2024 Salon Takımı Modelleri Fiyatları Detaylı İnceleme

En Güzel Salon Takımları 2024

Evlerimizin en güzel köşeleri olan salonlarımız için salon takımlarını mercek altına almaya devam ediyoruz. Aslında salon koltuk takımları konusunda daha önce bazı paylaşımlarda bulunmuştuk. Mesela en yeni modern salon takımları sayfalarımıza konuk olmuştu. Hatta markaların en yeni salon modellerini bile detaylı olarak incelemiştik. Bu bağlamda son olarak Doğtaş koltuk takımı Modelleri ve Fiyatları beğeni ve bilgilerinize sunulmuştu. Özellikle Doğtaş Diamond koltuk takımı ise tüm okurlarımız tarafından beğeni toplamıştı. Bunun yanında Bellona koltuk takımı ve İstikbal koltuk takımı modellerinin de en yeni modellerini incelemiştik.

Salon Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise farklı markalara ait salon takımlarını fiyatları ve görselleri ile birlikte bilgilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile şu sıralar değerli misafirlerinizi ağırladığınız ve dekorasyonuna en fazla önem verdiğiniz salonunuz için bir salon takımına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz. En azından sonradan pişman olmamak ve kampanyaları kaçırmamak için bu şahane takımları dikkate almanız sizin yararınıza olacaktır.

Salon Takımı İstikbal Modelleri ve Fiyatları 2024

Yeni sezona birbirinden güzel ürünlerle giren İstikbal, salon takımları ürün gamında da bizi hiç şaşırtmadı. Zira marka yeni salon takımı koleksiyonunda özellikle Pier salon takımı ile potansiyel müşterilerini kendine hayran bıraktı. Klasik tarzın zarafetini Montana Pudra tonu ve gold detaylar ile bir araya getiren takım salonlarında zengin ve lüks bir atmosfer isteyenlere hitab ediyor. Takımın 2 adet üçlü koltuk ve iki adette berjerden meydana gelen delüks modeli ise 32.084,00 TL yerine İstikbal salon takımı kampanyaları dahilinde 25.666,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Salon Takımı Bellona Modelleri ve Fiyatları 2024

İstikbal’in yeni salon takımı koleksiyonundan bahsetmişken kardeş markası Bellona ürünlerinden bahsetmezsek haksızlık etmiş oluruz. Çünkü Bellona 2024 salon takımı modelleri ile adeta göz kamaştırıyor. Özellikle de daha önce yatak odası takımının incelediğimiz yepyeni Montego serisi. Chester tarzının bambaşka bir bakış açısı ile yeniden yorumlandığı bu takım altın sarısı metal detayları ile ön plana çıkıyor. Vizon-Kiremit renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takımın 2 adet üçlü koltuk ve 2 adette berjer koltuktan oluşan alternatifi 32.472,00 TL. Fakat bu rakam Bellona salon takımı kampanyaları dahilinde 25.978,00 Liraya kadar düşüyor.

Mondi 2024 Salon Takımları ve Fiyatları

Modern ve klasik tarzı salonlarında harmanlamak isteyen okurlarımız için harika bir model buduk. Markamız Mondi. Mondi’nin yeni konsept ürünler kataloğunda rastladığımız Alvina serisine bayıldık resmen. O kasıntılı, abartılı salon takımlarından oldukça farklı bir karizmaya sahip olan bu takım basit fakat bir o kadar da şık ve detaylı tasarımı ile dikkat çekiyor. Üstelik bu modern avangart takımın fiyatı da bir çok rakibine göre çok uygun. Örneğin takımın 2 adet üçlü koltuk ve 2 adette tekli koltuktan oluşan seçeneği 27.238,00 TL. Durun daha bitmedi, zira Mondi salon takımı takımı kampanyaları dahilinde bu ürünü 16.344,00 TL gibi bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

2024 Salon Takımları ve Fiyatları ile İpek Mobilya

Gerek özel tasarımları, gerekse uygun fiyatları ile İpek Mobilya’ya özel bir paragraf açmakta fayda var. Özellikle de vitrinlerine yeni çıkardığı Miami serisi yeni salon takımı için. Çünkü bu takım hem aradığınız gibi şık, hem konforlu, hem de bir çok ihtiyaca göre alternatifler sunuyor. Örneğin takım berjerlerinde hem sabit, hem de döner koltuk seçeneği sunulmuş. Takımın özel tasarım gold detaylı ayakları ve Chester tarzına göndermeler yapan kapitone işçiliği ise tek kelime ile harika… Az önce vurguladığımız gibi markanın kalitesi ve şık tasarımlarının yanında fiyatları da oldukça uygun. Mesela bu takımın iki adet üçlü, iki adette sabit tekli koltuktan oluşturulan versiyonu 35.557,80 Liradan 21.967,14 Liraya kadar düşmüş durumda. Eğer 2 adet sabit berjer yerine 2 adet dönerli berjer isterseniz cebinizden çıkacak para ise 24.099,40 TL olarak görünüyor.

Yeni Salon Takımlarını Sizler İçin İnceleyelim…

Yukarıda sizler için çeşitli markalara ait en tutulan salon takımları ve özelliklerini incelemeye çalıştık. Fiyatlar verdik, dekorasyon tarzlarınıza göre önerilerde bulunduk. Ancak yeterli olmadığını biliyoruz. Bu nedenle incelememizi istediğiniz farklı marka ve modeller varsa bizlere hemen alt tarafta yer alan yorum bölümümüzden bilgilendirmeniz yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir