Taç Yatak Örtüsü 2024 Modelleri ve İndirimli Fiyatları

2024 Yatak Örtüleri Evdekorasyontarz’da

Tekstil ürünlerinin yatak odası dekorasyonuna katkısı yadsınamaz. Dolayısı ile bizlerde bu alanda en çok kullanılan tekstil ürünlerinden biri olan yatak örtülerini incelemeye devam ediyoruz. Daha önce ki sayfalarımızda çeşitli markaların çift ve tek kişilik yatak örtüsü modellerini incelemiştik. Mesela Karaca Yatak Örtüsü ve Özdilek Yatak örtüleri sayfalarımıza konuk oldu. İskandinav tarzlarından hoşlananlar için de Ikea yatak örtüsü modellerini fiyatları ve görselleri ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunmuştuk. Bu sayfamızda ise başlıktan da anlayacağınız üzere ülkemizin tekstil devi Taç markasının indirimli yatak örtüsü modellerini fiyat ve görselleri ile birlikte sizleri için mercek altına alıyoruz.

2024 Yatak Örtüsü Modelleri ile Taç

Bu konu da zaten son derece geniş bir ürün gamına sahip olan Taç, 2024 yılı koleksiyonları ile daha da genişleyerek, hemen her zevke ve bütçeye hitab edecek duruma geldi. Dolayısı ile henüz bir yatak örtüsü almadıysanız, sonradan pişman olmamak adına markanın şimdi inceleyeceğimiz ürünlerine mutlaka göz atmanızı öneririz.

Taç Çift Kişilik Yatak Örtüsü Modelleri ve Fiyatları

Taç’ın yeni modellerini görünce anlıyoruz ki bu sene yatak odası tekstilinde sade desenler ve soft renkler trend halinde. Mesela üst tarafta resmini gördüğünüz Taç Linda Çift Kişilik Yatak Örtüsü, tek renk olmasına rağmen gayet şık ve estetik duruyor. Mürdüm renk seçeneği ile satışa sunulan ve 230×250 cm ebatında olan bu takım 2 adet yastık kılıfı ile 1.200,00 TL yerine Taç yatak örtüsü kampanyaları dahilinde 1025,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Son Moda Yatak Örtüleri

Bu duruma verebileceğimiz ikinci örnek ise Taç Basic Yatak Örtüsü Takımı olsa gerek. Yine kapitone desenlerini andıran şık ve sade kabartma motifler ile tek renk olarak vitrine çıkan bu seride taş ve turkuaz gibi iki harika renk seçeneği sunulmuş. Özellikle taş rengi yatak odasında doğallıktan yana olan okurlarımız için harika bir seçenek olarak görünüyor. Takımın fiyatı ise 785,00 TL olarak belirlenmiş.

2024 Modern Yatak Örtüsü Modelleri

Taç’ın soft tonlara sahip bir diğer yeni modeli ise Marissa serisi arkadaşlar. Yine kabartma desenlerle satışa sunulan bu takımda ise Gold, Gri ve Pudra renk seçeneklerinin sunulduğunu görüyoruz. 260×250 cm ebatında ki bu takımda Taç yatak örtüsü kampanyaları dahilinde indirimli olarak satılıyor. Takımın Taç fiyat listesi üzerinde ki normal fiyatı 1200,00 TL. Fakat indirimlerle birlikte bu takımı 1125,00 TL gibi son derece uygun bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

En Güzel Yatak Örtüsü Modelleri 2024

Şimdi biraz da daha gösterişli yatak örtüleri arayan okurlarımız için markanın üst segmentte ki yatak örtüsü modellerine göz atalım. Mesela Divya ve Glory serilerine…Üst tarafta gördüğünüz Glory serisi özellikle Country tarzı dekore edilen yatak odaları için son derece ideal bir seçim gibi görünüyor ne dersiniz. Eğer yatak odası dekorasyonunuzda böyle bir tarz düşünüyorsanız ve bu yatak örtüsü hoşunuza gittiyse şu sıralar bu ürünü 829.00 TL yerine 572,00 TL fiyatla satın alabilirsiniz. Biraz daha modern country tarzlarda dekore edilen yatak odaları için ise Taç markasından önereceğimiz ürün Divya serisi yatak örtüleri olacaktır. 260×250 cm ebatında ki bu ürünün fiyatı da uygun. Çünkü bu ürünü 399,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Taç Yatak Örtüsü Kampanyaları %30 İndirim Var !..

Taç yatak örtüsü ürün gamında elbette ki daha bir çok ürün var. Fakat taktir edersiniz ki hepsini evdekorasyontarz.com’un bu sayfasına sığdırmamız mümkün değil. Bu nedenle hem ürünlerin güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olmak, hem markanın diğer yatak örtülerine göz atmak için linke tıklayarak TAÇ Yatak Örtüsü sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir