2024 Mutfak Masası Takımları ve Fiyatları ile Vivense

Mutfak Masa Sandalye Takımları 2024

Mutfakları için kullanışlı ve şık bir masa takımı arayan okurlarımız için çeşitli ürünlere göz atmaya devam ediyoruz. Bu konu da son olarak İstikbal mutfak masa-sandalye takımları ve fiyatlarını incelemiştik. Daha öncesinde ise Doğtaş mutfak masası ve Bellona mutfak masası modelleri ve fiyatlarını paylaşmıştık. Tabi ki sadece mobilya markalarının ürünlerini incelemedik arkadaşlar. Bunun yanında Tekzen mutfak masası ve IKEA mutfak masa takımı modellerine de göz attık. Bu sayfamızda ise bir internet mağazasının ürünlerini mercek altına alıyoruz. Son derece uygun fiyatları ile dikkat çeken Vivense  mutfak masa sandalye takımları ile konuk oluyor sayfamıza…

Masa Sandalye Takımı Ucuz Modeller

Vivense ürün gamında çok fazla çeşit var. Hemen her bütçeye ve her ihtiyaca uygun takım bulunuyor. Bu nedenle markanın en çok satılan ürünlerini ve kampanyalı mutfak masa sandalye takımlarını bir araya getiriyoruz. Dolayısı ile mutfağınız için estetik ve kullanışlı bir masa takımını ucuza almak istiyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

En Ucuz Mutfak Masası Takımları

Markanın en ucuz ürünü Rose mutfak masası. 4 Adet metal sandalye ve 1 adette 120X60 cm ebatında masadan oluşan takımın kampanyalı fiyatı 1.349,00 TL olarak belirlenmiş. Ürünün renk konfigürasyonu, masada beyaz mermer desenleri, sandalyelerde ise siyah renkten oluşuyor. Fakat aynı ürünün Badem, Almira, Berrak, Açelya ve Azra gibi isimler altında farklı renk seçenekleri de bulunuyor.

Mutfak Masa Sandalye Takımları Kampanya

Markanın kampanyalı ürünleri arasında yer alan ve şık tasarımı ile dikkat çeken bir başka takım ise KFH modeli. Bu ürün de hem sabit hem de açılır masa seçenekleri bulunuyor. Gürgen ağacından üretilen ahşap masanın sabit modeli 110X70 cm ebatında. Açılır model ise 130X80 cm. Takımın modern bir tasarıma sahip nubuk sandalyelerinde ise Gri, Hardal, Bej, Kapuçino, Yeşil, Mor, Krem, ve Pembe gibi bir çok seçenek bulunuyor. Takımın sabit masa ve 4 adet sandalyeden oluşan seçeneği 2.099,00 TL. Açılır masa ve 6 adet sandalyeden oluşan seçeneği ise 2.999,00 TL fiyatla satılıyor.

Açılır Masa Sandalye Takımı Vivense

Mağazanın mutfak masa takımları arasında dikkat çeken bir diğer ürünse Kartal masa takımı. Takım açılır kapanır özellikli 100X60 cm ebatında masa ve 4 adet sandalyeden oluşuyor. Ahşap malzemeden üretilen masanın yanında son derece şık sandalyelerinde ise suni deri kullanılmış. Üstelik bu üründe kampanya dahilinde ve 4.355,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Banklı Mutfak Masa Takımları

Son yıllarda banklı yada bench olarak adlandırılan masa takımları çok moda. Bu nedenle Vivense ürün gamında bu tarzda çok fazla takım var. Bu takımlar arasında hem en güzel, hem de fiyat açısından en uygun ürünleri ise Manavgat serisinde görüyoruz. 140×80 cm masa, 2 adet sandalye ve iki adette banktan oluşan takımın fiyatı 3.599,00 TL olarak belirlenmiş. Takımda, Siyah, Kırmızı, Lacivert, Ceviz ve Bordo seçenekleri bulunuyor.

En Güzel Mutfak Masa Sandalye Takımları

Gerek tasarımları, gerekse kullanım özellikleri ile en göze çarpan, dolayısı ile en çok satılan mutfak masa takımlarına gelecek olursak… Özellikle, Vera, Hera, Siena ve Siyah İnci serilerinin görülmeye değer nitelikte olduğunu söyleyebiliriz. Genel olarak aynı tasarıma sahip olan bu ürünlerin farklı renkleri farklı isimlerle adlandırılmış. 115X70 cm masa ebatına sahip Vera ve Hera serileri altın rengi metal ayakları ile dikkat çekerken 11.340,00 TL fiyat etiketi taşıyorlar. 130×80 cm masa ölçülerine sahip Siena ve Siyah İnci serileri ise Siyah ve Krom rengi ayak tasarımları, antrasit rengi sandalyeleri ile öne çıkıyor. Bu takımların fiyatı ise 10.190 TL olarak belirlenmiş.

Vivense Mutfak Masa Sandalye Takımı Kampanyaları

Bu sayfamızda Vivense’nin mutfak masa takımlarını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar bu İnternet mağazasının fiyat politikalarına bağlı olarak zaman içerisinde değişebilir. Ayrıca  yukarıda da vurguladığımız gibi markanın ürün gamında daha bir çok ürün çeşidi bulunuyor. Bu nedenle hem diğer takımlara da göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Vivense mutfak masa sandalye takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir