Bellona En Ucuz Köşe Takımları Fiyatları 2024 Kampanya

L koltuk Modelleri ve Fiyatları 2024

Modern dekorasyon tarzlarının vazgeçilmez mobilyalarının başında gelen köşe takımı yada diğer adı ile L koltuk modelleri ve fiyatları araştırmalarımız devam ediyor. Bu konu da son olarak Doğtaş köşe takımı ve Kelebek köşe takımı modellerini fiyatları ile birlikte incelemiştik. Daha öncesinde ise Tabi sadece mobilya markaları ve üreticilerinin ürünlerine göz atmadık. Sizler için, estetik, kaliteli ve kullanışlı köşe takımları bulmak adına yapı marketleri ve internet alışveriş mağazalarının ürünlerini inceledik. Mesela Ikea köşe takımı ve Vivense köşe takımı modellerine göz attık. Hatta spotçular çarşısı köşe takımları bile yer aldı sayfalarımızda.

Bellona L Koltuk Ucuz Modeller ve Fiyatları

Aslında daha önce farklı markalara ait en ucuz köşe takımları ve fiyatları hakkında bir araştırma yapmış, beğeni ve bilgilerinize sunmuştuk. Bu sayfamıza ise yakın bir zaman önce, Bellona köşe takımı modelleri ve fiyatları başlığı altında 2024 yılı köşe takımı ürün gamını incelediğimiz Bellona konuk oluyor. Markanın fiyat açısından son derece ekonomik ürünlerini masaya yatırıyoruz. Bu nedenle şu sıralar kaliteli ve şık bir köşe takımı almak istiyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Bellona Tina Uzanmalı Köşe Koltuk

Bellona en ucuz köşe takımlarının başında Tina serisinin uzanmalı L koltuk modeli geliyor. Aynı zamanda az yer kaplayan köşe takımları arasında yer alan ürün basit ancak modern bir tasarıma sahip. Lacivert ve yeşil renk seçenekleri bulunan takımın fiyatı ise sadece 6.026,00 ₺ olarak belirlenmiş. Yatak ve sandık özellikli bir ürün olduğunu düşünürsek bu fiyatın bedavadan biraz fazla olduğunu söyleyebiliriz.

Bellona Ruby Uzanmalı Köşe Koltuk

Fiyat açısından en uygun Bellona köşe takımlarından bir diğer ise Ruby uzanmalı köşe koltuk efendim. Yerden yüksek konik ayakları ve fitil detayları ile ile göze çarpan ürün, retro tarzı, şık bir tasarıma sahip. Fiyatı ise görünümü ile ters orantılı. Zira yatak olma özelliği de bulunan bu takımın fiyatı sadece 6.398,00 ₺ olarak belirlenmiş.

Bellona Cantona Köşe Koltuk

Bellona’nın en tutulan, en çok satılan köşe takımlarının başında ise Cantona serisi geliyor. Çünkü gerek tasarım, gerek işlevsel özellikler, gerekse fiyat açısından oldukça avantajlı bir takım Cantona. Takımda hem yatak olma özelliği bulunuyor, hem de yatak, yorgan koymak için ideal bir depolama alanı bazaya sahip. Yataklı bazalı köşe takımı için güzel bir tercih olacağını düşündüğümüz bu takım ise üzerinde 9.317,00₺ fiyat etiketi taşıyor.

Bellona Galia V Köşe Koltuk

Bellona 2024 köşe takımı ürün grubuna yeni eklenen Galia V köşe koltuk takımı ise ilk bakışta modern ve estetik hatları ile göze çarpıyor. Takıma özel olarak tasarlanan yerden yüksek ayaklar ve kol yan kısımlarından süslemeler ise tek kelime ile şahane. Ürünün en büyük dezavantajı ise yatak olmaması arkadaşlar. Ancak muhtemelen hem yeni, hem de modern bir ürün oluşandan kaynaklı fiyatı yukarıda incelediğimiz ürünlere göre biraz pahalı. Ürünün 9.773,00 ₺ fiyatla satışa sunuluyor.

Bellona Martin Köşe Koltuk

Yine markanın köşe takımı koleksiyonuna yeni eklenen, adeta dumanı üzerinde bir ürün olan Martin köşe koltukta modern bir tasarıma sahip. Tıpkı yukarıda incelediğimiz Galia serisi gibi takıma has özel tasarım ayaklar göz kamaştırıyor. Sırt kısmında ki dikey dikiş detayları ise görülmeye değer nitelikte. Ancak maalesef bu üründe de yatak ve sandık özelliği bulunmazken, ürün üzerindeki 10.017,00 ₺ fiyat etiketi ile sizleri Bellona mağazalarında bekliyor.

Bellona Ekonomik Köşe Takımları Fiyatları 2024

Sizleri Bellona’nın en ucuz köşe takımları hakkında, görsel, özellik ve fiyat olarak bilgilendirmeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikaları ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin farklı renk seçenekleri ve görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bellona köşe takımları resmi sayfasını da  linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir