İstikbal Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024 Kampanyaları

Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları 2024

Uzun zamandan bu yana gıcırdayan, başlığı bağımsızlığını ilan etmiş karyolanızı, kapakları yere düşen gardıroplarınızı, çekmeceleri açılmayan şifonyerlerinizi, ayakları kırık komodinlerinizi değiştirelim. Kısacası yatak odası takımızı yenileyelim, yatak odanıza şöyle güzel bir yatak odası takımı alalım ne dersiniz ?.. Evet sizler için hem kaliteli ürünler hem de en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına araştırma yapmaya devam ediyoruz. Daha önce Bellona yatak odası ve Doğtaş yatak odası takımlarına göz atmış, Yataş Yatak Odası modelleri hakkında sizler bilgilendirmiştik.

İstikbal’de Yatak Odaları Fiyatları

Bu sayfamız ise geçtiğimiz yıllara İstikbal Elite yatak odası ve İstikbal Talia yatak odası modelleri ile damgasını vuran ülkemizin lider mobilya markası konuk oluyor. Sizler için markanın 2024 yılı yeni yatak odası koleksiyonunu masaya yatırıyoruz. Mary, Blanca, Lorea ve Retro serilerinden oluşan bu yeni koleksiyonu özellikleri, görselleri ve istikbal.com.tr fiyat listesi üzerinden kampanyalı fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz.,

İstikbal Blanca Yatak Odası Takımı

Son derece tarz görünümü ile şık bir takım olan Blanca serisinde göze ilk olarak lüks detaylar çarpıyor. Mesela seriye altın renginde ki özel kulp ve metal ayaklar görünümü zengin bir kontrast katıyor. Fakat özellikle karyola başlığı yada tüm karyolaya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Zira inanılmaz estetik bir kapitone uygulamasının hakimiyeti altındalar. Bunun yanında takıma özel aynalı komodin aydınlatmaları da yatak başının yanında şahane duruyor. Blanca serisinde sadece aynalı ve aynasız olmak üzere 6 kapılı gardırop seçeneği sunuluyor. Bu seçeneklerden aynasız 6 kapaklı gardırop alternatifi 53.940,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın aynalı 6 kapılı gardıroplu seçeneği ise 54.780,00 TL.

İstikbal Lorea Yatak Odası Takımı

Sade ve yalın görünümünü ince zevklere hitabeden zarif detaylarıyla görsel bir şölene çeviren Lorea yatak odası takımı markanın en yeni ürünlerinden biri. Ahşap meşe tonlarının samimi ve sıcaklığı ile beyaz tonlarının uyumu hakikaten göz alıcı. Özel işçilikli kapitone yatak başı ise harika. Tabi kulp ve yerden yüksek ayakları da bu zarif detaylara ekleyebiliriz. Gelelim takımın merakla beklediğiniz fiyat bilgilerine… Efendim Lorea  yatak odası takımının 5 kapılı gardıroplu modelini 35.700,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. Takımın 6 Kapılı gardırop seçeneği ise 38.350,00 TL fiyat etiketine sahip. Sürgü kapaklı gardıroplu alternatifin fiyatı da  sahip alternatif ise 39.910,00 TL olarak belirlenmiş.

İstikbal Retro Yatak Odası Takımı

Doğal meşe tonlarının beyaz detaylarla harmanlandığı Retro yatak odası etkileyici adında da anlaşılacağı üzere nostaljik bir görünüme sahip. Takımda ilk göze çarpan detay ise gardırop kapaklarında ki şerit klapa süslemeler. Ayrıca yine seriye karyola başlığı ve özel tasarım ayaklarda görülmeye değer nitelikte ki detaylar. Üstelik yeni bir takım olmasına rağmen fiyatı da bir çok benzer rakibine nazaran oldukça uygun. Zira takımın 5 kapılı gardırop alternatifi 35.580,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. 6 Kapılı gardıroplu Retro yatak odası ise 39.060,00 TL. Takımın sürgü kapaklı gardıroplu modelini seçerseniz ödeyeceğiniz para ise 41.100,00 TL olarak görünüyor.

İstikbal Mary Yatak Odası

Mary yatak odası takımı yenilikçi ve modern tasarımı ile dikkat çekerken, fonksiyonel özelliklerin görselliğe nazaran daha ön planda olduğunu gözlemliyoruz. Zira takımda cam kapaklı gardırop gibi yeni bir özellik bulunuyor. Üstelik bu gardırop köşe dolap olarak kullanılıyor. Özellikle şekilsiz odalar için ideal bir seçim olan bu takımın fiyatlarına gelecek olursak. Efendim takımın bahsi geçen cam kapaklı köşe gardıroplu seçeneği 5 kapılı gardırop alternatifi 49.600,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. Tabi bu köşe gardırobun camsız seçeneği de var. Ayrıca köşe gardırobunuzun boyutunu siz de belirleyebiliyorsunuz. Çünkü IKEA yatak odası takımlarında olduğu gibi iki ve tek kapılı dolap seçeneklerini de takıma ekleme şansınız var. Takımın Sadece sürgü kapaklı gardıroplu alternatifi ise 40.260,00 TL fiyatla sizleri İstikbal mağazalarında bekliyor.

İstikbal Yatak Odası Kampanyaları 2024

Evdekorasyontarz.com olarak sizler için İstikbal’in geçtiğimiz yıllara ait yatak odası takımlarını ve kampanya fiyatlarını inceledik efendim. Fakat burada verdiğimiz İstikbal yatak odası takımı fiyatları zaman içerisinde farklılık gösterebileceğinden İstikbal Yatak Odası Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir