İstikbal Sezon Sonu Yatak Odası Takımları 2024 Fiyatları

Kampanyalı Yatak Odası Takımları 2024

Marka marka, model model 2024 yatak odası takımları ve fiyatlarını incelemeye devam ediyoruz. Son olarak Bellona yatak odası ve Doğtaş yatak odası takımlarını incelemiştik. Daha öncesinde Kelebek yatak odası ve Enza yatak odası takımlarına göz atmıştık. Bu sayfamıza ise ülkemizin lider mobilya markalarından İstikbal 2024 yatak odası takımları ve fiyatları konuk oluyor. Geçtiğimiz yıla İstikbal Elite yatak odası ve İstikbal Diego yatak odası gibi modern yatak odası takımları ile damgasını vuran markanın 2024 yatak odası kampanyalarını fiyatları ile birlikte inceliyoruz.

Sezon Sonu Yatak Odası Kampanyaları İstikbal

İstikbal vitrinlerinde yepyeni koleksiyonlar markanın potansiyel müşterilerle buluştu. Tüm ürünler de olduğu gibi yeni yatak odası takımları da her yıl olduğu gibi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ancak markanın sadece yeni ürünleri değil, kampanyalı yatak odası takımları da fiyatları ile dikkat çekiyor. İstikbal özellikle geçen yılın yatak odası takımlarına inanılmaz indirimler uygulamış. Mesela Armony, Cross, Misty ve Diego gibi geçen yılın trend ürünleri şimdi acayip indirimlerle satışa sunuluyor. Dolayısı ile vakit kaybetmeden bu yatak odası takımlarını incelemeye başlayalım…

İstikbal Armony Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Armony serisi modern ve klasik çizgilerin birleştiği luxury tasarımı ile göze çarpıyor. Renk konfigürasyonunda beyaz ağırlıkta. Fakat beyaz üzerine Highgloss fil dişi renk uygulaması ve altın sarısı renk kombine edilerek görsel zenginlik arttırılmış. Bu görsel şölen, kapaklarda altın şerit ve kulp detaylarıyla zirveye taşınmış. 5, 6 ve sürgü kapılı gardırop alternatifleri ile satışa sunulan takımın 5 kapılı gardırop, makyaj masası, ayna, başlıklı karyola ile komodinlerden oluşan seçeneği 30.269,00 TL yerine şu sıralar 23.307,13 TL fiyatla satılıyor.

İstikbal Cross Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Doğal ahşap tonlarının siyah gibi trend bir renk ile yorumlandığı Cross serisi modern çizgilerinin yanında estetik detayları ile de öne çıkıyor. Mesela siyah ve ince konik ayak tasarımı gibi. Üstelik markanın en ucuz yatak odası takımları arasında yer alıyor. 4, 5, 6 ve sürgü kapaklı gardırop seçeneklerine sahip olan Cross serisinin  5 kapılı gardırop, karyola, makyaj masası ve ayna ile komodinlerden oluşan seçeneği istikbal.com.tr fiyat listesi üzerinde 31.961,00 TL olarak görünüyor. Fakat kampanya dahilinde bu ürünü 30.372,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

İstikbal Diego Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Modern tasarımlardan hoşlananlar için önereceğimiz İstikbal yatak odası modeli ise Diego serisi. İşlevsel tasarım anlayışı ile yorumlanarak zarafet ve estetiğin bir arada sunulduğu takımın renk konfigürasyonunda ceviz renk tonu folyo kullanılmış. Altın renginde özel kulpları ve ayak yapısı detaylarıyla dikkat çeken takım kampanya dahilinde. Zira takımın 5 kapılı gardırop, başlıklı karyola, 2 adet komodin, makyaj masası ve aynasından oluşan seçeneği 53.5010 TL civarında. Fakat bu takımda kampanya dahilinde 42.849,00 TL fiyatla alabiliyorsunuz.

İstikbal Misty Yatak Odası Takımı ve Fiyatları

Koyu rengi ile geçtiğimiz yılın en dikkat çekici yatak odası takımı oldu Misty serisi. Bunun sebebi sadece koyu rengi değil, bu renge entegre edilen doğal ahşap tonları, üst tablalarında ki siyah cam uygulaması ve özel tasarım kulp ve ayak detaylarıydı. Elbette bu kadar detaylı ve şık bir takım geçtiğimiz yıl çok pahalıydı. Fakat şu sıralar İstikbal sezon kampanyaları dahilinde gayet uygun sayılabilecek bir fiyata satılıyor. Takımın 5 kapılı gardırop, karyola, komodinler, makyaj masası ve aynadan oluşan seçeneği 55.989,00 TL yerine 43.111,53 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.

İstikbal Yatak Odası Kampanyaları ve Fiyatları

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak veya kampanyaların sona ermesi ile yada yeni İstikbal kampanya ve indirimleri nedeni ile zaman içerisinde değişiklik gösterebileceğinden hem İstikbal güncel yatak odası takımı fiyatları hakkında bilgi almak, hem de bu yatak odalarını daha yakından incelemek adına İstikbal mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir