İstikbal Koltuk Takımları Fiyatları 2024 Kampanyaları

2024 Koltuk Takımları ve Fiyatları

Hem kaliteli, hem de ucuz koltuk takımları bulmak adına markaların en yen ürünlerini incelmeye devam ediyoruz arkadaşlar. Yakın bir zaman önce Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları ile Bellona koltuk takımı fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıla İstikbal Blanca koltuk takımı gibi ürünleri ile damgasını vuran İstikbal’in yeni koltuk takımı modellerini inceliyoruz. Marka yavaş yavaş bu yeni koltuk takımlarını vitrinlerinde sergilemeye başlarken, bizlerde fiyatlarına ve özelliklerine göz atıyoruz. Eğer şık ve yeni bir koltuk takımı aramaktaysanız bu makalemizi mutlaka incelemenizi öneririz…

İstikbal Koltuk Takımı 3+3+1+1 Modelleri Fiyatları

Türkiye’nin en önemli mobilya markası olan İstikbal, geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2024 yılında da ürün gamında yaptığı harika güncellemeler ile zirvedeki yerini koruyor. Zira markanın yeni koleksiyonları arasında birazdan göreceğiniz üzere, hemen her zevke, her ihtiyaca uygun koltuk takımları bulunuyor. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmadan gelin hep birlikte bu yepyeni İstikbal koltuk takımları ve fiyatlarını incelemeye başlayalım.

İstikbal Arena Koltuk Takımı 

Markanın en yeni koltuk takımlarından biri olan Arena soft tasarım hatları ve zarif detayları ile dikkat çekiyor. Kol ve sırt kısmında yer alan dikey çektirme uygulamaları, yüksek ve zarif ayak tasarımı ise ilk göze çarpan detaylar. Tasarıma özel kumaş kombinasyonları ile farklı renk alternatiflerinin sunulduğu takım daha çok salonlar için tasarlanmış. Dolayısı ile yatak olma özelliği bulunmuyor.  Takımın 2 adet üçlü koltuk, iki adette berjerden oluşan seçeneği ise İstikbal.com.tr fiyat listesi üzerinde 64.780,00 TL olarak görünüyor.

İstikbal Mitra Koltuk Takımı

Modern mekanlar için geniş oturumlu ve konforlu bir koltuk takımı arayan okurlarımız için son derece ideal bir seçim olduğunu düşündüğümüz Mitra koltuk takımı Vizon ve Bej gibi sade döşemelik kumaş renkleri ve retro görünümü ile dikkatleri üzerine topluyor. Yine yatak olma özelliği bulunmayan takımın 3+3+1+1 modeli ise üzerinde 57.980,00 TL fiyat etiketi taşıyor.  Tabi takımın daha bir çok farklı seçeneği bulunuyor. Mesela 3+2+1 seçeneği de var. Bu alternatifin fiyatı ise 48.585,00 TL.

İstikbal Gina Koltuk Takımı

Markanın 2024 koleksiyonuna yeni eklenen Gina serisi, hem şık, hem de ekonomik bir model. İki farklı üçlü koltuk seçeneğinin sunulduğu üründe İskandinav tarzına atıfta ahşap kol kısımları şık bir detay olarak göze çarpıyor. Kırlentlerle aynı desen ve renge sahip berjer döşemeleri ise diğer bir çarpıcı detay. Yatak olma özelliği de bulunan takımın fiyatlarına gelecek olursak. Efendim üst resimde gördüğünüz gibi iki farklı üçlü koltuk ve iki berjerden oluşan Gina koltuk takımı üzerinde 54.990,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

İstikbal Viola Koltuk Takımı

Salon takımı modelleri arayanlara hitab eden Viola koltuk takımında ise ilk olarak lüks detaylar göze çarpıyor. Mesela kapitoneler, krom ayaklar ve şerit dikiş detayları gibi. Üçlü koltuklarda Krem, berjer koltuklarda ise Antrasit renk kombinasyonu ise hakikaten takıma çok yakışmış. Tabi işin içine lüks tanımlaması girince fiyatlar da biraz yükseliyor. Salonlarda olması gerektiği gibi sadece 3+3+1+1 seçeneği ile satışa sunulan krem – antrasit renk konfigürasyonuna sahip ürünün fiyatı 67.180,00 TL olarak belirlenmiş.

İstikbal Figure Koltuk Takımı

Muhtemelen 2024 yılının en güzel salon takımı modelleri listesine kafadan girecek bir takım Figure. Klasik ve lüks tarzların estetik detaylarla bir araya getirildiği takımda yine Chester tarzına yakın kapitone işlemeler ve çok özel ayak detayları adeta göz kamaştırıyor. Üçlü koltuklarda Krem, berjerlerde ise Vizon renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan bu takımda da sadece 3+3+1+1 seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğin fiyatı ise yine lüks tanımlaması etkisiyle diğer modellere göre biraz daha yüksek. Zira Figure koltuk takımı 71.980,00 TL fiyatla satılıyor.

İstikbal’de Koltuk Takımları

Yukarıda sizler için İstikbal’in en yeni koltuk takımlarını görselleri ve fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına, kampanyalarına ve sezon sonu uygulamalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de burada gördüğünüz koltuk takımlarının daha yakından incelemek adına İstikbal mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmeniz öneririz.

“İstikbal Koltuk Takımları Fiyatları 2024 Kampanyaları” Hakkında 4 Yorum Var

  1. Merhaba Bale koltuk takımında yatak ve sandık özelliği bulunuyor mu acaba? Yamamışsınız da bana bu tür de bir takım lazım. Ama yataklı ve sandıklı koltuk takımı modeli olması gerekiyor. İlle de İstikbal olmasına da gerek yok.

    1. Merhaba bu takım da yatak olma özelliği bulunuyor. Fakat genel olarak yerden yüksek ayaklı koltuk takımlarında sandık özelliği bulunmuyor.

  2. Koltuk takımları çok güzel ama fiyatlar çok çok abartılı abi. Bellona da koltuk takımı fiyatları da hemen hemen aynı. Bu ne ya neredeyse ikinci el bir eski otomobil fiyatı. Evlilik hazırlığı yapıyorum, tabela montaj ustasıyım, altımda bir murat 131 var. Arabayı satsam tüm ev eşyalarının yarısını bile karşılamıyor. Mecburen gidip 2.el koltuk takımı alacağım. Hatta herşeyi 2. mobilya olarak düzeceğim 🙁

    1. Merhaba Yunus. Bu konu da sana hak veriyorum. Sonuna kadar haklısın. Eskiden yeni evlenen insanlar nasıl ev alırız diye düşünüyordu kara kara. Günümüzde ise bırak ev almayı senin gibi oturacak bir mobilyayı “nasıl alacağız?” diye düşünüyorlar. Ülkenin geldiği duruma bak 🙁 Sen emekçisin, sen işçisin kardeşim, bu şartlarda zaten hiç bir şekilde ev sahibi olamayacaksın da eşinle olan aşkınız sizi bir çok engelden aşıracaktır. Ayrıca inanırsın yada inanmazsın ama bil ki Allah ev kuranla evlenene hakikaten yardımcı oluyor. Bunu bizzat tecrübe olarak deneyimledim. Bir gün hiç ummadığın yerlerden kazançlar elde edeceksin. Evliliğin bereketi işine yansıyacak. Çok iş alacaksın. Allah bolca rızk verecek. İnancını yitirme…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir