2024 Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları ile Ocasso

Köşe Koltukların Fiyatları Ne Kadar?

Köşe koltuk yada diğer adı ile L koltuk piyasa araştırmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstikbal köşe takımı ve Bellona köşe takımı modellerini fiyatları ile birlikte incelemiştik. Daha öncesinde ise Doğtaş köşe takımları sayfalarımıza konuk olmuştu. Sadece mobilya markaları ile sınırlı kalmadı tabi ki bu araştırmalarımız. Bunun yanında mesela çok merak edilen Ikea köşe takımları ve fiyatlarını da inceledik. Ayrıca sizlere fikirler vermek adına az yer kaplayan köşe takımları gibi, yataklı köşe koltuk modelleri gibi spesifik konulara da girdik. Bu sayfamızda ise sizler için hem en iyi köşe takımları, hem de en ucuz köşe takımları bulmak adına yepyeni bir markanın ürünlerine yöneliyoruz.

Ocasso Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları 2024

Son günlerde gerek Sosyal Medya, gerekse TV reklamları ile adını sıklıkla duymaya başladığımız Ocasso Mobilya konuk oluyor bu sayfamıza. Aslında geçtiğimiz günlerde bu markanın farklı ürün gruplarını incelemeye almıştık. Örneğin Ocasso koltuk takımı modellerini incelemiştik. Özellikle Ocasso Diva koltuk takımı farklı tasarımı ile bizleri kendine hayran bırakmıştı. Markanın diğer ürün grubu Ocasso yatak odası takımı modelleri de tasarımları ve oldukça uygun fiyatları ile beğenilerinizi toplamayı başarmıştı. Bakalım markanın köşe koltuk takımları da diğer ürünleri gibi etkileyici mi?.. Buna sizler karar vereceksiniz, tabi ki hemen alt tarafta incelediğimiz L koltuk takımlarına göz attıktan sonra…

Ocasso Pratik Köşe Takımı

Markanın köşe takımı ürün gamına girdiğimiz anda son derece şık tasarımlar gördük. Fiyatlar ise piyasada benzer bir çok rakibine nazaran oldukça uygun. Mesela en ucuz köşe takımı olan Pratik serisini ele alalım. Modern bir tarza sahip olan takım, doğal detayları ile dikkat çekiyor. Estetik görünümünün yanında işlevsel özellikleri ile de öne çıkan takım da yatak olma ve sandık özelliği de bulunuyor. Ayrıca dar veya geniş tüm yaşam alanlarına uyum sağlayabilecek üçlü ve ikili alternatifler de sunulmuş. Son zamanlarda moda olan, telefon ve tablet şarjına olanak sağlayan USB port eklentisi de cabası. Takımın normal fiyatı 27.776,00 TL. Fakat bu takımı köşe takımı kampanyaları dahilinde 17.360,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Ocasso Loft Köşe Takımı

Hiç şüphesiz markanın en güzel tasarımlarında biri olan Loft köşe takımı göz alıcı renk konfigürasyonu ile göze çarpıyor. Zira takımda Hardal ve Antrasit gibi iki muhteşem ton bir araya getirilmiş. Dikkat çeken bir başka zarif detay ise neredeyse takımın tamamında gördüğümüz baklava desenli dikişler. Üstelik bu takımda şu sıralar indirimli olarak satışa sunuluyor. Normal fiyatı 28.174,00 TL olan takım 16.904,00 TL fiyatla sizleri Ocasso Mobilya mağazalarında bekliyor.

Ocasso Ada Köşe Takımı

Ocasso ürün gamında, tasarımıyla diğer modellerden hemen ayrışan, farklı bir takım var. Markanın köşe takımı olgusuna bambaşka bir perspektiften baktığının en bariz kanıtlarından biri olan Ada köşe takımı. Yine Antrasit ve Gri renk harmanı ile karşımıza çıkan takım özellikle salon gibi geniş mekanlarda koltuk takımı yerine köşe takım kullanmak isteyenler için bulunmaz bir seçenek olarak görünüyor. Takımın fiyatı ise Doğtaş yada Bellona da bulunan benzer özellikli ürünlere göre daha ucuz. Çünkü 34.640,00 TL olan fiyatı 21.455,00 TL gibi uygun bir fiyata çekilmiş.

Ocasso Domino Köşe Takımı

Chester köşe takımı arayanlar için ideal bir seçenek Domino. Takım son yıllarda özellikle koltuk takımlarında trend olan Chester tarzının tam bir replikası görünümünde. Köşe takımlarında kolay kolay rastlanmayan bu tarzın en güzel örneklerinden biri de aslında. Hele tarza farklı bir yorum katan gölgeli kumaş seçimi ise harika bir uygulama. Fiyat olarak bakacak olursak. Fiyatı da fena değil, zira 39.913,00 TL yerine 23.948,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Ocasso Fedora Köşe Takımı

Ocasso köşe takımlarını inceleyip, Fedora köşe takımına göz atmazsak hem size, hem de markaya büyük haksızlık yapmış olurduk. Çünkü bu takımda inanılmaz farklı. Bir kere farklı dekorasyonlara imza atmak isteyenler için iç gıcıklayıcı bir kırmızı tonuna sahip. Artı 2+köşe +2 gibi geniş ve konforlu bir oturum sunulmuş. Bunun yanında bu şahane köşe koltuk takımın fiyatı da 45.696,00 Liradan 28.560,00 Liraya çekilmiş. Ne dersiniz haksız değil miyiz?..

Ocasso Nova Köşe Takımı

Markanın en tutulan köşe takımları arasında ye alan Nova köşe takımında konfor ve estetik tasarımın bir araya getirildiğini görüyoruz. Fedora serisinde olduğu gibi 2+2+köşe modüllerinden oluşan takımda geniş odalar için üçlü koltuk alternatifti de bulunuyor. Antrasit parlak kumaşı ve bakır tonunda ki özel tasarım ayak detayları ile ön plan çıkan takımın fiyatına gelecek olursak… Efendim takımın Ocasso Mobilya fiyat listesi üzerinde görünen fiyatı 52.480,00 TL. Fakat şu sıralar bu takım da kampanya dahilinde 32.800,00 TL fiyatla satılıyor.

Ocasso Mobilya Köşe Takımı Kampanyaları 2024

Köşe takımı satın almak isteyen okurlarımız için Ocasso’nun en yeni ürünlerini fiyatları ile birlikte incelemeye aldık. Ancak incelememiz içerisinde verdiğimiz bu fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem bu ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Ocasso Mobilya mağazaları yada Ocasso Mobilya Köşe Takımları resmi internet sayfasını linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir