Salon Aksesuar Setleri Fiyatları 2024 Katalog Mim

Dekoratif Salon Aksesuarları 2024

Evinizin göz bebeği salonlarınızın dekorasyonu hakkında inşaat aşamasından mobilya ve tekstil uygulamalarına kadar yanınızdaydık. Salon dekorasyonu hakkında sizlere fikir ve örnekler sunduk. Eğer verdiğimiz fikirler işinize yaradıysa ve artık salon süsleme olayına girdiyseniz salonunuzu daha gösterişli bir hale getirecek salon aksesuar seti modellerine geçelim. Aslında bu konu da daha önce ufak tefek ipuçları ve örnekler vermiştik. Mesela çeşitli konsol süsleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Fakat bu sayfamızda büyük çaba ve para harcayarak salonlarını dekore eden okurlarımız için salon aksesuar setleri ve tabi ki fiyatlarını detaylı olarak inceliyoruz.

Mim Aksesuar Salon Aksesuar Setleri ve Fiyatları

Salon aksesuar konusunda en iyi markalardan biri Mim Aksesuar arkadaşlar. Çünkü marka hemen her zevke, her bütçeye ve her tarza göre çok fazla çeşit sunuyor. Mim Aksesuar gamında geleneksel salon aksesuarları var mesela. Bunun yanında modern salon aksesuarları var. Hatta çok ucuz salon aksesuarları bile var. Dolayısı ile salonlarını ufak dokunuşlarla muhteşem bir hale getirmek isteyenler için markanın ürünlerini incelemeye başlayalım…

6 Parça Salon Aksesuarları Fiyatları Mim

Mim Aksesuar ürün gamında en çok dikkat çeken setlerin başında Silver serisi geliyor. Özellikle klasik tarzlarda dekore edilen salonlar için son derece ideal bir set. Cam, metal ve seramikten oluşan bu set detaylı işçiliği göze çarpıyor. Turkuazın en güzel tonlarından biri ile karşımıza çıkan bu set şamdan, vazo ve küplerden meydana geliyor.

8 Parça Salon Aksesuarları Fiyatları Mim

Markanın 8 parça dekoratif salon aksesuarları arasında göze çarpan tasarımlarından biri ise Bal Rengi Cam. Adından da anlaşılacağı üzere ürün, bal renginde tasarlanmış. Fakat bu renge metal ayak tasarımı eklenmiş. Böylece ürüne Avrupa klasik tarzında bir dokunuş eklenmiş. Bu setin içeriği ise vazo, mumluk, kapaklı draje şekerlik ve kapaklı küplerden oluşuyor.

13 Parça Salon Aksesuarları Fiyatları Mim

Modern salon aksesuarları arasına Mim Aksesuar çok farklı bir model eklemiş. Siyah, beyaz ve altın çizgileri ile adeta Mısır hazinelerini andırıyor. Ürünün içeriğine gelecek olursak. Efendim bu set 5 adet büyük vazo, 2 küçük vazo, 2 kapaklı küp, 3 adet kuğu, kuş ve baykuş biblosu ile kase tasarımlarından meydana geliyor.

14 Parça Salon Aksesuarları Fiyatları Mim

Hadi gelin biraz daha geniş ve gösterişli salonlar için aksesuarlara göz atalım. Mesela Mim Aksesuar 14 parça modellerini inceleyelim. Parlak pürüzsüz bir yüzeye sahip, beyaz ve bakır renk konfigürasyonunda bir sete mesela. Salonlarınıza asil bir kontrast ekleyecek bu set ise 3 adet vazo, 3 adet kapaklı küp, 2 adet standlı kuş biblosu,2 adet uzun vazo,2 adet fil biblosu, 2 adet balerin biblo modellerinden oluşuyor.

15 Parça Salon Aksesuarları Fiyatları Mim

Seramik ve beyaz rengin asaleti ile tasarlanan bu ürünün en önemli avantajı her tarzda salon dekorasyonuna uyum sağlaması. Ayrıca beyaz gibi asırlık bir rengin modasının hiç geçmeyecek olması da ayrı bir avantaj. Peki modası hiç geçmeyecek salon aksesuarları isteyenler için ideal bir ürün olan bu salon aksesuar setinde neler var? Efendim ürününün, 4 kapaklı vazo, 2 büyük vazo, 3 küçük vazo, 2 kapaklı dekoratif küp, 3 baykuş biblo ve 1 adette dekoratif tabaktan oluştuğunu söyleyebiliriz.

Salon Aksesuar Örnekleri 2024

Yukarıda sizler için çok tutulan dekoratif aksesuar markalarından biri olan Mim Aksesuar markasının bir kaç salon aksesuar modelini inceledik. 6 parça salon aksesuarları ile 15 parça salon aksesuarlarını beğenilerinizi sunduk. Fakat markanın ürün gamında daha yüzlerce seçenek bulunuyor. Mesela iki parça salon aksesuarları yada 3 parça salon setleri gibi. Dolayısı ile bu ürünleri de beğenilerinize sunmak adına hemen alt tarafta bir foto galeri hazırladık. Bu galeri içerisinde salonunuz için en uygun aksesuarları özellikleri ve isimleri ile bir arada bulabilirsiniz.

Salon Aksesuar Modelleri Katalog 2024

Salon Aksesuarları Fiyatları 2024 Kampanya

Bu sayfada olan hemen herkes bu setlerin fiyatlarını sorguluyor muhtemelen. Ancak fiyatlar günümüz şartlarına bağlı olarak sürekli değişiklik göstermekte. Doğal olarak bizlerde herhangi bir şekilde fiyat veremiyoruz. Bu nedenle hem bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi alamak, hem de markanın daha farklı ürünlerine göz atmak için Mim Salon Aksesuarları resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir