2024 Parke Modelleri Fiyatları Kataloğu ile AGT Parke

En Son Çıkan Parke Modelleri

Geçtiğimiz kış zeminlerinin soğuk yüzü ile tanışan bir çok insan, bu kış aynı çileyi çekmemek adına evlerine parke yaptırmaya karar verdiler. Doğal olarak fiyat, marka ve model araştırması yaptırıyorlar. Parke kaliteleri ve tabi ki en çok tercih edilen parke renkleri arasında gidip geliyorlar. Bu durumda olan okurlarımıza fikir vermek adına bizlerde piyasada ki tüm yerli ve ithal parke markalarını, tüm modelleri ve tabi ki metrekare fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Mesela son olarak Koçtaş parke modelleri ve fiyatları ile Çamsan Parke modelleri ve fiyatlarını incelmiştik. Ayrıca derzli parke modelleri gibi spesifik konulara da girdik. Bu sayfamızın konuğu ise AGT markası. Evlerine parke yaptırmak niyetinde olan okurlarımız için AGT Parke modelleri ve fiyatlarını masaya yatırıyoruz.

AGT Parke Modelleri Fiyatları 2024

Ancak daha önce marka hakkında sizleri biraz bilgilendirmek isteriz… Efendim bir çoğumuzun Evim Şahane ve Güle Güle Oturun gibi kaliteli dekorasyon programlarının dahi mimarı Selim Yuhay ile tanıdığı AGT markası %100 yerli bir marka. 1984 yılında temelleri Antalya’da atılan AGT bu gün 400 bin metrekare alana kurulu modern üretim tesislerinde; MDF, MDF-LAM, Panel, Profil üretimi ile mobilya ve dekorasyon sektörlerine, parke, duvar panelleri ve süpürgelik üretimi ile de inşaat sektörüne hizmet veriyor. Marka başta Doğu Avrupa- Balkanlar, İran ve Rusya olmak üzere 60’dan fazla ülkeye ihracat yaparak da göğsümüzü kabartıyor.

AGT Parke mi Çamsan mı?  

AGT ile ilgili olarak verdiğimiz bu kısa bilgi inceleyeceğimiz parkelerin kalitesi hakkında ufak da olsa fikir sahibi olmanızı sağlamıştır herhalde. Zira markanın kalitesi konusunda sıklıkla karşılaştırmalar yapılıyor. Şimdi gelelim markanın bir birinden güzel ve kaliteli parke modellerine. AGT Parke 2024 kreasyonu, Bella, Natura Select, Natura Line, Armoni Slim ve Armoni Large koleksiyonları meydana geliyor. Dilerseniz şimdi gelin bu koleksiyonları fiyatları ile birlikte incelemeye başlayalım… 

AGT Bella Parke Modelleri Fiyatları

Her ne kadar ağacın doğallığını yansıtan, dolayısı ile hafif koyu tonlarda olan parkeler ideal sayılsa da artık açık renkli parkelerde çok moda. İşte burada markanın Bella serisinde çok şık açık tonlar olduğunu söyleyebiliriz. Mesela, Manolya, Verona, Anemon, Vegas ve Side Çam gibi hem doğal, hem de şık renkler yer alıyor. Tabi bunun yanında Rubio, Defne, Akasya, Frezya ve Gardenya gibi doğal ve hafif koyu tonlara da rastlıyoruz Bella koleksiyonunda. 8 mm kalınlığında olan bu parkenin Metrekare fiyatı ise seçeceğiniz renge göre 105 TL ile 120 TL arasında değişiyor.

AGT Parke Natura Select Serisi

Sıradan parke tasarımlardan sıkılanlar için özellikle İtalyan tarzı dar parkelerden hoşlananlar için son derece ideal bir seri olan Natura Select, laminat parkede doğal renklerden vazgeçemeyenler içinde harika bir seçim olacaktır. Zira tüm renk alternatiflerini doğal tonlarından alan seride, Beyaz Meşe, Olimpos Meşe, Napoli Meşe, Niksar Ceviz, Kemer Çam, Pasifik Çam ve Şiraz Meşe gibi çam, ceviz ve meşe tonları sunulmuş. Derzsiz parke modellerinden olan serinin parke kalınlığı 8 mm. Natura Select serisi M² fiyatı ise 125 TL civarında…

AGT Parke Natura Line Serisi

Son zamanlarda bir çok yeni mekanda rastladığımız ve zemin dekorasyon trendlerinin başını çeken derzli parkelere AGT Parke ise Line serisi ile katılmış. Tıpkı fayans ve seramiklerde ki gibi derzler yardımı ile birbirinden ayrılan parkeler mekanlara farklı ve şık bir görünüm kazandırıyor. 8 mm Parke kalınlığa sahip koleksiyon da AC4 aşınma sınıfıyla da 15 yıl garanti veriliyor. Koleksiyonun renklerine gelecek olursak..  Başta en çok satılan parke renkleri arasında yer alan Volga olmak üzere, Salda Meşe, Tuna, Trend Meşe, Selge, Nil, Kanyon Meşe, Meriç, Rodos, Talya, Gala Meşe ve Ilgaz Meşe olmak üzere toplam 12 farklı renk alternatifinin sunulduğunu söyleyebiliriz. Natura Line serisi M² fiyatları da 125 TL civarında.

AGT Parke Armonia Large ve Armoni Slim Serileri

Markanın 2024 kataloğu arasında yer alan Armoni serisi ise tıpkı Natura serisinde olduğu gibi iki farklı tarzda üretilmiş. Derzli parke isteyenler için Armoni Slim serisi, derzsiz parke tercih edenler içinse Armoni Large serisi tasarlanmış. Koleksiyonda en göze çarpan renk, Sorento, en güzel desen ise Ravello olsa gerek. 8 mm parke kalınlığına sahip bu koleksiyonun metrekare fiyatı ise 117 TL olarak belirlenmiş.

AGT Parke Modellerini Görmeden Parke Yaptırmayın !..

Sonuç olarak yukarıda sadece bir koleksiyonunu incelediğimiz AGT parke, senkronize yüzey dokusuna sahip, gerçek ağaç hissi veren parkelerin bir araya getirildiği Natura koleksiyonu ile sadece bu yıla değil, önümüzdeki yıllara da damgasını vuracak gibi görünüyor. Bu nedenle ısı ve ses yalıtımı sağlamak amacı ile evlerinize parke yaptırmadan hemen önce AGT Parke satış noktalarına uğrayarak bu güzel parkelere mutlaka göz atmanızı öneririz. Ayrıca hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde AGT Parke fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle bu ürünlerin en güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Agt Parke resmi web sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir