2024 Modern Yatak Odası Takımları Fiyatları Markaları

Yatak Odası Takımları 2024

Kaliteli, tarzınıza uygun, kullanışlı ve şık yatak odaları, aynı zamanda en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına kampanyalı yatak odası takımları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık bir çok makalemizde. Bu konu da son olarak Bellona yatak odası takımı ve İstikbal yatak odası 2024 modellerini incelemiştik. Öncesinde ise Kelebek yatak odası ve Doğtaş yatak odası takımı sayfalarımıza konuk olmuşlardı. Tabi sadece kampanyalı yada ucuz yatak odalarına göz atmadık. Bunun yanında en pahalı yatak odası takımları da incelenerek beğeni ve bilgilerinize sunuldu.

Modern Yatak Odası Takımları Marka Model ve Fiyatları

Bu sayfamızda ise modern mobilya tarzlarından hoşlanan okurlarımız için çeşitli markaların en yeni yatak odası takımlarını mercek altına alıyoruz. Ülkemizin en büyük mobilya markaları ve üreticilerinin 2024 yatak odası koleksiyonundan en modern tasarım yatak odası takımları ve fiyatları hakkında bilgiler sunuyoruz. Dolayısı ile eğer şu sıralar modern bir yatak odası takımına ihtiyacınız varsa burada ki modellere mutlaka göz atmanızı öneririz.

İstikbal Modern Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

İstikbal yeni yıla girerken tüm ürün gruplarında olduğu gibi yatak odası takımlarını da güncelledi. Hem modern, hem de avangart tarzlarda yepyeni ve harika yatak odaları İstikbal vitrinlerine çıktı. Markanın modern yatak odası takımları arasında ise ilk bakışta Serra serisi göze çarpıyor. Tam da İstikbalden beklendiği gibi son derece estetik bir takım olan bu Serra serisinde Altın ve Krom olmak üzere iki farklı seçenek sunulmuş. Sürgülü, 5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneklerinin sunulduğu takımın fiyatına gelecek olursak. Serra yatak odası takımının 5 kapılı gardırop seçeneği İstikbal yatak odası kampanyaları dahilinde (Bazalı karyola dahil.) 40.549,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın sürgü kapaklı ve 6 kapaklı gardırop seçeneği ise 43.725,00 TL fiyat etiketine sahip.

Bellona Modern Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Bellona’nın modern yatak odası takımı ürün gamında ise koleksiyona yeni eklenen Marsilya yatak odası görülmeye değer nitelikte. Özellikle doğal ahşap tonlarından hoşlananlara hitab eden bu ürün de ilk göze çarpan detay ise dolap kapaklarında ki kulp ve süslemeler oluyor. Bunun yanında özel tasarım retro tarzı konik ayaklarda çok şık. Takımda Ceviz renginin yanında, Kum Taşı renk seçeneği de sunulmuş. Üstelik ürünün Bellona marka ve kalitesine nazaran fiyatının da gayet uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sadece 5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneklerine sahip olan takımın 5 kapılı gardırop modelinin karyola hariç fiyatı 24.684,00 TL. Takımın 6 kapaklı gardıroplu modeli ise 26.576,00 TL fiyatla sizleri Bellona mağazalarında bekliyor.

Doğtaş Modern Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Modern mobilya tasarımları ile dikkat çeken Doğtaş’ın en yeni yatak odası takımı Arora ise sıradışı ayak tasarımı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca özel tasarım kulplar, farklı bir tarza sahip makyaj aynası ve karyola başlığı da göze çarpan şık detaylar. Bu takımın bir diğer güzel yanı ise farklı tüketici ihtiyaçlarına göre farklı gardırop seçeneklerinin bulunması. Zira takımda 4, 5, 6 kapılı, 210 cm sürgülü ve 240 cm sürgülü olmak üzere tam 5 farklı dolap seçeneği sunulmuş. Takımın 4 kapılı gardıroplu alternatifi fiyat olarak en uygun modeli. Üzerinde 14.460,00 TL fiyat etiketi taşıyor. 5 Kapaklı gardıroplu Arora yatak odası takımının fiyatı ise 16.165,00 TL. 6 Kapaklı gardıroplu alternatifini fiyatı 18.195,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın 210 cm sürgülü gardırop seçeneğinin fiyatı 17.815,00 TL, 240 cm sürgülü gardıroplu alternatifi ise 18.310,00 TL fiyatla satılıyor.

Yataş Enza Home Modern Yatak Odası Takımları Fiyatları

Bir Yataş markası olan Enza Home’da da yine son derece modern tasarımlara sahip yatak odası takımları var. O yatak odası takımlarından biri de 2024 model Loreto serisi arkadaşlar. Basit fakat estetik ve modern bir takım olan Loreto serisinde Beyaz -Ceviz renk konfigürasyonu kullanılmış. Takımın natürel renk aynası başta olmak üzere, yine özel tasarım ayak ve kulp detayları da oldukça şık. ve farklı bir uygulama olmuş. Sürgülü, 5 ve 3 kapaklı olmak üzere 3 farklı dolap alternatifinin sunulduğu takımın başlangıç fiyatı ise 15.613,05 TL. Bu başlangıç paketi ise başlıklı karyola, 5 kapaklı gardırop, şifoniyer ve iki adet komodinden meydana geliyor. Takımın sürgü kapaklı gardırop, 160X200 cm başlıklı karyola, iki adet komodin, makyaj masası ve şifoniyerden oluşan seçeneği ise üzerinde 21.186,75 TL fiyat etiketi taşıyor.

Kelebek Mobilya Modern Yatak Odası Takımları Fiyatları

Kelebek Mobilya’nın en yeni yatak odası takımlarından Giona serisinde ise ahşabın doğal estetiğinin antrasit ve mat beyaz ile muhteşem bir şekilde bir araya getirildiğini görüyoruz. Eskitme gold metal kulpları ve masif ayakları ile zarif görünümünün yanında fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çekim takımda 5,6 ve sürgü kapaklı gardırop alternatifleri bulunuyor. Takımın 5 kapaklı gardırop seçeneğinin fiyatı 25.390,00 TL. 6 Kapaklı gardıroplu Giona yatak odası takımı ise 27.825,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın sürgü kapaklı gardırop alternatifini seçerseniz de 28.217,00 TL ödemeniz gerekiyor.

Modern Yatak Odası Takımı Kampanyaları 2024

Yukarı da sizler için 5 farklı markanın en yeni yatak odası takımlarından modern tasarımlara sahip modelleri fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bu markaların fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına, bu mobilya markalarının satış noktalarını veya resmi web sayfalarını ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir