten görünümlü detayları ve vintage koyu ahşap yüzeyleri ile dikkat çekiyor. Organik formlu şifonyer aynası ve parlak füme düğme kulpları ise tasarıma özgün bir yorum katıyor. Serinin genç ve şık tarzını yansıtan 5 ve 3 kapaklı dolap seçeneklerinin yanı sıra sürgü kapak alternatifi ve köşe dolap modülü de bulunuyor. Buna göre takımının şifonyer, başlıklı karyola, 5 kapaklı gardırop ve 2 adet komodinden oluşan alternatifi şu sıralar 35.225,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Sürgü kapaklı gardıroplu Linz yatak odası ise 40.085,00 TL fiyat etiketine sahip.

Enza Home Cordell Yatak Odası

Cordell serisi yatak odası son zamanların trend tonları gri, ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonu ile vitrine çıkıyor. Modüler tasarım yaklaşımıyla estetik ve fonksiyonelliği bir araya getiren takımda dikkat çeken detaylar var. Örneğin dolaplarındaki natürel ayna uygulaması, özel dikişleriyle dikkat çeken yatak başlığı ve metal mat siyah kulpları takımın göz dolduran detayları arasında yer alıyor. Yine 3 ve 5 kapaklı dolap alternatiflerinin yanı sıra sürgü kapaklı dolap seçeneği de bulunan takımın 5 kapaklı gardırop seçeneği 29.840,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın sürgü kapaklı gardırop alternatifinin fiyatı ise 36.835,00 TL olarak belirlenmiş.

Enza Home Riga Yatak Odası

Markanın ürün gamına henüz eklenen Riga serisi lüks tasarım detayları ve rafine çizgisi ile ön plana çıkıyor. Siyah, koyu ceviz ve metalik renk konfigürasyonu vitrine çıkan takımın yüzeylerde ki deri desenli doku ise görülmeye değer nitelikte. Elbette bu elegant takımda da farklı dolap seçenekleri görüyoruz. İkili çekmece kullanımına sahip 6 kapaklı akordeon dolap alternatifinin yanı sıra üçlü çekmece kullanımına sahip 2 farklı hibrit dolap seçeneği bulunuyor. Buna göre takımın 6 kapaklı gardırop, başlıklı karyola, şifonyer ve komodinlerden oluşan seçeneği 54.995,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın 3 çekmeceli sürgü kapaklı gardıroplu modelinin fiyatı ise 58.240,00 TL.

Enza Home Legato Yatak Odası

Markanın üst düzey yatak odası takımlarından bir diğer ise Legato serisi. Takım monokrom stilin şık ve modern zarafetini yansıtan parlak beyaz ve mat siyah yüzey olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile satışa sunuluyor. Parlak füme düğme kulplar ve modern tarzda tasarlanmış yine aynı renkte ayak detayları ise takım görünümünü bir üst seviyeye taşıyor. Takımın yine tüketici ihtiyaç ve zevklerine göre tasarlanmış farklı gardırop seçenekleri bulunuyor. Ayrıca gardıroplarda cam veya ayna kapak seçeneğini de bulunuyor. Dolayısı ile Legato serisi markanın en pahalı yatak odası takımları arasında yer alıyor. başlıklı karyola, 2 adet komodin, 5 kapaklı gardırop, şifonyer ve aynasından oluşan seçeneği üzerinde 56.000,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Takımın sürgü kapaklı gardıroplu alternatifinin fiyatı ise Enza Home fiyat listesi üzerinde 63.130,00 TL olarak görünüyor.

Enza Home Yatak Odası Kampanyalarını Kaçırmayın !..

Yukarıda sizler için Enza Home’un 5 yeni yatak odası takımını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikaları ve kampanyalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Enza Home mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir