Bellona TV Ünitesi Modelleri ve Fiyatları 2024 Kampanyaları

Şık TV Üniteleri 

Sizler için hem estetik, hem de ucuz TV üniteleri aramaya devam ediyoruz. Çeşitli mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni ürünlerini inceliyor, beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Mesela son olarak Doğtaş TV ünitesi ile Kelebek TV ünitesi modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Ayrıca ülkemizin lider mobilya markalarının ürünlerine de göz attık. İstikbal TV ünitesi ve Mondi TV ünitesi modelleri ve fiyatlarını inceledik. Elbette sadece mobilya markaları ile sınırlı kalmadı piyasa araştırmalarımız. Bunun yanında değişik duvar üniteleri bulmak adına yapı marketleri ve İnternet mağazalarını da ziyaret ettik. Örneğin IKEA TV ünitesi ile Vivense TV ünitesi ve Trendyol ünite modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Bu sayfamızın konuğu ise ülkemizin lider mobilya markalarından Bellona. Sizler için markanın en yeni TV ünitelerini mercek altına alıyoruz.

Bellona TV Ünitesi Fiyatları 2024 

Luiz Tv Ünitesi 5.096,00 TL
Costa Tv Ünitesi 6.096,00 TL
Alvis Tv Ünitesi 7.644,00 TL
Palermo Tv Ünitesi 8.039,00 TL
Andera Tv Ünitesi 9.776,00 TL
Mirante Tv Ünitesi 12.726,00 TL
Larissa Tv Ünitesi 14.440,00 TL

Bellona Luiz TV Ünitesi

Basit ancak bir o kadar da modern ve şık bir görünüme sahip Luiz TV ünitesinde ana renk gri olarak belirlenmiş. Fakat bu gri tonu, beyaz detaylarla ile desteklenerek ürünün görsel şıklığı arttırılmış. Kitaplık seçeneği ile kitaplıklı TV ünitesi arayan takipçilerimize de hitab eden ürün aynı zamanda Bellona en ucuz TV üniteleri arasında yer alıyor. Zira TV sehpası ve raf modülünden oluşan ünite şu sıralar 5.096,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Tabi bu üniteye kitaplık eklemek isterseniz 6.198,00 TL gibi bir para daha ödemeniz gerekiyor.

Bellona Alvis TV Ünitesi

Çağdaş çizgilerin Bellona kalitesi ve yılların tecrübesi ile bir araya getirildiği Alvis TV ünitesi sade bir tasarıma sahip. Yerden yüksek açılı ayakları ve özel tasarım çekmece kulplarından başka abartılı detayları olmayan ünite fiyat olarak da gayet uyun görünüyor. Çünkü ister ünite sağ tarafına, ister sol tarafa kurabileceğiniz yan raflı arka panodan oluşan seçeneği 7.644,00 TL. Eğer her iki tarafta da raf olsun isterseniz 1.800,00 TL daha ödeyerek bir yan raf modülü daha alabilirsiniz.

Bellona Andera TV Ünitesi

Beyaz zarafetinin bronz detaylar ile bir araya getirildiği Andera serisi geleneksel tarzlardan hoşlananlara hitab ediyor. Mat beyaz tonu ile sehpa üst tablası üzerinde eklenen doğal ahşap detayları çok şık. Bunun yanında tarza uyumlu özel tasarım bronz renk kulplar, lükens ayaklar ve kapaklarda ki çerçeveli şerit klapa uygulamaları ise ünite görünümünü zenginleştiren diğer şık detaylar. TV sehpası ve dolaplı arka panodan oluşan ünitenin fiyatı ise 9.776,00 TL olarak belirlenmiş.

Bellona Mirante TV Ünitesi

Son yılların trend mobilya rengi olan ceviz tonu ile karşımıza çıkıyor Mirante serisi TV ünitesi. Bu şık renk ile krom detayların uyumu ise tek kelime ile muhteşem. Krom detayların yanı ıra TV sehpası alt kapaklarında ki şerit detaylar ile özel tasarım krom ayaklar ise ünitede göze çarpan diğer estetik detaylar. Ancak yine de ünite fiyatının biraz abartılı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü dolap modülü olmaya ve sadece tv sehpası ile arka panodan meydana gelen bu ünitenin fiyatı Bellona com.tr fiyat listesi üzerinde 12.726,00 TL olarak görünüyor.

Bellona Larissa TV Ünitesi

Muhtemelen Bellona’nın en güzel 2024 koleksiyonu Larissa serisi. Zira estetik çizgilerin beyaz rengin zarif şıklığı ile harmanlandığı ünite de yine bronz detaylar harika bir kontrast sunuyor. Alt ünite çekmece kapaklarında ki özel süslemeler ve sıradışı ayak tasarımı ise görülmeye değer nitelikte. Ayrıca LED ışıklı cam kapaklı dolap modülü de üniteyi bir üst seviyeye taşıyor. Elbette böyle üt düzey bir ünitenin fiyatı da yukarıda incelediğimiz modellere göre bir tık daha pahalı. Ünitenin, TV sehpası, arka pano ve dolap modülünden meydana gelirken üzerinde 14.440,00 TL gibi bir fiyat etiketi taşıyor.

Bellona TV Ünitesi Kampanyaları 2024

Sizler için Bellona vitrinlerine yeni çıkan 5 farklı TV Ünitesi modelini fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bellona mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir