2024 Genç Odası Modelleri Fiyatları ile Lajivert Mobilya

Genç Odası Takımları 2024 Kampanyaları

Marka marka model model genç odası takımlarını incelemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde İstikbal genç odası ve Bellona genç odası takımlarına göz atmıştık. Daha öncesinde modern tasarımları ile dikkat çeken Doğtaş genç odası takımları ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Elbette Çilek Genç Odası ve Ikea genç odası takımları gibi popüler oda modellerini de unutmadık arkadaşlar. Genç odası konusunda inanılmaz detaylara da girdik. Mesela bazalı genç odası takımları gibi, erkek genç odası takımları gibi, iki kardeş oda takımları gibi. Dilerseniz linkler üzerinden bahsi geçen bu ürün ve tasarımlara da göz atabilirsiniz…

Lajivert Genç Odası Takımları ve Fiyatları

Sizler için hem kaliteli odalar, hem de en ucuz genç odası fiyatları bulmak adına piyasa araştırması yapmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda sayfamızın konuğu ise Lajivert Mobilya. Bir çoğunuzun belki de adını ilk defa evdekorasyontarz.com sayfalarında duyduğu markanın en yeni genç odası takımlarını fiyatları ve özellikleri ile birlikte detaylı olarak incelemeye alıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar çocukluktan gençliğe adım atan çocuklarınız için bir oda takımı almak niyetindeyseniz burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Moda Genç Odası

Markanın en yeni ürünlerinden biri olan Moda genç odası takımı ilk bakışta ferah ve sade tasarımı ile dikkat çekiyor. Elbette bu durumda takımın sade beyaz renk tonunun payı çok büyük. Yine aynı renkte özel olarak tasarlanan ayaklar ve siyah renkteki kulplar ise küçük ancak şık detaylar. Takımda göze çarpan asıl detay ise şeritli bir tasarıma sahip ünite kapakları olsa gerek. Bu şerit uygulaması takımın genel tazı ve rengi ile son derece uyumlu görünüyor. Moda genç odasının, 3 kapaklı gardırop, çalışma masası ve 100X200 cm ebatında ki karyoladan oluşan çekirdek oda fiyatı ise 9.084,00 TL olarak belirlenmiş. Dilerseniz takıma, komodin, aynalı şifonyer, kitaplık gibi ünitelerde ekleyebiliyorsunuz.

Nitro Genç Odası Takımı

Muhtemelen Lajivert Mobilya 2024 koleksiyonlarının en güzel tasarımlarından biri Nitro serisi. Antrasit ve doğal meşe tonlarının asimetrik bir tasarımla harmanlandığı takım bu yıl trend olacak gibi görünüyor. Şık ve farklı tasarımının yanında işlevsel bir takımda olan Nitro genç odası takımının çalışma masasında USB şarj soketi bile bulunuyor. Tabi özel saklama alanları da var bu masada. Ürünün fiyatı da piyasada ki bir çok rakibine nazaran oldukça uygun görünüyor. Zira takımın çekirdek odasının fiyatı 9.125,00 TL olarak belirlenmiş.

Fenomen Genç Odası

Kullanışlı, kaliteli ve ucuz genç odası takımları arayanlar için ideal bir tercih olarak görünüyor Fenomen serisi. Markanın 2024 koleksiyonları arasında yer alan bu genç odasında ise 3 farklı rengin bir arada kullanıldığını görüyoruz. Beyaz, antrasit ve açık meşe tonları, modern ve estetik bir tasarımla bir araya getirilmiş. Komodin ve çalışma masası dolap ayakları ise oldukça şaşırtıcı bir tasarıma sahip. Ürünün şaşırtıcı olan bir diğer özelliği ise fiyatı. Zira takımın sürgülü gardırop, çalışma masası ve karyoladan meydana gelen çekirdek oda fiyatı sadece 7.875,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Jenga Genç Odası

Evet antrasit son zamanların trend renk tonu. Evet doğal ahşap tonları da çok moda. Özellikle meşenin her tonu akla gelebilecek tüm renkler ile saçma derece şık bir uyum içerisinde. Ancak en güzel renk bile çok sık kullanıldığında sıkıyor. Bu nedenle biraz daha farklı renkler arayan takipçilerimize önerebileceğimiz en güzel Lajivert ürünlerinden biri de Jenga genç odası takımı. Üstelik koyu mavi bu takımında fiyatı çoooook uygun. Ürünün 3 kapaklı gardırop, karyola ve çalışma masasından oluşan çekirdek odası sadece 7.647,00 TL fiyat etiketine sahip…

2024 Genç Odası Kampanyaları ile Lajivert

Sizler için Lajivert Mobilya’nın en yeni 4 genç odası takımını fiyatları ile incelemeye çalıştık. Ancak markanın ürün gamında göz kamaştıran daha bir çok farklı ürün var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem burada ki takımların güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de markanın diğer genç odası takımlarını incelemek adına, Lajivert Genç Odası resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“2024 Genç Odası Modelleri Fiyatları ile Lajivert Mobilya” Hakkında 2 Yorum Var

  1. Slm karamel genç odası çalışma masasını alacağım fiyat teklifi almak istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir