2024 Mutfak Dolapları ile Lineadecor Hazır Mutfak Modelleri

Mutfak Dolabı Modelleri 2024

Mutfaklarını yenileyen okurlarımız için daha önceki sayfalarımızda mutfak dolabı konusuna detaylı olarak girmiştik. Mutfaklarda sıklıkla başvurulan L Mutfak dolapları yada köşe mutfak dolapları hakkında çeşitli örnekler vermiştik mesela. Bunun yanında 2024 Mutfak Dolabı Renkleri ve tasarımları hakkında da sizleri bilgilendirmeye çalışmıştık. Ayrıca mutfak dolaplarını ucuza yenilemek isteyenler için yapı marketleri de gezdik. Yerli ve milli yapı marketlerimizden Tekzen hazır mutfak fiyatları ve Koçtaş mutfak dolabı fiyatları konuk oldu sayfalarımıza. Ardından Avrupa menşeili, Ikea hazır mutfak dolapları fiyatları ve Praktiker Hazır Mutfak fiyatları da bilgi ve beğenilerinize sunuldu.

Lineadecor Mutfak Modelleri

Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere ülkemizde ki nadir mutfak markalarından biri olan Lineadecor. Sizler için, daha doğrusu mutfak dolaplarını yenileyen takipçilerimiz için markanın 2024 mutfak dolabı koleksiyonunu mercek altına alıyoruz. Dolayısı ile eğer aklınızdan, hem şık, hem de kaliteli bir mutfak dolabı yaptırarak mutfağınızı şımartmak geçiyorsa burada ki mutfaklara mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Lineadecor Sera Mutfak

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2024 mutfak trendleri arasında da yer alan Country tarzının eşsiz örneklerinden biri olan Sera mutfak markanın ürün gamına eklediği en yeni ürün olarak karşımıza çıkıyor. Mat lake yüzey ve elmasla desen verilmiş gümüş reflekte camları ile kendine hayran bırakan bu mutfakta çok özel detaylar var. Örneğin özenle tasarlanmış hatlarını gold uygulamalar ile öne çıkaran ince detaylar gibi.

Lineadecor Luna Mutfak

Minimal ve modern tarzı ile ön plana çıkan Luna mutfak ise şık görünümünün yanında işlevsel tasarımı ile de markanın en dikkat çeken ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Soft renkleri ile minimalizmin keskin sınırlarını yumuşak hatlara dönüştüğü bu ürün de onlarca renk seçeneği mevcut. Grinin, taş gri ve kül gri gibi, mavinin petrol mavisi yada buz mavisi gibi. Kısacası hemen tüm ana renklerin farklı türevlerini bu mutfak dolabında seçebiliyorsunuz 🙂

Lineadecor Otto Mutfak

Son zamanların yalın ve modern mutfak anlayışına verilebilecek en uygun örneklerden biri olsa gerek Otto… Modern ve minimal görünümünün yanında,açık raf sistemi gibi işlevsel özellikleri ile de beğeni toplayan bu mutfak modeli metalik yüzeyli özel dokusuyla mutfak tasarımına farklı bir kapı açıyor. Üstelik Otto mutfakta da inanılmaz farklı renk seçenekleri sunuluyor.

Lineadecor Lea Mutfak

Son derece yalın yada diğer bir deyişle basit, fakat bir o kadar da şık bir mutfak dolabı olan Lea modernizm ve estetik tasarımın ahenkle harmanlandığı özel bir mutfak dolabı olarak karşımıza çıkıyor. Lea mutfak modeli, çerçeveli kapak formu ve ahşap renk paletiyle adeta geçmişi günümüze taşıyor.

Lineadecor Yeni Mutfak Modelleri

Yukarıda Linedecor’un en yeni mutfak modellerinden bir kaçını incelemeye çalıştık. Fakat Ülkemizde ki az sayıda modern hazır mutfak üreticilerinden biri olan bu markanın ürün gamında daha bir çok farklı mutfak tasarımı var. Dolayısı ile yeni mutfağınız için sizlere bir kaç farklı fikir daha vermek adına hemen alt tarafta bir foto galeri hazırladık. Bu galeri içerisinde Lineadecor’un diğer mutfak tasarımlarına da göz atabilirsiniz.

Lineadecor Mutfak 2024 Kataloğu

Lineadecor Mutfak Fiyatları 2024

Sizler için Lineadecor markasının en yeni mutfak modellerini inceledik. Bu mutfak modellerini inceledikten sonra doğal olarak fiyatları hakkında da bilgi almak isteyeceksiniz. Ancak hemen hatırlatmak isteriz ki mutfak dolabı konusunda sabit bir fiyat vermek, mutfaklarınızın farklı ölçülere sahip oluşundan dolayı eşyanın tabiatına aykırı. Dolayısı ile İnternet’te mutfak dolabı fiyatı veren sitelere itibar etmemenizi öneririz.

Bunun yanında eğer Lineadecor mutfak fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz BURADAN firma ile iletişime geçebilirsiniz. Ki kesinlikle iletişime geçmenizi öneririz. Zira markanın profesyonel ekipleri ücretsiz keşif yaptıktan ve sizlere inanılmaz farklı fikirler verdikten sonra fiyatları hakkında sizleri bilgilendiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir