İstikbal Sezon Sonu Köşe Takımları ve Fiyatları 2024

Köşe Takımı Modelleri 2024

Modern tarzlarda dekore ettikleri mekanlarına oturma grupları aramakta olan okurlarımız için köşe takımları aramaya devam ediyoruz. Sizler için hem kaliteli, hem şık, hem de ucuz köşe takımları bulmak adına mobilya markaları ve üreticilerini mercek altına alıyoruz. Bu konu da son olarak on Doğtaş köşe Takımları ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Daha öncesinde olarak Bellona Köşe Takımları ve Yataş Köşe Koltuk Takımları sayfalarımıza konuk oldular. Hatta çok tutulan ve merak edilen Ikea köşe takımları bile editörlerimiz tarafında izler için detaylı olarak incelendi. Bu sayfamızda ise geçtiğimiz günlerde 2024 köşe takımı modelleri ve fiyatlarına göz attığımız İstikbal. Ancak bu defa İstikbal en yeni köşe takımlarına değil, sezon sonu indirimli köşe takımlarına göz atıyoruz.

İstikbal Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları

Yeni yıl ile birlikte köşe takımı ürün gamına yeni koleksiyonlar ekledi İstikbal. Mary, Canyon ve Diego gibi. Fakat marka geçen sezona 3 farklı köşe takımı ile damgasını vurmuştu. İstikbal Lauren köşe takımı, İstikbal Lena köşe takımı ve Star X köşe takımları markanın en çok satılan ürünleri arasında yer aldı. Gerek şık tasarımları, gerekse işlevsel yapıları ile çok beğenilen bu modeller şimdilerde İstikbal köşe takımı kampanyaları dahilinde oldukça uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Dolayısıyla sözü daha fazla uzatmayalım ve bu köşe takımlarını incelemeye başlayalım…

İstikbal Lauren Köşe Takımı Fiyatı

Lauren köşe takımı, Antrasit ve kırmızı renk kombinasyonu ile tüketici karşısına çıkıyor. Takım son derece modern ve minimalist bir tasarıma sahip. Takımda özel tasarlanmış olan Parker ve Laupery serisi kumaşlar kullanılırken, ahşap iskeletli ve regular tarzda iki farklı berjer alternatifinin de bulunduğunu görüyoruz. İstikbal Lauren köşe takımının fiyatlarına gelecek olursak… Markanın “Çok Modern!!! Çok Rahat !!!!” sloganı ve çeşitli opsiyonel seçenekler ile vitrine çıkardığı takımın full modelinin kampanyalar dahilinde 21.199,00 TL yerine 16.959,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu görüyoruz.

İstikbal Star X Köşe Takımı

İstikbal’in geçmiş dönem köşe takımlarından İstikbal Star S Köşe Takımı rahat oturumu, kullanışlı yapısı ve fonksiyonel özelliklerinden dolayı çok tutulmuştu. Marka geçtiğimiz yıl köşe takım koleksiyonuna yeni eklediği Star X köşe takımı ile adeta bu eski ürününe bir gönderme yapıyor. Fakat tabi ki daha modern şık ve aynı zamanda kullanışlı bir tasarımla. Sadece Gri ve berjerde kırmızı renk kombinasyonu ile karşımıza çıkan takımın en güzel özellikleri ise konforlu ve geniş oturum alanları sunması ile yatak olma özelliği. Fiyat listesinde 15.318,00 TL olarak görünen bu takım şu sıralar 10.723,00 TL fiyatla sizleri İstikbal mağazalarında bekliyor. Takımın alt resimde gördüğünüz uzanmalı modelinin fiyatı ise 10.952,00 Liradan 7.667,00 Liraya düşmüş durumda.

İstikbal Lena Köşe Takımı

İstikbal sezon sonu köşe takımı ürün gamında dikkat çeken bir diğer köşe takımı ise üst tarafta resmini gördüğünüz Lena köşe takımı. Markanın trend döşemelik kumaş renklerinden Mavi, Antrasit, Kiremit, Gül kurusu ve Su Yeşili gibi farklı renk konfigürasyonları ile vitrine çıkardığı Lena köşe takımı da şık görünümünün yanında yerden yüksek ayak yapısı ve yatak olabilme özelliği ile kullanışlı bir köşe takımı olarak dikkat çekerken, takımın en dolu modeli modeli olan puflu seçeneği normalde 14.997,00 TL. Fakat bu rakam indirimler dahilinde 10.498,00 Liraya kadar düşüyor.

İstikbal Köşe Takımı Kampanyaları 2024

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar bildiğiniz üzere İstikbal köşe takımı kampanya ve indirimleri süresince geçerli olmakla birlikte, markanın yeni sezon ve sezon sonu politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de İstikbal köşe takımı güncel fiyatları hakkında bilgi almak İstikbal Köşe Takımı kategorisini de bu linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir