2024 Banyo Seramik Modelleri ve Fiyatları ile Çanakkale

Son Model Banyo Fayans Modelleri

Banyo seramik ve fayans seçimi konusunda farklı alternatifleri beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Son olarak Kütahya Seramik banyo fayans modelleri fiyatları ile birlikte sayfalarımıza konuk olmuştu. Elbette sadece seramik markaları ve üreticilerinin banyo tuvalet fayans modelleri ve fiyatları yer almadı sayfalarımızda. Bunun yanında sizlere fikir vermek adına döşenmiş banyo fayans modelleri ve resimli banyo fayans modelleri gibi örneklerde paylaştık. “Banyo fayansı ne renk olmalı?” veya “Banyo seramik Mat mı parlak mı?” gibi sorularınız için renk önerilerinde bulunduk. Mesela son zamanların en popüler seramik fayans renkleri arasında yer alan gri beyaz banyo fayans modelleri ve markalarına da göz attık.

Çanakkale Seramik Banyo Modelleri 2024

Bu sayfamızın markası ise ülkemizin lider seramik üreticilerinden Çanakkale efendim. Sizler için markanın vitrine çıkardığı en yeni ürünleri mercek altına alıyoruz. Ebatlarına ve özelliklerine göre fiyatları hakkında bilgiler sunuyoruz. Ayrıca bu yepyeni seramiklerin uygulama örneklerini de banyonuzda nasıl duracağı hakkında fikir vermesi adına paylaşıyoruz. Bu nedenle eğer köklü bir banyo dekorasyonu hazırlığı içerisindeyseniz bu yeni ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Üç Boyutlu Banyo Fayansları Çanakkale Seramik

Markanın en güzel ürünlerinin başında Natte serisi geliyor arkadaşlar. Zira bu koleksiyon 3D bir tasarıma sahip. Parlak Beyaz renk tonu ile ön plana çıkan bu koleksiyonda üç farklı dekor seçeneği sunulmuş. 30X60 cm seramik arayanlar için son derece ideal bir seçim olan Natte serisinin m² fiyatı 329,90 TL olarak belirlenmiş. Ürünün 1,62 m² ebatında ki paket fiyatı ise 534,44 TL.

En Güzel Banyo Seramik Fayans Modelleri

Yine 3 boyutlu desenlerinde dekor olarak sunulduğu Alegra serisi markanın en tutulan koleksiyonlarından biri olacak gibi görünüyor. Zira Alegra serisinde hem kahverengi hem de beyaz renk mermer desenleri var. Buna ek olarak oldukça estetik 3D dekorlarda bulunuyor. Yine 30X60 cm ebatında ki bu koleksiyonun fiyatı da gayet uygun. Zira 1,80 m² paket fiyatı 388,90 TL. Ürünün metrekare fiyatı ise 216,00 TL.

Gri Beyaz Banyo Fayans Modelleri ile Çanakkale

Son yıllarda gri ve beyaz banyo seramikleri çok trend. Hemen her marka seramik üreticisi de doğal olarak koleksiyonlarında bu renk tonlarında serilere sıklıkla yer veriyorlar. Çanakkale Seramik’te ise modern geometrik dekorları ile bu renk kategorisinde Luna serisi öne çıkıyor. Parlak Kemik, Parlak Gri ve Parlak Kemik Gri dekor seçenekleri bulunan koleksiyon 40X80 cm ebatında. Luna serisinin 1,28 m² ebatında paketi 499,07 TL fiyatla satışa sunulurken, metrekare fiyatı 389,90 Liraya tekamül ediyor.

Kale Seramik 60×120 Modelleri ve Fiyatları

Büyük ebatlı duvar karoları son zamanların vazgeçilmezleri banyo trendleri arasında liste başı.  Çanakkale Seramik ise bu trende adından çok söz ettiren Calacatta serisi ile katılıyor. Mermerin en şahane desenlerinin sunulduğu bu seri de gold ve mavi damarlı iki renk seçeneği bulunuyor. Koleksiyonun Gold ve Platin dekorları ise görülmeye değer nitelikte. Ürünün 1,44 m² paket fiyatı 763,06 TL olarak belirlenmiş. Calacatta serisi m² fiyatı ise 529,90 TL.

Yeni Model Banyo Fayans Modelleri

Markanın hem klasik, hem de lüks tarzlarda dekore edilen banyolar için tasarladığı Wabi serisine ise apayrı bir paragraf açmakta fayda var. Zira koleksiyon da bir kaç farklı tarzda desen ve renk bir potada eritilmiş. Mesela “banyo seramik mat mı parlak mı?” ikilemindekiler için hem parlak, hem mat seçenekleri bulunuyor. Ayrıca hem 3 boyutlu hem de çiçek desenli inanılmaz dekorları bulunuyor. Üstelik bu koleksiyonda kolay kolay hiç bir yer de rastlayamayacağınız süpürgelik alternatifi dahi bulunuyor. 33X110 cm gibi farklı ve özel bir ebat seçeneğine sahip bu koleksiyonun m² fiyatı ise Kale Seramik Fiyat Listesi üzerinde 1172,20 TL olarak görünüyor.

Çanakkale Seramik Katalog 2024

Yukarı da sizler için markanın en yeni ve en güzel banyo yer ve duvar karolarına göz attık. Fakat koskoca Kale firmasının sadece bir markası olan Çanakkale Seramik ürün gamında sadece bu ürünler yer almıyor elbette. Daha bir çok farklı fayans ve seramik modeli var. Banyo dekorasyonunuza başlamadan önce fikir edinmek adına bu ürünlere de mutlaka göz atmanızı istiyoruz. Dolayısı ile hemen alt tarafta markanın en yeni koleksiyonlarından meydana gelen bir foto galeriyi beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Galerimize göz atarak banyonuz için en ideal yer ve duvar karolarını belirleyebilirsiniz…

Çanakkale Seramik Görselleri

Çanakkale Seramik Fiyatları 2024

Yukarıda sizler için Çanakkale Seramik banyo modellerini fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha yakından ve detaylı incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Çanakkale Seramik bayileri veya Çanakkale Seramik Banyo Modelleri resmi İnternet sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir