Mondi Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024 Modelleri

2024 Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları

Lider mobilya markalarının yeni yatak odası takımlarına göz atıyoruz. Son olarak Doğtaş yatak odası takımları ve fiyatları sayfalarımıza konuk oldu. Daha öncesinde İstikbal yatak odası ve Bellona yatak odası 2024 modellerini fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceledik. Ayrıca modern yatak odası takımları ve kampanyalı yatak odası takımları hakkında bilgi verdik. Bu sayfamıza ise yıl başında ürün gamını güncelleyen, yepyeni yatak odaları ile müşterilerinin karşısına çıkan Mondi Home konuk oluyor. Mondi kampanyaları dahilinde markanın en yeni yatak odası takımlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Mondi Yatak Odası Modelleri 2024

Marka geçtiğimiz yıla, Mondi Prada yatak odası ve Mondi Veyron yatak odası gibi modellerle damgasını vurdu. Aynı başarıyı vitrinlerine yeni çıkardığı Lizbon, Adriana, Vital, Clary ve İron yatak odası takımları ile yakalamaya çalışıyor. Bu konu da başarılı olur mu buna sizler karar vereceksiniz. Tabi ki hemen alt tarafta sizler için fiyatları ile birlikte incelediğimiz bu modellere göz attıktan sonra…

Mondi Vital Yatak Odası Takımı

Yeni Vital serisi aynı zamanda en ucuz yatak odası takımları arasında yer alıyor.  Takımının ana renk konfigürasyonunda doğal ahşap tonlarını görüyoruz. Kapaklar Antrasit renginde tasarlanmış. Mavi kumaş takıma pek uyum sağlamamış gibi görünse de estetik tasarıma katkıda bulunuyor. Tabi bu katkıya özel kulpları da ekleyebiliriz. Üstelik takımda tüketici ihtiyaçlarına göre aynalı ve aynasız olarak, 4,5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneği sunulmuş. Takımın 4 kapaklı aynasız gardırop, başlıklı bazalı karyola, 2 adet komodin, şifoniyer ve aynasından oluşan modelinin fiyatı ise 24.757,00 TL.

Mondi İron Yatak Odası Takımı

Üç boyutlu karyola başlığı ile dikkat çeken İron serisi basit, modern ve estetik tasarımı ile dikkat çekiyor. Beyaz – Antrasit renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takımda kulp detayları ve özel tasarım siyah ayaklar göze çarpıyor. Takım, 5 kapılı, 6 kapılı ve sürgü kapaklı gardırop alternatifleri ile satışa sunuluyor. Üstelik bu takımın fiyatı da hiç fena değil. Zira takımın 4 kapaklı gardırop, başlıklı karyola, makyaj masası ve aynası ile iki adet komodinden oluşan seçeneğinin fiyatı normalde 25.831,00 TL. Fakat bu rakam yatak odası kampanyaları dahilinde 23.744,00 Liraya kadar düşüyor.

Mondi Lizbon Yatak Odası Takımı

Doğal meşe tonları ve beyaz renk konfigürasyonu mobilyaların her türünde çok popüler. Retro tarzı tasarımlarda ön plana çıkıyor. Lizbon serisi bu trende uygun olarak tasarlanmış. Biraz da kapaklara şerit uygulaması ve modern bir karyola başlığı eklenilerek ürün görünümü zenginleştirilmiş. Sadece 5,6 ve sürgü kapaklı gardırop seçeneği bulunan takım benzer rakiplerine göre oldukça uygun fiyatlarla satılıyor. Örneğin takımın 5 kapılı gardırop, başlıklı karyola, makyaj masası ve aynası ile komodinlerden oluşan ilk alternatifi üzerinde 27.491,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Mondi Adriana Yatak Odası Takımı

Ahşap tonlarının Krem rengi ile angaje edildiği bir takım Adriana. Son zamanların modası Gold ayakları ve özel kulp tasarımlarını da es geçemeyiz. Mavi renkli, zarif bir başlığa sahip karyola da çok şık. Yeni bir takım olmasına rağmen fiyat olarak gayet iyi. Zira yine 5,6 ve sürgü kapaklı seçenekleri bulunan takımın, makyaj masası,ayna, başlıklı bazalı karyola, komodinler ve 5 kapaklı gardıroptan oluşan seçeneği 32.990,00 TL fiyatla satılıyor. Takımın 6 kapaklı gardıroplu modeli 37.577,00 Liraya kadar yükseliyor. Ürünün sürgü kapaklı gardıroplu modeli ise 41.790,00 TL.

Mondi Clary Yatak Odası Takımı

Antrasit-Krem renk konfigürasyonuna sahip Clary serisi lüks detayları ile öne çıkıyor. Parlak siyah ayaklar, tasarım kulplar, kapaklarda şerit klapa uygulamaları takıma zengin bir kontrast kazandırıyor. Yine özel bir tasarıma sahip karyola başlığını da bu detaylara dahil edebiliriz. Dolayısı ile markanın en pahalı yatak odası takımları arasında yer alıyor Clary serisi. Zira takımın 5 kapaklı gardırop, makyaj masa ve aynası, başlıklı bazalı karyola ve komodinlerden meydana gelen başlangıç modeli bile üzerinde 42.422,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Mondi Yatak Odası Kampanyaları 2024

Bu sayfamızda sizler için Mondi’nin en yeni 5 yeni yatak odası takımını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat burada belirtilen fiyatlar zaman içerisinde markanın kampanyaları ve fiyat politikalarına göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle, hem bu yatak odası takımlarını daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatlarına göz atmak adına Mondi mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir