Tekzen Banyo Dolabı Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

Lavabolu Banyo Dolabı Modelleri 2024

Banyo dekorasyonlarını yenileyen ve yeni banyolarına şık ve aynı zamanda kullanışlı bir banyo dolabı eklemek isteyen okurlarımız için banyo dolabı modelleri ve fiyatları hakkında araştırmalar yapıyoruz. Çeşitli ürünleri mercek altına alıyoruz. Bu konuda son olarak özel tasarım banyo dolapları sayfalarımıza konuk olmuştu hatırlarsanız. Öncesinde ise yapı market ürünlerini incelemiştik. Mesela Ikea banyo dolabı modellerine göz attık.  Ayrıca, Koçtaş banyo dolabı ve Bauhaus banyo dolabı modellerini yine fiyat ve görselleri ile birlikte detaylı olarak inceledik. Verdiğimiz linkler üzerinden bu ürünlere de mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Tekzen Lavabolu Banyo Dolabı Modelleri

Bu sayfamızın konuğu ise uygun fiyatlı ürünleri ile dikkat çeken, yerli ve milli yapı marketlerimizden Tekzen. Bu yapı marketin en güzel ürünlerini, en yeni banyo dolabı modellerini, banyo dekorasyonlarını yenileyen evdekorasyontarz.com takipçileri için incelemeye alıyoruz. Dolayısı ile güzel bir şeyler arıyorsanız ve kısıtlı bir bütçeniz varsa bu ürünlere mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Küçük Banyolar İçin Tekzen Banyo Dolapları

Genel olarak küçük banyolar da banyo dolabı olmaz gibi bir kanı var. Fakat son zamanlarda vitrine çıkan yenilikçi tasarımlar bu öngörüyü tamamen rafa kaldırıyor arkadaşlar. Bu duruma verebileceğimiz en güzel örnekse Duru Asma Banyo Dolabı 65 cm modeli olsa gerek. Ürün, Budak Meşe ve Beyaz renk konfigürasyonu ile Tekzen vitrinlerinde yer alıyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ürünün fiyatı ise sadece 699,00 TL olarak belirlenmiş.

Ucuz Banyo Dolapları ile Tekzen

Biraz daha geniş banyoları için uygun fiyatlı bir banyo dolabı arayan okurlarımıza ise Denko Akyazı 80 cm Banyo Dolabını tavsiye edebiliriz. Modern bir tasarıma sahip olan ürünün, beyaz, floransa, belly, alize, kırmızı ve antrasit renk seçenekleri var.  Yine asma banyo dolabı modelleri arasında yer alan bu şık dolap 2.483,63 TL  fiyatla satışa sunuluyor.

Tekzen Modern Banyo Dolabı Modelleri

Hem geniş hem de modern tarzda dekore ettikleri banyoları için gösterişli bir banyo dolabı arayan okurlarımız için ise yine Denko markasına ait Tokyo 100 cm Banyo Dolabı ideal bir seçenek olarak görünüyor. Beyaz-Meşe renk konfigürasyonu ile adeta göz kamaştıran ürün, kapaklarında özel işçilik detayları ile dikkat çekiyor. Tokyo banyo dolabının fiyatı ise Tekzen kampanyaları dahilinde 11,805,73 Liradan 9.606,60 Liraya kadar düşmüş durumda.

Lüks Banyo Dolabı Modelleri ve Fiyatları Tekzen

Tekzen banyo dolabı konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu yapı marketin ürün gamında çok değişik modeller var. Ancak onlardan bazıları, tasarımlara ile diğerlerinden hemen ayrışıyor. Tıpkı üst tarafta resmini gördüğünüz NPlus Espero 100 cm Banyo Dolabı gibi. Son zamanların modası olan gri ve beyaz renk konfigürasyonu ile Tekzen reyonlarında yer alan bu ürün 7.040,00 TL fiyat etiketi ile sizler Tekzen mağazalarında bekliyor.

Tekzen Lavabolu Banyo Dolabı Kampanyaları 2024

Yukarıda da vurguladığımız gibi elbette Tekzen banyo dolabı modelleri burada gördükleriniz ile sınırlı değil, daha bir çok model var. Fakat takdir edersiniz ki bu ürünlerin hepsini evdekorasyontarz.com’un bu sayfasına sığdırmamız mümkün değil. Dolayısı ile hem diğer Tekzen banyo dolaplarına göz atmak, hem de ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına Tekzen Banyo Dolapları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir