2024 Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları ile Ergül Mobilya

En Yeni Koltuk Takımları BURADA!..

Sizler için yeni yılın en yeni koltuk takımlarını, marka marka, model model incelemeye devam ediyoruz. Mesela yakın zaman önce kaliteli, şık ve tabi ki ucuz koltuk takımı 3+3+1+1 modelleri bulmak için koltuk takımı kampanyaları inceledik. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Vivense koltuk takımı modellerini inceledik. Daha öncesinde İstikbal koltuk takımı ve Bellona koltuk takımı modellerini de unutmadık. Bunun yanında modern tasarımları ile göz dolduran Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları da sayfalarımıza konuk oldular. Bu sayfamızın konuğu ise Ergül Mobilya oluyor.

Ergül Mobilya Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024

Ergül Mobilya’da akla ilk olarak Ajda Pekkan geliyor ancak aslında eski bir mobilya markası. Sadece geçtiğimiz yıl bu “Süper Starlı” reklamları ile marka bilinirliği tavan yaptı. Etkileyici reklam kampanyasına birde modern ve şık tasarımlar eklenince, marka zirve yarışında bilindik markalara kafa tutar hale geldi. Bizler bu marka patlamasının hemen başlarında Ergül Mobilya köşe takımları ve Ergül Mobilya yatak odası takımları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Şimdi sırada koltuk takımları var. Bakalım bu koltuk takımları da sizlerde aynı etkiyi bırakacak mı?..

Ergül Mobilya Verde Koltuk Takımı

Sade tasarım anlayışının, modern ve klasik çizgilerle yorumlandığı Verde, en yeni ürünlerinden biri. Krem – Gül Kurusu ve Krem – Yeşil renk seçenekleri ile vitrine çıkan takımda zikzak desenli kırlentler, ahşap tonlarında ki konik ayaklar ince detaylar olarak göze çarpıyor. İşlevselde bir takım olan serisi de baza ve yatak olma özelliği bulunuyor. Ayrıca takımda son zamanlarda moda olan 2,5 koltuk seçeneği mevcut. Üstelik markanın en uygun fiyatlı koltuk takımları arasında yer alıyor. Zira ürünün oluşan modeli 42.247,00 TL yerine 33.798,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Ergül Mobilya Arty Koltuk Takımı

Vizon ve Kiremit tonlarının sanatsal dokunuşlarla harmanlandığı bir koltuk takımı Arty. Konforun ön planda tutulduğu takımın üçlü koltuklarında yatak olma özelliği bulunuyor. Sırt kısmında ki düğme uygulamaları ve takıma özel ayak tasarımı ise estetik görünümü zenginleştiren detaylar arasında yer alıyor. Bu takım da odanıza veya keyfinize göre 2,5 koltuk seçeneği bulunuyor ve Arty serisi de Ergül Mobilya kampanyaları dahilinde. Zira takımın 3+3+1+1 alternatifi 42.125,00 TL yerine kampanyalı olarak 33.700,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Ergül Mobilya Lungo Koltuk Takımı

Modern tasarımlardan hoşlananlara hitab eden, elbette estetik ve yepyeni bir koltuk takımı Lungo. Gri, Krem, Vizon ve Lacivert gibi renklerin çağdaş çizgilerle bir araya getirildiği takım şıklığının yanında son derece de kullanışlı. Çünkü bu takımda da aniden çıka gelen yatılı misafirler için üçlü koltuklarda yatak olma özelliği bulunuyor. Bunun yanında muhtemelen Ergül Mobilya’nın tüm 2024 koltuk takımlarında olduğu gibi 2,5 koltuk seçeneği de var. Tabi ki bu takımda indirimli olarak satılıyor. Normalde 49.096,00 TL olan 3+1+1+1 alternatifi kampanya ile  39.277,00 Liraya düşüyor.

Ergül Mobilya Leno Koltuk Takımı

Biraz avangart, biraz modern bir ürün Leno. Dolayısıyla salon takımı modelleri arayanlara da hitab ediyor. Özellikle modern-avangart tarzda dekore edilen salonlar için ideal bir seçenek. Çünkü üründe çok zarif detaylara rastlıyoruz. Örneğin geniş kol yapısı ve kol yanlarında ki şerit dikiş işçiliği gibi. Bunun yanında yine ahşap tonlu sıradışı ayak tasarımı ve modern tarzda tasarlanmış kırlentlerde takımla çok uyumlu. Üstelik bu takımında üçlü koltuklarında yatak özelliği ve 2,5 koltuk seçeneği bulunuyor. Gri-Lacivert ve Yeşil Krem renk alternatiflerinin sunulduğu takımın 3+3+1+1 modeli ise 54.519,00 TL yerine 43.616,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Koltuk Takımı Kampanyaları 2024 Ergül Mobilya

Ergül Mobilya’nın en yeni koltuk takımlarını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem markanın diğer koltuk takımlarına da göz atmak, hem burada gördüğünüz ürünleri daha yakından incelemek, hem de ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Ergül Mobilya mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir