2024 Halı Modelleri ve Fiyatları ile Royal Halı

Yeni Halı Modelleri 2024

En yeni halı modelleri, fiyatları desenleri ve renkleri ile birlikte evdekorasyontarz.com da sizler için incelenmeye devam ediyor. Bu konu da son olarak Saray Halı modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise Kaşmir Halı modelleri ile Merinos Halı modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Üstelik sadece halı markaları ve üreticileri ile sınırlamadık araştırmalarımızı. Mesela mutfak halı modelleri ile salon halı modelleri ve fiyatları gibi konulara da değindik. Salon halıları aramakta olan okurlarımız için 6 metrekare halı modelleri ve fiyatları detaylı olarak incelendi. Bu sayfamızın konuğu ise geçtiğimiz yıllara kestirme halı modelleri ile damgasını vuran Royal Halı.

Royal Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Royal aslında bir çok rakibine göre yeni sayılabilecek genç bir marka. Zira 2004 yılında iplik üretim tesisi, 2005 yılında ise makine halısı kurularak üretime başlamış. Fakat Royal Halı kısa sayılabilecek bu süre içinde sektörde önemli bir yer edinmiş. Bu gün dünya genelinde tamı tamına 28 ülkeye ihracat yapıyor. 2024 Yılı koleksiyonları ise halı almadan mutlaka görülmeye değer nitelikte. Dolayısı ile şu sıralar evlerini şık halılarla donatmayı düşünen okurlarımız adına bu yepyeni halıları incelemeye başlayalım, ne dersiniz?…

Royal Halı Picasso Koleksiyonu

Markanın en şık koleksiyonlarından biri olan Picasso serisi geçtiğimiz yılın son çeyreğinde vitrine çıktı. Gerek desenleri, gerek damaklarda farklı bir lezzet bırakan renkleri ile 2024 yılı trendleri arasına da girmeyi başaran koleksiyon 15 farklı renk ve desen seçeneğinden oluşuyor. Koleksiyonun fiyatlarına gelecek olursak. Efendim salon halısı yani 6 m² (290×200 cm) ebatında ki Picasso halının fiyatı 4.066,00 TL olarak belirlenmiş. Oturma odaları için 4 m² 230×160 ebatının fiyatı ise 2.580,00 TL olarak görünüyor.

Royal Halı Venedik Koleksiyonu

Son dönemlerde moda olan İskandinav tarzına göndermelerde bulunan Venedik koleksiyonu Royal Halı’nın en ilginç koleksiyonlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. İskandinav desenlerinin yanında modern motiflerinde yer aldığı koleksiyonda trend renk tonları kullanışmış. Yine 290X200 cm, yani 6m² ebatında ki Venedik halının üzerinde 3352,00 TL fiyat etiketi görüyoruz. Koleksiyonun 4 m² (160X230 cm) seçeneğiyse 2127,00 TL fiyatla sizleri Royal Halı Outlet mağazalarında bekliyor.

Royal Halı Babil Koleksiyonu

Yılın hemen başlarında Royal Halı vitrinlerine çıkan Babil serisi ise hem klasik, hem de modern avangart desenlerden meydana geliyor. Fakat burada koleksiyonun renk seçeneklerine ayrı bir parantez açmakta fayda var. Zira Royal Halı bu koleksiyonunda, Lacivert, Vizon, Antrasit ve Kahve gibi renklerin inanılmaz tonlarına yer vermiş. Dolayısı ile hem modern hem de klasik severlere hitab eden bu koleksiyonun 6 metrekare fiyatı 4.135,00 TL olarak belirlenmiş. 4 m² ebatında ki Babil halıların fiyatı ise 2.624,00 TL.

Royal Halı Roma Koleksiyonu

Yine modern ve klasik desenlerin bir arada sunulduğu Roma koleksiyonu markanın en yeni koleksiyonu efendim. İsmini Roma çerçevelerinden aldığını tahmin ettiğimiz koleksiyon 12 farklı desen ve renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Turkuaz ve gri tonlarının kullanıldığı koleksiyonun 290X200 cm 6 m² halı modellerinin fiyatı 5.179,00 TL. Eğer oturma odalarınız için 4 m² ölçüsünde bir Roma halı modeli almayı düşünürseniz ödeyeceğiniz para ise 3.286,00 TL olarak görünüyor.

Royal Halı Kataloğu 2024

Paragraf aralarında sizler için Royal Halı’nın en yeni koleksiyonlarından birer modele yer verdik. Fakat bu koleksiyonlarda daha bir çok farklı renk ve desen seçeneği mevcut arkadaşlar. Bu renk ve motifleri kaçırmamanız adına hemen alt tarafta bir foto galeri hazırladık. Bu galeri içerisinde Royal Halı’nın bu koleksiyonlarının farklı seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem bu halıların desen ve renklerini daha detaylı incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Royal Halı Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir