IKEA Yatak Odası Takımı 2024 Modelleri Fiyatları

En Yeni Yatak Odası Takımları

2024 Yatak odası modelleri ve fiyatları evdekorasytontarz.com sayfalarına konuk olmaya devam ediyor. Bu bağlamda son olarak Bellona yatak odası fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Daha öncesinde ise İstikbal yatak odası takımı fiyatları ile Doğtaş yatak odası takımlarını beğenilerinize sunduk. Bu sayfamızda ise dünyaca ünlü İskandinav kökenli yapı market IKEA’ya uğruyoruz. Bu devasa marketin mobilya reyonundan en yeni yatak odası takımlarını sizler için incelemeye alıyoruz.

IKEA Yatak Odası Modelleri Fiyatları

Geçtiğimiz günlerde Ikea çift kişilik yatak modellerine göz atmıştık hatırlarsanız. Gerçekten şık ve görülmeye değer modeller vardı. Market yatak odası ürün grubunda ise yeni yıla hem yeni modeller, hem de geçtiğimiz yıllara ait en tutulan yatak odası takımları ile girdi. Mesela HEMNES, MALM ve HAUGA gibi geçtiğimiz yılın popüler koleksiyonlarına, SONGESAND, IDANÄS ve BRIMNES gibi modeller eklendi. Hem geleneksel hem de modern tarzların denendiği bu yeni yatak odası takımlarını bizler çok beğendik. Fiyatlar da gayet uygun görünüyor. Bakalım bu ürünleri sizler beğenecek misiniz…

BRIMNES Yatak Odası IKEA

Zekice tasarlanmış fonksiyonel bir ürün BRIMNES. Özellikle küçük yatak odaları için yatak odası takımı arayan okurlarımıza tavsiye ederiz. Zira ürünün karyola başlığı bile üst resimde gördüğünüz gibi raflı olarak tasarlanmış. Bunun yanında karyola altında ki geniş depolama alanları sunan çekmecelerde hem estetik, hem de işlevsel. Üstelik bu üründe diğer IKEA yatak odalarının aksine bir de askılık ve raflardan oluşan bir gardırop bile var. Buna rağmen 3 çekmeceli şifonyer, başlıklı karyola ve gardıroptan oluşan takım 21.797,00 TL gibi oldukça uygun bir fiyata sahip.

SONGESAND Yatak Odası IKEA

Songesand serisi aslında basit bir takım. Fakat geleneksel tarzın detaylarıyla taçlandırılarak son derece şık bir görünüme kavuşmuş. Özellikle klasik tarzı yansıtan panelli çekmece cepheleri takımın görünümünü bir üst seviyeye taşıyor. Aynı zamanda işlevsel özellikli ve yeni bir ürün olmasına rağmen fiyat olarak da gayet uygun. Zira 2 adet komodin, şifonyer, gardırop ve 160X200 cm ebatında başlıklı karyoladan oluşan takımın fiyatı 24.195,00 TL olarak belirlenmiş.

MALM Yatak Odası IKEA

En ucuz Ikea yatak odası takımları listesinin en başında geliyor MALM serisi. Zira 160X200 cm başlıklı karyola, 2 adet komodin ve 6 çekmeceli şifonyerden oluşan takım sadece 17.596,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu durum belki geçtiğimiz yıla ait bir ürün olmasından kaynaklanabilir. Fakat yine de IKEA en çok satan yatak odası takımları arasında yer alıyor. Bu nedenle 2024 yılında da marketin mobilya reyonlarında ki yerini koruyor.

HAUGA Yatak Odası IKEA

Yine geçtiğimiz yılın üst düzey yatak odası takımlarından biri HAUGA. Dolayısı ile bu ürünün de fiyatının son derece uygun olduğunu söyleyebiliriz. Marketin genel mobilya tasarımları içerisinde dolgu ve kumaş kaplamalı olan nadir ürünlerden biri olan takım VESSLE Gri renk tonuyla dikkat çekiyor. Yine 160X200 cm başlıklı yatak, 2 adet komodin, sürgü kapaklı gardırop, 3 çekmeceli şifoniyerden oluşan takımın fiyatı ise 26.395,00 TL olarak belirlenmiş.

HEMNES Yatak Odası IKEA

Gelelim markanın hem yeni, hem de üst düzey yatak odası takımlarına. Örneğin sürdürülebilir kaynaklı masif ahşaptan üretilen HEMNES serisi gibi. Bu takımda bir çok IKEA ürünü gibi geleneksel bir tasarıma sahip. Ancak özellikle ızgara efektli karyola başlığı, açık raflı komodinler görülmeye değer nitelikte. Beyaz üzerine siyah kulplar ise takıma hakikaten çok yakışmış. Aynı zamanda 8 çekmeceli şifonyer ile işlevsel de bir ürün olan takımın, 160X200 cm karyola, 2 adet komodin ve şifoniyerden oluşan takımın fiyatı ise 32.396,00 TL.

IDANÄS Yatak Odası IKEA

Marketin en yeni modellerinden biri olan IDANÄS serisinde hem geleneksel, hem de modern tarzlar bir arada kullanılmış. Yukarıda incelediğimiz HEMNES serisi ile benzer görsel özelliklere sahip olan takıma yine ilk bakışta ızgara tasarımları karyola başlığı dikkat çekiyor. Bu takımda ise şifoniyer 6 çekmeceli, komodinler ise kapaklı olarak tasarlanmış. 160X200 cm karyola, 2 adet komodin ve şifoniyerden oluşan takımın dörtlü set fiyatı ise 35.796,00 TL olarak belirlenmiş.

IKEA Yatak Odası Takımları 2024 Kampanyalar

Bu sayfamızda sizler için IKEA’nın yeni yatak odası takımlarını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat bildiğiniz üzere markette özellikle takım mobilyalarda çok fazla opsiyon sunuluyor. Bu nedenle hem bu ürünlerin farklı seçeneklerine yakından göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına IKEA mağazaları veya marketin resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir