2024 Yatak Odası Takımları ve Fiyatları ile Ocasso

En Yeni Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yeni çıkan yatak odası takımlarını incelemeye devam ediyoruz. Devam ediyoruz diyoruz zira daha önce çeşitli mobilya markaları ve üreticilerin yeni sezon yatak odası takımlarına göz atmıştık. Mesela son olarak Doğtaş yatak odası takımı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise Bellona yatak odası takımı ve İstikbal yatak odası takımı en yeni modellerini fiyatları ile bilgilerinize sunmuştuk. Hatta IKEA yatak odası takımları bile konuk oldu sayfalarımıza. Tabi ki sadece markalar ile sınırlamadık araştırmalarımızı. En ucuz yatak odası takımları ile dudak uçuklatan fiyatlara sahip en pahalı yatak odası takımları da yer aldı sayfalarımızda.

Ocasso Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Bu sayfamızda da sizler için farklı yatak odası takımları aramaya devam ediyoruz. Bugün konuğumuz ise ismini TV ve İnternet reklamları ile yeni yeni duyduğumuz Ocasso. Markanın çok merak edilen ürünlerini detaylı olarak incelemeye alıyoruz. Son derece uygun fiyatlara sahip olan en yeni yatak odası modellerini fiyatları, özellikleri ve görselleri ile beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar bir yatak odası takımına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Ocasso Active Yatak Odası Takımı

Antrasit ve ceviz renklerinin şık detaylarla harmanlandığı Active yatak odası takımı markanın en yeni ürünleri arasında yer alıyor. Sıradışı karyola başlığı, gardırop kapakları üzerinde ki özel süslemeleri ve lükens ayakları ile göz dolduran bu takımın normal fiyatı 36.710,00 TL. Fakat sürgü kapaklı gardırop, 2 adet komodin, karyola kasası, başlık, şifoniyer ve şifoniyer aynasından oluşan takım şu sıralar Ocasso indirimleri dahilinde 22.025,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Ocasso Gradus Yatak Odası Takımı

Son zamanların trendi haline gelen cam kapaklı gardırobu ile dikkat çeken Gradus serisi yatak odası takımı da estetik detayları ile ön plana çıkıyor. Mesela lüks tarzlara göndermelerde bulunan kapitoneli karyola başlığı gibi, özel tasarım altın renkleri kulpları gibi. Yine 2 adet komodin, karyola, başlık, şifoniyer, şifoniyer aynası ve 6 kapaklı camlı gardıroptan oluşan takımın fiyatı ise 43.702,00 Liradan 25.886,00 Liraya düşmüş durumda.

Ocasso Nova Yatak Odası Takımı

Hazır cam kapaklı gardıroplardan bahsetmişken Nova yatak odası takımına da değinmekte fayda var arkadaşlar. Zira füme rengi ayna kapaklı camları, sıradışı kulp detayları, bronz metal ayakları ve modern çizgileri göz dolduran takım fiyat açısından da çok uygun. Çünkü takımı bu şahane gardırobu, karyola ve başlığı, şifoniyer ve aynası, iki adet komodini ile birlikte 49.650,00 TL yerine 29.790,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Ocasso Fedora Yatak Odası Takımı

Yine lüks detayları ve koyu renk konfigürasyonu ile dikkat çeken Fedora yatak odası takımı ise bronz detayları ile öne çıkıyor. Özellikle özel tasarım bronz ayaklar ve kulplar tek kelime ile harika. Üstelik bu takım da markanın kampanyaları dahilinde. Sürgü kapaklı aynalı gardırop, karyola ve başlık, şifoniyer, şifoniyer aynası ve iki adet komodinden meydana gelen takım şimdilerde 56.916,00 TL yerine 34.149 TL fiyatla sizleri Ocasso mağazalarında bekliyor.

Ocasso Boheme Yatak Odası Takımı

Altın detayları, meşe -Antrasit renk konfigürasyonu ile son derece zarif bir takım olan Boheme ise markanın üst düzey ürünleri arasında yer alıyor. Gardırop, karyola çerçevesi ve konik ayaklarda yer alan gold süslemeler görülmeye değer nitelikte. Karyola başlığı ve gardırop zerinde ki led ışıklandırmalar ise zekice tasarlanmış şık detaylar arasında yer alıyor. Takımın fiyatına gelecek olursak…Efendim normalde Boheme yatak odası takımı üzerinde 67.835,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Fakat bu takımı kampanya dahilinde 40.701,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Ocasso Yatak Odası Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için yeni mobilya markamız Ocasso’nun en yeni yatak odası takımlarını fiyatları ile birlikte incelemeye aldık. Ancak bilmenizi isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha farklı özellik ve detaylarını incelemek, hem de güncel fiyatlarına göz atmak adına Ocasso yatak Odası Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir