2024 Salon Halı Modelleri ve Fiyatları En Güzel Desenler

Salon Halı Modelleri 2024

Yeni halı modelleri ve fiyatları markaları ile birlikte evdekorasyontarz.com sayfalarında sizlerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde modern halı modelleri ve markaların en yeni halı modelleri sayfalarımıza konuk olmuşlardı. Bu bağlamda Kaşmir Halı modelleri ve Saray Halı modelleri ise son incelediğimiz markalardı. Buradaysa başlıktan da anlayacağınız üzere sizler için hem güzel salon halıları, hem de ucuz halı fiyatları bulmak adına bir araştırma içerisindeyiz. Kısacası bu sayfamızı ülkemizin en büyük halı markaları ve üreticilerinin salon halı koleksiyonlarına ayırıyoruz. Bu sayfamızda çeşitli markaların 6 metrekare halı modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Modern Salon Halıları

Genel olarak salonlar evlerin en geniş alanlarına sahiptirler. Bu nedenle metrekare açısından da en büyük halıları isterler ki bu halılarda 200×300 cm ebatında olurlar genelde. Fakat son yıllarda gerek tarzların değişmesi, gerekse bu devasa halıların temizliği ve taşınması zor olduğundan farklı yollara başvuruluyor. Mesela artık salonlara 2 adet 4 metrekarelik ikiz halılar atılıyor. Tabi bu sizin verebileceğiniz bir karar. Bizler 2024 salon trendlerini beğenilerinize sunalım da bu kararı sizler verin.

Saray Salon Halısı Modelleri ve Fiyatları 2024

Halı denilince akla ilk olarak muhtemelen ülkemizin en eski halı üreticisi Saray Halı geliyor. Bu gayet doğal. Zira marka yılların birikimi ve deneyimi ile öyle şahane salon halıları tasarlamış ki mutlaka görülmesi gerekiyor. O halılardan biri de markanın 2024 koleksiyonları arasında yer alan Tyro koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Antrasit gibi bir rengin dekorasyonda trend olduğu bir dönemde vitrine çıkan bu halı modern-avangart tarzlarda dekore edilen salonlar için ideal bir seçim olarak görünüyor. Koleksiyonun 200X300 cm yani 6 m² ebatında ki halısı ise üzerinde 2.306.88 TL fiyat etiketi taşıyor.

Kaşmir Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Kaşmir Halı’nın en güzel serilerinden biri olan Gold koleksiyonu da tek kelime ile muhteşem. Salon halısı satın almadan hemen önce mutlaka görülmesi gereken bu koleksiyonda dantel desenlerinin zarafetini görüyoruz. Özellikle lüks tarzlarda dekore edilen salonlar için ideal bir seçim olacağını düşündüğümüz koleksiyonun fiyatı da oldukça uygun görünüyor. Zira 200X300 metrekare ebatında ki Gold salon halısının fiyatı 2.500,00 TL civarında. Bu koleksiyonun diğer renk ve desen seçenekleri ise Kaşmir Salon Halısı resmi kategorisinden inceleyebilirsiniz.

Merinos Salon Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Yine ülkemizin en önemli halı markaların biri olan Merinos Halıyı böyle bir makale de unutmak büyük hata olurdu. Hele de markanın ürün gamına henüz eklenen Rodin koleksiyonunu. İnanılmaz desenlerin, gri, vizon ve antrasit gibi trend halı renkleri ile harmanlandığı bu koleksiyon sadece içerisinde bulunduğumuz 2024 yılına değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak gibi görünüyor. Koleksiyonun 6 metrekare halı fiyatı ise 2.714,00 TL olarak belirlenmiş.  Merinos Halı diğer salon halı modelleri için ise Merinos Halı modelleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sanat Halı Salon Halı Modelleri ve Fiyatları

Salon halısı denilince, özellikle de lüks salon halılar denilince Sanat Halı’yı ayrı bir yere koymak gerekiyor. Zira 2013 yılında piyasaya giren marka birbirinden güzel salon halıları ile zirveye yerleşmiş durumda. Markanın en tutulan salon halı modelleri ise Oasis koleksiyonunda yer alıyor. Son derece zarif desenlerin mükemmel renklerle bir araya getirildiği bu koleksiyon salon dekorasyonuna inanılmaz bir katıyor. Koleksiyonun en büyük salon halısı ise 4.500,00 TL civarında. Elbette bu markada daha farklı salon halılar da var. Bunun için Sanat Halı Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir