2024 Renkli TV Ünitesi Modelleri 30 Farklı Tasarım

Son Moda TV Üniteleri

Bir zamanlar TV üniteleri çok önemli olmayan standlar olarak düşünülürken, değişen dekorasyon trendleri nedeni ile artık ev dekorasyonunda odaklanan en önemli mobilyalar olarak görünüyor. Bu nedenle bu basit mobilya ürünlerine sürekli yeni tasarımlar ekleniyor. Hemen her marka ve üretici ürün gamına yeni ürünler eklerken bizlerde evdekorasyontarz.com olarak hem popüleratisi artan, hem de dikkat çekici en güzel tv ünitelerini incelemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda son olarak yapı marketlerimizin ürünlerini Tv Ünitesi Koçtaş ve IKEA tv ünitesi başlıkları altında incelemiştik. Bunun yanında ülkemizin önemli mobilya markalarının ürünleri de İstikbal Tv Ünitesi ve bellona tv ünitesi başlıkları ile sizlerle buluşturulmuştu.

Rengarenk TV Üniteleri

Ayrıca Özel tasarım tv üniteleri ve Alçıpan tv ünitesi modellerini de evdekorasyontarz.com sayfalarında beğeni ve bilgilerinize sunduk. Dilerseniz linklere tıklayarak bahsi geçen bu ünitelere de göz atabilirsiniz. Ancak bu sayfamızda renkli ve modern dekorasyon tarzlarından, mobilyalardan hoşlanan okurlarımız için başlıkta da vurguladığımız gibi renkli TV ünitelerine göz atıyoruz.

TV Ünitesi Renkleri 2021

Son dönemin dekorasyon ve mobilya akımlarında iki tarz mobilya öne çıkıyor. Bildiğiniz üzere bunlar köşe takımları ve TV-Duvar ünitesi olarak da adlandırılan kompakt vitrinler. Teknolojinin ilerlemesi ile hayatımıza giren tüpsüz yani plazma, led, lcd ve hatta 4K gibi televizyonların bulundukları yerde daha şık durmalarını sağlayan TV üniteleri ise ilk çıktıkları zamandan bu yana epey hızlı bir şekilde yol katettiler. Tabi ki bu gayet doğal. Çünkü teknoloji de bir anda anormal şekilde ilerledi. Dolayısı ile mobilya tasarımcılarda bu baş döndürücü hıza ayak uydurmak adına sadece TV ünitesi normları ile oynamakla kalmayıp, renklerini de değiştirdiler.

Rengarenk TV Üniteleri

Tasarımcıların ilk önce normları ile oynadıkları, şekilde şekle soktukları bu mobilyalar, ilk önceleri, ceviz, kayın, meşe, akça ağaç gibi bilindik ağaç renkleri ile satışa sunuluyordu. Ardından renkleri beğenmeyen, tasarımlarla oynamaktan sıkılan özellikle de çağdaş tasarımcılar bu defa bu popüler mobilyanın rengini değiştirmeye başladılar. Alışık olmadığımız bir şekilde TV ünitelerine ilk bakışta garip gelen renkler eklediler. Tabi bu durum hemen mobilya üreticilerinin dikkatini çekti ve bu üreticiler bu tür mobilyaları üretip satışa sunmakta vakit kaybetmediler.

Renkli TV Üniteleri Trend Oldu

Böyle değişik fırsatları kaçırmayan Bellona, İstikbal yada buna benzer diğer mobilya markaları bir anda ürün gamlarında bu tür ürünleri potansiyel müşterilerinin beğenisine sunucunda da renkli tv üniteleri bir anda trend haline geliverdi. İnanılmaz bir şeklide popüler oldu ki muhtemelen sizlerde bu popülaritenin etkisi ile kendinizi burada buldunuz. modern tarzlarda dekore ettiğiniz oturma odanız için yine hem modern hem de renkli bir tv ünitesi arıyorsunuz büyük bir ihtimalle… O halde gelin istediğiniz gibi hem modern hem de renkli bir TV ünitesi tasarımlarına hep birlikte göz atalım.

TV Ünitesi Farklı Renkler

Şimdilerde mavi, sarı, kırmızı, lila, fuşya ve daha burada aklımıza gelmeyecek bir çok renkte TV-Duvar ünitesi üretiliyor. Hatta bu renklerin bir aradığı kullanıldığı modern ve çok renkli duvar ünitelerine de rastlıyoruz. Sizlerde bu tarz renkli mobilyalardan hoşlanıyorsanız foto galerimizde görsellerini beğeninize sunduğumuz rengarenk tv ünitesi tasarımlarına göz atmanızı öneririz…

BİRBİRİNDEN GÜZEL RENKLİ TV-DUVAR ÜNİTESİ TASARIMLARI

Yukarıda sizler renkli tv ünitesi modellerinden farklı örnekler sunduk. Ancak taktir edersiniz ki bu sayfada olan bir çok okurumuzun bu üniteler hakkında herhangi bir fikri yok. Dolayısı ile bu tür tv ünitesi kullanan takipçilerimiz deneyimlerini aşağıda yer alan yorum bölümümüzden bizlerle paylaşırsa çok mutlu oluruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir