2024 Oturma Odası Duvar Kağıdı Modelleri ve Fiyatları

Ev Duvar Kağıtları ve Fiyatları 2024

Yeni dekorasyon tarzlarının vazgeçilmez enstrümanlarından olan duvar kağıtlarını incelemeye devam ediyoruz. Son moda duvar kağıdı modelleri markaları ve modelleri ile konuk oluyor sayfalarımıza. Evlerinizin tüm odaları için duvar kağıdı modelleri araştırıyor, önerilerde bulunuyoruz. Ayrıca duvar kağıdı fiyatları hakkında da bilgilendirmeler yapıyoruz. Bu konu da son olarak “salon duvar kağıdı nasıl olmalı?” sorusunu yanıtlamış, modern salon duvar kağıtları ve fiyatlarını paylaşmıştık. Daha öncesinde ise TV arkası duvar kağıdı ve mutfak duvar kağıdı modelleri sayfalarımıza konuk oldular. Tabi ki araştırmalarımız bu kadarla sınırlı değil. Sizler için hem 1.sınıf duvar kağıtları, hem de en ucuz duvar kağıdı modelleri ve fiyatları aramaya devam ediyoruz.

Oturma Odası Son Moda Duvar Kağıtları

Başlıktan da anlayacağınız üzere bu sayfamızda oturma odalarını dekore eden evdekorasyontarz.com takipçileri için oturma odası duvar kağıtlarını inceliyoruz. Klasik, Vintage ve modern tarzlarda oturma odası dekorasyonu yapmak isteyenlerin beğeneceğini düşündüğümüz en yeni duvar kağıtlarını elbette fiyatları ile birlikte masaya yatırıyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar oturma odanız için bir duvar kağıdı arıyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Oturma Odası Modern Duvar Kağıdı Modelleri

Ülkemizde salon gibi hiç kullanılmayan, sadece misafirlere rezerve edilmiş, ev ahalisinin girmesi yasak olduğu bir olgu var 🙂 Üstelik evin en geniş ve maalesef en pahalı dekorasyon ögelerini de bünyesinde barındırıyor bu oda. Fakat salonlar kadar olmasa da özellikle modern dekorasyon trendlerinin yükselişe geçtiği son yıllarda bu alanlar günlük kullanıma açılıyor nihayet. Genç evli çiftler evlerinde salon olgusunu yıkıp, bu geniş alanı günlük olarak kullanıyorlar. Hatta bilindik klasik salon tarzı yerine, modern, vintage yada endüstriyel tarz dekorasyonlar yapıyorlar. Özellikle modern tarzlarda oturma odaları için ise Wall212 duvar kağıdı markasına ait çok şık duvar kağıtları var. Üstelik fiyatları da oldukça uygun, zira üstte bir kaç farklı desenini sunduğumuz bu duvar kağıtlarının 53×1000 mm ebatında ki rulo fiyatları 180,00 TL ile 200,00 TL civarında.

Oturma Odası 3 Boyutlu Duvar Kağıtları ve Fiyatları

3 boyutlu duvar kağıtları son zamanların modası haline geldi. Özellikle altın yada gümüş çizgili, geometrik desenler hem modern, hem lüks mekanların vazgeçilmezi oldular. Hatta artık özel üretim 3 boyutlu duvar kağıtları bile mevcut arkadaşlar. Mesela yukarıda resmini gördüğünüz ürünler aslında duvar kağıdı değil. Kumaş üstü, arkası pvc kaplı dilediğiniz desenin özel olarak yüksek çözünürlüklü olarak basıldığı ürünlerdir. Bu ürünlerin metrekare fiyatları ise 149,00 TL olarak belirlenmiş.

Oturma Odası Taş Desenli Duvar Kağıtları

Hatırlarsanız 3-5 yıl öncesine kadar taş desenli duvar kağıtları öyle moda olmuştu ki akla gelen her yerde bu tip duvar kağıtlarını görüyorduk. TV arkasında, berber dükkanında, mutfak salonda her yer de 🙂 Öyle ki artık mide bulandıran bir hale gelmişti ki yeni nesil taş desenli, yine 3 boyutlu duvar kağıtları imdadımıza yetişti. Şimdilerde kayrak, dere taşı, tuğla yada patlatma taş gibi modellerin yerine başta mermer desenleri olmak üzere, antik tuğla, ham sıva, brüt beton yada ham sıva gibi modeller çok moda. Özen duvar kağıtları arasında yer alan bu duvar kağıtlarının m² fiyatları da uygun, 100,00 TL civarında.

Oturma Odası İçin Değişik Duvar Kağıtları

Taş, mermer, 3 boyutlu, modern, klasik, vintage ve daha bir çok tarza uygun çeşit duvar kağıdının inanılmaz versiyonlarını Vivense de görüyoruz. Özellikle eskitme duvar kağıtları hem klasik, hem modern tarzlara çok uygun ve bu İnternet mağazasının ürün gamında çeşitli markalara ait hakikaten şahane modeller var. Bu duvar kağıtlarının 106 x 1560 cm ebatında ki rulo fiyatları ise 739,00 TL.

En Güzel Oturma Odası Duvar Kağıtları

Oturma odalarınız için bir kaç markanın bir kaç farklı duvar kağıdı modelini inceledik. Fakat bildiğiniz üzere daha on binlerce çeşit duvar kağıdı var piyasada. Tabi hepsini evdekorasyontarz.com’un bu sayfasına sığdırmamız mümkün değil. Bu nedenle hemen alt tarafta sizler için bir foto galeri hazırladık. Bu galeriye göz atarak oturma odanız için en ideal duvar kağıdı modelini seçebilirsiniz.

OTURMA ODASI DUVAR KAĞIDI 2024 KATALOĞU

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bu marka ve satıcıların fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle bu marka ve satıcıların resmi adreslerini ziyaret etmenizi öneririz. Örneğin konu içerisinde bahsi geçen Kumaş üstü, arkası pvc kaplı duvar kağıtları için 3D duvar kağıtları resmi sayfasını linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir