Evi Aydınlık Gösteren Boya Renkleri İsimleri Örnekleri 2024

Ev Boyası Renkleri 2024 Kataloğu

Duvar renklerini değiştirerek ev dekorasyonuna farklı bir tarz katmak isteyenler için araştırmalar yapıyoruz. 2024 yılı duvar renkleri ve aynı zamanda 2024 duvar boyası trendleri hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda daha önce En çok boyanan duvar renkleri ve çeşitli boya markalarının 2024 iç cephe boya renkleri konusunda paylaşımlar yaptık. Mesela Filli Boya 2024 rengi kataloğunu beğenilerinize sunduk. Hatta evi daha geniş gösteren duvar renkleri gibi spesifik konulara bile girdik. Burada da yine o spesifik konulardan birine giriyoruz. Huzurlarınızda evinizi daha aydınlık gösterecek duvar renkleri…

Evi Daha Aydınlık ve Ferah Gösteren Duvar Renkleri

Bu sayfamızda olduğunuza göre eviniz güneye kapalı, tek kuzey veya sadece akşamları güneş alan kuzey – doğu cepheli. Gün ışığından yararlanamadığı için dolayısı ile karanlık bir mağarayı andırıyor 🙂 Aklınızda bu evi bir an önce satıp yeni ve bol güneşli bir eve geçmek var ama maddi imkansızlıklar peşinizi bırakmıyor. Tek çare eldekini daha güzel bir hale, üstelik çok para harcamadan ışıklı ve aydınlık bir hale getirmek. Peki durumumuz buysa ne yapmamız gerekiyor, gelin ona da hep birlikte göz atalım…

Evi Aydınlık Göstermek İçin Boya Hileleri

Dekorasyon hilelerinin başında duvar renkleriyle oynamak gelir. Bizde bu yöntemi izleyeceğiz doğal olarak. Başlıktan da anlayacağınız üzere evinizi ferah, aydınlık gösterecek, fakat aynı zamanda popüler ve modern duvar renklerini inceleyeceğiz. Dolayısıyla aklınıza açık renkler ve özellikle beyaz tonları gelebilir ki bu isabetli bir tahmin. Fakat artık bildiğiniz beyaz renkler yok. Zira ilerleyen teknoloji ile boya üreticilerinin yeni renkler keşfetmesi beyazlara çok fazla seçenek kattı. Mesela kırık beyaz. Bu renk sadece az ışık alan, güneşsiz mekanlar için değil, trend haline geldiği için çok modern ve zengin mekanlarda bile kullanılıyor.

Evi Aydınlık Gösteren Modern Duvar Renkleri

Elbette sadece beyazlar yada sadece kırık beyaz değil alternatifiniz. Boya markalarının beyaz ürün gamlarına ekledikleri, sabah sisi, bulut beyazı gibi daha bir çok seçeneğiniz var. Bunun yanında aydınlık bir ev dekorasyonu için beyaz dışında krem tonlarını da kullanabilirsiniz. Bu tonlar açık ve ferah görünmelerinin yanında koyu renkli mobilyalarınız içinde inanılmaz bir arka plan fonu oluştururlar. Hemen her renge uyum sağladıkları için dekorasyon adına elinizi güçlendirirler.

Kum Renkleri ile Evinizi Daha Aydınlık Gösterin

Kum beji, Kumsal, Kum Taşı gibi renkler ev dekorasyonu duvar renkleri konusunda son 10 yılın trendi durumundalar. Özellikle karanlık mekanlarda çok başarılı olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. “Modası geçer mi”  diye bir soru vardır aklınızda. Fakat merak etmeyin kum tonları sadece geçtiğimiz 10 yıla değil, önümüzde ki 10 yıla da damgasını vuracak nitelikte. Bu bağlamda yine teknolojiye bağlı olarak boya markalarının yeni çıkardıkları kum tonlarına göz atabilirsiniz.

Evi Aydınlık Gösteren Duvar Renkleri Uygulama Örnekleri

Aslında burada sizlere daha bir çok farklı renk önerisinde bulanabilir, bu renkleri tek tek anlatabiliriz. Fakat buna ne evdekorasyontarz.com’un bu sayfası yeterli olur, nede siz saatlerce okuma yorgunluğuna dayanabilirsiniz. Dolayısı ile hemen alt tarafta evinizi aydınlık gösterecek renklerden oluşan ve sizlere fikir verebilecek bir foto galeri hazırladık. Bu galeriye göz atarak evinizi olduğundan daha aydınlık gösterecek duvar renklerini bir arada bulabilirsiniz.

Evi Aydınlık Gösteren Boya Renkleri Katalog

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir