Bellona Mini Bahçe Takımları ve Kampanyalı Fiyatları 2024

Bahçe Mobilyaları 2024

Bahçe mobilyalarına göz atmaya devam ediyoruz. Mobilya markaları, İnternet mağazaları ve yapı market ürünlerini fiyatları ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunuyoruz. Son olarak İstikbal bahçe mobilyaları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde Modalife bahçe mobilyaları ile Doğtaş bahçe mobilyaları ve fiyatlarını incelemiştik. Yapı market ürünleri ise Koçtaş bahçe mobilyaları ve Bauhaus bahçe mobilyaları olarak sayfalarımızda yer aldı. IKEA bahçe mobilyası modellerini de unutmadık. Ucuz bahçe mobilyaları arayan takipçilerimiz için İnternet mağazalarının ürünlerine göz attık. Örneğin Vivense bahçe mobilyaları ve fiyatlarını paylaştık.

Bellona Mini Bahçe Takımları ve Fiyatları

Bu sayfamızın konuğu ise lider mobilya markalarımızdan Bellona. Nitekim marka, tüm ürün gruplarında birbirinden şahane tasarımlarla 2024 yılına merhaba dedi. Bahçe mobilyası ürün gamında da görülmeye değer ürünler var. Özellikle de mini bahçe takımları hakikaten çok şık. Dolayısı ile sizler için markanın mini bahçe takımlarını, fiyat ve görselleri ile birlikte incelemeye alıyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar bahçeniz için, bahçeniz yoksa balkonunuz için minimal ve şık bir takım arıyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Bellona Vella Mini Bahçe Takımı

Geçtiğimiz yılların bahçe trendlerine Bellona Begonya bahçe mobilyası ile damgasını vuran markanın ürün gamına son eklenen ürün Vella serisi oldu. Gri renkli rattan tarzında tasarlanan bu ürün dekoratif görünümü ile ön plana çıkıyor. Yeni bir ürün olmasına rağmen, aynı zamanda markanın en ucuz bahçe mobilyaları arasında yer alan Vella serisi üzerinde 18.499,00 TL gibi bir fiyat etiketi taşıyor. Takım 2 adet tekli koltuk, 1 adet ikili koltuk ve camlı orta sehpadan meydana geliyor.

Bellona Viola Mini Bahçe Takımı

Bellona’nın en güzel mini takımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor Viola serisi. Bakır tonlarında iskeletin krem minderle armonisi takıma inanılmaz estetik bir görüntü katıyor. Metal iskeleti ve döşemelik kumaşı nedeniyle aynı zamanda suya dayanıklı bahçe mobilyaları arasında yer alan ürünün yine 2 adet tekli, 1 adet ikili ve 1 adette camlı orta sehpadan oluşuyor. Bu takımında fiyatının yeni bir ürün olmasına rağmen uygun olduğunu söyleyebiliriz. Zira takım 19.900,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Bellona Rover Mini Bahçe Takımı

Rover serisi Bellona’nın en tutulan bahçe mobilyaları arasında yer alıyor. Çünkü marka, takımın minder kumaşlarında 2 farklı renk alternatifi sunmuş. Gri iskelet, Siyah ayak renk kombinasyonuna sarı yada yine gri renkli minderler tercih edebiliyorsunuz. Ayrıca takımın kol kısımlarında ki detaylar da tek kelime ile şahane. 21.490,00 TL fiyatla Bellona vitrinlerine çıkan bu koleksiyonda tüm mini takımlar gibi tekli, ikili ve orta camlı sehpadan oluşuyor.

Bellona Alina Mini Bahçe Takımı

Yukarıda incelediğimiz rattan bahçe mobilyaları aksine, metal ve ahşabı bir araya getirmiş Bellona Alina serisinde. Modern çizgileri ile dikkat çeken takımda kol üst koltuk ve sehpanın ana iskeletinde metal kullanılırken, kol üst kısımları ve sehpa yüzeyinde ahşap tercih edilmiş. Ayrıca Siyah ve ceviz renk konfigürasyonuna sahip takımda Gri ve Mavi minder seçenekleri sunulmuş. Yine ikili koltuk, 2 adet tekli koltuk ve orta sehpadan oluşan takımın fiyatı ise 19.999,00 TL olarak belirlenmiş.

Bellona Glory Mini Takım

Bellona bahçe mobilyası ürün gamından inceleyeceğimiz son mini takım Glory. Çünkü takım geleneksel ve şık tasarımı, bu tasarıma uyumlu krem rengi ile markanın en popüler ürünü. Bu nedenle geçtiğimiz yıla ait bir ürün olmasına rağmen yeni yılda da markanın ürün gamında yer alıyor. Tabi fiyat olarak markanın diğer mini takımlarına nazaran biraz daha pahalı. Zira 2 adet tekli, 1 adet ikili koltuk ve camlı orta sehpadan oluşan takımın fiyatı 27.368,00 TL

Bellona Bahçe Mobilyaları ve Kampanyalı Fiyatları

Yukarıda sizler için Bellona bahçe mobilyalarından mini koltuk takımlarına göz attık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın kampanyaları ve fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bellona Mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir