Özel Tasarım Lavabolu Banyo Dolabı Modelleri Fiyatları 2024

Özel Tasarım Banyo Dolapları

Yepyeni banyo dekorasyon fikirlerini, en güzel banyo dekorasyon ürünlerini incelemeye devam ediyoruz. Evdekorasyontarz.com’un bu sayfasında ise lavabolu banyo dolabı modelleri ve tasarımlarını mercek altına alıyoruz. Ancak banyo dolabı derken, daha önce göz attığımız, VitrA banyo dolapları gibi değil. Yada yapı market ürünlerinden incelediğimiz Koçtaş banyo dolabı ve Ikea banyo dolabı veya Bauhaus banyo dolapları gibi ürünlerle burada ki ürünleri karşılaştırmayın. Çünkü burada alelade banyo mobilyalarından bahsetmiyoruz arkadaşlar. Oldukça farklı ve banyolarınıza güzellik katacak nitelikte lavabolu banyo dolaplarından örnekler sunuyoruz. Dolayısı ile şu sıralar banyo dekorasyonunuzu yeniliyorsanız ve banyonuza özel bir banyo dolabına ihtiyacınız varsa sonradan pişman olmamak adına burada ki örneklere mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Özel Ölçü Banyo Dolabı Modelleri

Tabii ki banyo dekorasyonunun en önemli ögeleri seramik yer ve duvar karolarıdır. Çünkü bu ürünler duvara yada yere bir kez yapıştığında eğer uygun olmazsa veya beğenmezseniz ancak kırarak çıkarılabilirler. Yani beğenmediğiniz taktirde banyo dekorasyonunuza kırım aşamasından itibaren yeniden başlamanız gerekir. Dolayısıyla banyo fayans ve seramik seçimi yaparken son derece titiz ve dikkatli davranırız. Bu seçimi tamamlayıp sıra banyo mobilyalarına geldiğinde de en az seramiklerinizi seçerken gösterdiğiniz hassasiyeti banyo dolabı seçerken de göstermenizi tavsiye ederiz,. Zira her beğenmediğinizde banyo seramik yer ve duvar karolarınızı yenileyemeceğiniz gibi canınız her istediğinde de banyo dolabı yaptıramayacak yada satın alamayacaksınız 🙂

Modern Banyo Dolabı Tasarımları

Banyo dolabınızı seçerken ilk olarak banyonuzun kimliğini daha doğrusu dekorasyon tarzını göz önünde bulundurmanız da fayda var. Modern bir banyo dekorasyonuna sahipseniz renkli ve modern lavabolu banyo dolaplarını tercih edebilirsiniz. Avangart-lüks bir banyo da ise beyaz yada siyah, altın ve gümüş varaklı süslemelerin olduğu ağır banyo dolaplarını tercih ettiğiniz taktirde banyolarınız birer saray hamamına dönüşecektir.

Lüks Banyo Dolapları

Tabi banyolarınızın genişliği de çok önemli. Minimalist tarzda işlevsel banyo dolapları dar banyolar için hayat kurtarıcı bir niteliğe sahiptirler. Ancak bu tarz minimal lavabolu banyo dolaplarını geniş ve lüks banyolarda kullanamazsınız. Tıpkı yukarıda bahsettiğimiz taşlı, bol süslemeli, koyu renkli banyo dolaplarını da dar ve minimalist banyolarda kullanamayacağınız gibi.

Tasarım Banyo Dolabı Fiyatları 2024

Dolayısı ile banyo dolabı satın alırken veya yaptırırken piyasayı iyice araştırmanız elzemdir. Markaların kataloglarını detaylı olarak incelemeniz, İnternet’te bulabildiğiniz kadar örneğe göz atmanız, aklınızda banyonuza yakışacak en güzel tasarımı belirlemeniz gerekir. Aradığınız veya banyonuza uyan tasarımı piyasada  bulamadığınız takdirde, gerekirse custom, yani size özel bir banyo dolabı yaptırmanız, biraz pahalı ancak sizin yararınıza olacaktır.

Marangoz Banyo Dolabı Modelleri ve M² Fiyatları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi özel yapım banyo dolapları fiyat açısından biraz tuzludur. Örneğin piyasada 1500,00 TL gibi komik rakamlara satın alabileceğiniz ebatlarda bir banyo dolabını özel olarak yaptırmaya kalkarsanız bu rakam iki yada üç katına çıkacaktır. Mesela üst resimde gördüğünüz gibi bir banyo dolabını, Vivense banyo dolabı yada Trendyol banyo dolabı gibi arayarak İnternet mağazalarından 2.500,00 TL civarında komik rakamlara satın alabilirsiniz. Ancak bu tarz da bir tasarımı evinize göre istediğiniz malzemelerle yaptırmaya kalkarsanız bu rakam 7.500,00 TL gibi rakamlara yükselir. Çünkü sadece suntalam malzeme ve işçilik fiyatları m²/1.600,00 TL civarında. Eğer ürününüzü MDF gövde- MDF kapak olarak isterseniz metrekare başına aşağı yukarı 1.800,00 TL olacaktır.

Lavabolu Banyo Dolabı Katalog

Özel yapım veya hazır banyo dolsun tabi bir de banyonuza uygun bir model seçmek var. Hem ölçü, hem dekorasyon, hem de işlevsel açıdan. Tabi buda kolay bir iş değil. Dolayısı ile bu konuda sizlere destek olmak adına bu sayfamızda klasik, lüks ve modern tarzlarda çok değişik banyo dolabı tasarımlarından örnekler sunuyoruz. Bunu bir nevi katalog olarak düşünebilirsiniz. Hemen alt tarafta yer alan foto galerimizde bu örneklere göz atıp hayalinizdeki banyo dolabını belirleyebilir yada özel olarak yaptırmayı düşündüğünüz lavabolu banyo dolaplarının banyonuzda nasıl duracağı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz…

LAVABOLU BANYO DOLABI MODELLERİ ÖZEL TASARIMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir