2024 Genç Odası Takımları ve Fiyatları ile Vivense

Genç Odası Modelleri Fiyatları 2024

Genç odası araştırmalarımız sürüyor. Mobilya markaları, yapı marketler ve İnternet alışveriş mağazalarının en yeni genç odası takımlarına göz atıyoruz. Sizler için, kaliteli, kullanışlı ve şık genç odaları bulmaya çalışıyoruz. Bu konu da son olarak bebek, çocuk ve genç odası üreticisi Çilek genç odası takımlarını incelemiştik. Daha öncesinde ise İstikbal genç odası ve Bellona genç odası takımları ve fiyatlarını incelemiştik. Ayrıca Kelebek genç odası ve Doğtaş genç odası  takımları hakkında da bilgilendirme yaptık. Hatta çok popüler olan IKEA genç odası takımları bile sayfalarımıza konuk oldu. Dilerseniz linklere tıklayarak bu markaların en yeni genç odası takımlarına da göz atabilirsiniz.

En Ucuz Genç Odası Fiyatları 2024

Bu sayfamıza ise uygun fiyatları ile dikkat çeken Vivense konuk oluyor. Mobilya denilince akla gelen ilk İnternet mağazalarından biri olan Vivense’nin en yeni genç odası modellerini fiyatları ve özellikleri ile birlikte masaya yatırıyoruz. Dolayısı ile eğer şu sıralar, hem ucuz, hem de güzel bir genç odası takımına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Ucuz Genç Odası Takımları ile Vivense

İlk olarak uygun fiyatlı modellerle işe başlayalım. Mesela üstte resmini gördüğünüz Luke modeli gibi. Basit, sade ve modern bir tasarıma sahip olan bu genç odası, 3 kapaklı gardırop, komodin, bazasız karyola ve şifoniyerden meydana geliyor. Fiyatı ise 8.086,00 TL olarak belirlenmiş. Eğer takıma genç odalarının vazgeçilmezi olan bazalı karyola eklemek isterseniz bu rakam 9.797,00 Liraya çıkıyor.

Erkek Genç Odası Modelleri Vivense

Maskülen tasarımı ve koyu rengi ile çarpıcı bir erkek genç odası takımı olan Franz serisi ise, şık detayları ile dikkat çekiyor. Özellikle masif görünümlü ayakları ve ünite kapaklarında şerit uygulamaları harika. Üstelik bu takım şu sıralar indirimli olarak satışa sunuluyor. Karyola, komodin, 3 kapaklı gardırop, çalışma masası ve şifoniyerden oluşan takımın fiyatı 13.526,00 Liradan 12.468,00 Liraya düşmüş durumda.

Vivense Genç Kız Odası Takımları

Erkekler için Vivense’den bir oda takımına bakıp ta genç kızları atlamak olmazdı herhalde 🙂 Çünkü Vivense genç odası takımları arasında kızlara uygun son derece güzel ürünler var. Petra genç odası gibi. Toz pembe – beyaz renk konfigürasyonuna sahip bu ürün farklı ve estetik tasarımı ile ön plana çıkıyor. Piyasa da bi çok benzer ürüne göre fiyatı da oldukça uygun. Takımın 3 kapaklı gardırop, komodin, karyola ve çalışma masasından oluşan seçeneği üzerinde 16.749,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Modern Genç Odası Takımları Vivense

Mağazanın genç odası ürün gamı içerisinde sıradışı tasarımı ile dikkat çeken bir başka model ise Mozaik genç odası. Doğal ahşabın metal detaylarla harmanlandığı bu takımın fiyatı da tasarımına göre oldukça uygun görünüyor. Zira, 3 kapaklı dolap, karyola, komodin ve çalışma masasından oluşan takımın normal fiyatı 15,698,00 TL iken Vivense genç odası kampanyaları dahilinde bu rakam 14.948,00 Liraya kadar düşüyor.

Farklı Genç Odası Takımları 2024

Özgün ve orijinal tasarımı ile ön plana çıkan bir diğer Vivense genç odası ise Pasific Home Huga Genç Odası. Takımın basit bir tasarıma sahip olmakla birlikte özel detayları sayesinde gösterişli bir görünüme kavuştuğunu gözlemliyoruz. Özellikle gardırop üzerinde ki ayna ve şerit detaylar görülmeye değer nitelikte. Beyaz, ceviz ve meşe renk seçeneklerinin sunulduğu takım 1 adet karyola, 1 adet komodin ve 1 adet gardıroptan oluşurken, 9.802,.00 TL fiyat etiketi ile sizleri Vivense mağazalarında bekliyor.

Vivense Genç Odası Kampanyalar 2024

Yukarıda Vivense’nin en yeni genç odası takımlarını fiyatları ile birlikte sizler için inceledik. Ancak burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde mağazanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem markanın diğer genç odası takımlarına da göz atmak, hemde bu takımların güncel fiyatları incelemek için Vivense Genç Odası Takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir