2024 Bahçe Mobilyaları Fiyatları ve Kampanyaları Vivense

Bahçe Masa Sandalye Takımı 2024

Bu güzel yaz aylarını bahçelerinde geçirmek isteyenler için bahçe mobilyaları ve fiyatları hakkında araştırmalar yapmaya devam ediyoruz. Bundan kısa bir zaman önce en ucuz bahçe mobilyaları bulmak adına Modalife bahçe ve balkon mobilyaları ve fiyatlarını paylaşmıştık. Elbette bahçe mobilyası modelleri araştırmalarımız bunlarla sınırlı kalmadı arkadaşlar. Bellona bahçe mobilyaları ve İstikbal bahçe mobilyaları da ülkemizin lider markalarının ürünleri olarak evdekorasyontarz.com sayfalarında sizlerle buluşturuldu. Özellikle Doğtaş bahçe mobilyaları sizlerden çok ilgi görmüştü. Tabi sadece mobilya markalarının bahçe mobilyalarını incelemedik. Bunun yanında yapı market ürünlerini de beğeni ve bililerinize sunduk. Mesela Koçtaş bahçe ve balkon mobilyaları ile Tekzen bahçe mobilyaları ve fiyatları gibi. Hatta çok beğenilen IKEA bahçe ve balkon mobilyaları bile konuk oldu sayfalarımıza…

Vivense Bahçe Mobilyası Modelleri ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise yapı marketler ve mobilya markalarının dışında bambaşka bir platforma göz atıyoruz. İnanılmaz uygun fiyatları ile dikkat çeken bir İnternet mağazasının ürünlerini mercek altına alıyoruz. Şaşırtıcı kampanyaları ile merak edilen Vivense markasının bahçe mobilyaları arasından bahçe masa sandalye setlerini hemen alt tarafta beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile bahçeniz için bir masa sandalye seti satın almak istiyorsanız ve uygun paralara bu setlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Vivense Balkon Bahçe Masa Sandalye Setleri 2024

Bahçeleri olan şanslı okurlarımız zaten buradalar. Bahçesi olmayıp da geniş balkonları olan diğer şanslı takipçilerimiz de buradalar muhtemelen. Birde bizim gibi küçücük balkonlarında yazı geçirmek durumunda olan dostlarımız var. Dolayısı ile bu sayfada olan herkese göre bir bahçe masa sandalye seti bulmak durumundayız. Endişelenmeyin zira Vivense bahçe mobilya grubunda hemen her zevke ve ihtiyaca hitab eden ürünler var. Mesela geniş bahçeler yada balkonlar için Vivense Rattan Dikdörtgen 6 Kişilik Bahçe takımı gibi. Antrasit renginde ki bu takım masa ve 6 adet sandalyeden oluşurken 2.690,00 TL gibi son derece uygun bir fiyatla satışa sunuluyor.

6 Kişilik Bahçe Masa Sandalye Set Modelleri

Yukarıda incelediğimiz aynı modelin camlı masa modeli ise yine markanın en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Zira 6 adet sandalye ve 150X90X75 cm ebatlarına sahip bu takım üzerinde 3.640,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Günümüzde bir plastik sandalyenin 200,00 TL fiyatla satıldığını, bu ebatta ki bir camın 1.100,00 TL gibi bir fiyatla satıldığını düşünürsek bu fiyatında gayet uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Rattan Bahçe Masa Sandalye Takımları ve Fiyatları

Hemen hemen yukarıda incelediğimiz ürünün aynısı aslında. Fakat beyaz bahçe mobilyaları şu sıralar çok popüler. Dolayısı ile Beyaz Rattan Large 6 Kişilik Camlı Bahçe Masa takımının fiyatı 4.240,00 TL olarak belirlenmiş. Tabi arada ufak tefek detay farkları da yok değil. Fakat buna rağmen 800,00 TL gibi bir farkın da abartılı olduğunu söylemek durumundayız.

En Çok Tercih Edilen Bahçe Masa Takımları

Marketin gerek tasarım, gerek kullanışlılık, gerekse fiyat olarak en tutulan bahçe masa sandalye takımları arasında ise Arizona serisi yer alıyor. 80X140 cm masa ve yine 6 adet sandalyeden meydana gelen takım,  4.490,00 TL  fiyat etiketi ile sizleri Vivense mağazalarında bekliyor.

4 Kişilik Bahçe Masa Sandalye Setleri ve Fiyatları 2024

Gelelim daha küçük, daha minimal ailelere hitab eden bahçe yada balkon masa sandalye setlerine. Efendim bu konu da Vivense içerisinde en göze çarpan model fiyat olarak epeyce yüksek. Mesela Leros Masa Takımını ele alalım. 140X80X75 cm ebatlı masa ve sadece 4 sandalyeden oluşan, Alüminyum alaşımlı kum renginde ki bu takımın fiyatı 6.249,00 TL olarak belirlenmiş.

Vivense Bahçe Mobilyaları Kampanyaları 2024

Bu sayfamızda sizler için Vivense markasının en yeni bahçe ve balkon masa sandalye setlerini inceledik. Fakat bu devasa İnternet mağazasının bahçe ürün gamında burada gördüğünüz ürünlerden farklı olarak daha bir çok model ve seçenek var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar İnternet kampanyaları dahilinde anlık olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de daha fazla ürünü incelemek adına Vivense Bahçe Mobilyaları resmi İnternet sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir