2024 Modern Yemek Odası Takımları ve Fiyatları ile Alfemo

Yemek Odası Takımları Fiyatları 2024

Konuklarınızla birlikte ziyafete dönüştürebileceğiniz keyifli sofralar kurmanız adına yemek odası takımlarına göz atmaya devam ediyoruz. Sizler için hem estetik, hem işlevsel, hem de en ucuz yemek odası takımlarını bulmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Doğtaş yemek odası takımları sayfalarımıza konuk olmuştu. Elbette ülkemizin en önemli mobilya markalarının ürünlerine de göz attık. İstikbal yemek odası takımları ve Bellona yemek odası takımları editörlerimiz tarafından sizler için detaylı olarak incelendi. Daha bir çok farklı mobilya markaları ve üreticilerinin ürünlerine de daha önceki sayfalarımızda göz attık.

Alfemo Yemek Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıla özellikle Alfemo Brooklyn Yemek Odası ve Alfemo Vegas Yemek Odası takımları ile damgasını vuran Alfemo konuk oluyor. Sizler için markanın yeni sezon yemek odası takımlarını özellikleri ve görselleri ile birlikte incelmeye alıyor, kampanyalı fiyatları hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle eğer şimdilerde bir yemek odası takımı almak niyetinde iseniz burada ki ürünlere mutlaka göz atanızı öneririz.

Alfemo Infinity Yemek Odası

2024 Yılının hemen başlarında Alfemo vitrinlerine çıkan İnfinity yemek odası takımı zarif detayları ile dikkat çekiyor. Ana rengin meşe olarak belirlendiği takımda turkuaz sandalyeler sıradışı bir kontrast veriyor. Takımının fiyatı ise oldukça uygun görünüyor. Zira 4 adet sandalye, masa ve konsoldan meydana gelen takımın satış fiyatı 11.110,00 TL olarak belirlenmiş. Tabi açılır kapanır yemek masası ve 2 adet daha sandalye isterseniz bu fiyat artıyor.

Alfemo Vancouver Yemek Odası

Açık meşe rengi ve beyaz renk konfigürasyonu ile karşımıza çıkan Vancouver yemek odası, basit, sade ve şık bir görünüme sahip. Fakat altıgen şeklindeki lazer işlemeleri ve deri kapak kulp detayları takıma hareket katıyor. Bu zarif ve detaylı takımın fiyatı da Alfemo kalitesine göre oldukça uygun. Zira takımın Konsol, konsol aynası, sabit yemek masası ve 4 adet sandalyeden oluşan seçeneği üzerinde 10.835,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Alfemo Villa Yemek Odası

Markanın 2024 ürün gamında yer alan Villa yemek odası takımı keten yüzeyleri, ceviz ve bronz detayları ile öne çıkıyor. Modern bir tasarıma sahip olan takım işlevsel özellikleri ile de dikkat çekiyor. Takımın yemek masası açılarak daha geniş bir yemek alanı sağlarken, konsol modelinde de Blumotion özelliği sayesinde kapaklar sessizce açılıp kapanabiliyor. Yemek masası, konsol, ayna ve 4 sandalyeden meydana gelen takımın fiyatı ise 12.355,00 TL olarak belirlenmiş.

Alfemo Lizbon Yemek Odası

Alfemo yemek odası takımlarına henüz eklenen Lizbon yemek odası takımı markanın en ucuz yemek odası takımları arasında yer alıyor. Ceviz ana rengine eklenen altın detaylar ile şık bir görünüm kazanan takım son derece modern bir tasarıma sahip. Yemek masası, 4 adet sandalye, konsol ve aynadan oluşan Lizbon yemek odası takımının fiyatı ise sadece 7.970,00 TL.

Alfemo Yemek Odası Takımı Kampanyaları

Sizler için Alfemo’nun en yeni 4 yemek odası takımını fiyatları ile birlikte incelemeye aldık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ayrıca Alfemo yemek odası ürün gamında daha bir çok farklı model var. Bu nedenle hem bu diğer modellere göz atmak , hem de burada gördüğünüz ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Alfemo yemek odası takımları resmi web sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir