İstikbal Salon Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları 2024

En Güzel Koltuk Takımları ve Fiyatları

Evdekorasyontarz.com sayfalarında en yeni koltuk takımları ve fiyatları marka marka model model yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli mobilya markaları ve üreticilerine ait ucuz koltuk takımı 3+3+1+1 modellerini fiyatları ile birlikte incelemiştik. Bu bağlamda örneğin Vivense koltuk takımı 3+3+1+1 modellerine göz atmıştık. Daha öncesinde ise Doğtaş salon takımı ve Bellona salon takımı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise salonları için hem şık, hem de uygun fiyatlı koltuk takımları arayan takipçilerimiz için salon koltuk takımlarını inceliyoruz. Markamız ise ülkemizin lider mobilya üreticisi İstikbal.

2024 Salon Takımı Modelleri ve Fiyatları ile İstikbal

Yepyeni koleksiyonları ile adeta göz kamaştıran İstikbal koltuk takımı ürün grubunda salonlara hitab eden muhteşem ürünleri vitrine çıkardı. Klasik, Avangard, Modern ve Chester tarzlarına sahip bu koltuk takımları ise hakikaten görülmeye değer nitelikte. Dolayısı salonunuz için bir koltuk takımı satın almadan hemen önce burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

İstikbal Chester Koltuk Takımları

Hiç şüphesiz Chester koltuk takımları son bir kaç yılın mobilya trendleri arasında liste başı durumunda. İstikbal ise bu tarza Roma koltuk takımı ile katılıyor. Chester tarzına farklı bir yorum getiren bu koltuk takımı son derece zarif detaylara sahip. Özellikle sırt kısımlarında ki baklava desen kapitoneler, altın, ceviz ve beyaz renk seçenekli özel tasarım ayaklar tek kelime ile şahane. Bordo, Lacivert ve Gül Kurusu gibi renk alternatifleri bulunan bu takım iki adet üçlü koltuk ve iki adet berjerden oluşurken üzerinde 32.760,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

İstikbal Klasik Koltuk Takımları

Markanın yeni koleksiyonları arasında göze çarpan bir diğer model ise Massimo koltuk takımı. Klasik-Avangard tarzda dekore edilen salonlar için ideal bir seçenek olan bu takım da yine özel işçilikli kapitone uygulamaları ve lükens ayaklar ön plana çıkıyor. Yeşil-Krem renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takımda 1 adet yatak olabilen üçlü koltuk seçeneği bulunuyor. Takım bu seçenekler birlikte normal üçlü koltuk ve iki adet tekli koltuktan oluşurken 46.760,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

İstikbal Avangard Koltuk Takımları

Kapitone uygulamalarından sıkılanlar yada hoşlanmayanlar için markanın avangard koltuk takımları arasında yer alan Pera koltuk takımını önerebiliriz. Sade fakat bir o kadar da şık bir tasarıma sahip olan takımda Yeşil-Krem, Gri ve Krem renk seçenekleri sunuluyor. Üstelik takım İstikbal en ucuz salon takımları arasında yer alıyor. Zira üçlü koltuklarında yatak olma özelliği bulunan takımın 2 adet üçlü koltuk ve iki adet berjerden meydana gelen seçeneği sadece 21.560,00 TL.

İstikbal Modern Koltuk Takımları

Ülkemizde salon dekorasyonu için modern tarzlar her ne kadar çok tercih edilmese de İstikbal bu tarzda dekore edilen salonları da unutmamış. Marka ürün gamına Misty gibi elegant bir seri eklemiş. Sıradışı berjeri, kol yanlarında ki özel dikiş süslemeleri ve konik tasarımlı siyah ayakları ile öne çıkan takımın Gül Kurusu, Mavi ve Kiremit renk alternatifleri bulunuyor. Takımın 3+3+1+1 seçeneği ise istikbal.com.tr fiyat listesi üzerinde 26.160,00 TL olarak görünüyor.

Salon Takımı İstikbal Fiyatları

Yukarıda sizleri için İstikbal’in en yeni salon takımlarından bazılarını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Ayrıca markanın daha bir çok farklı salon koltuk takımı modeli de bulunuyor. Dolayısı ile hem burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de markanın diğer modellerine de göz atmak için İstikbal mağazaları yada resmi web sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir