Ikea Çalışma Masası Modelleri Fiyatları 2024 Kampanya

Modern Çalışma Masası Modelleri

Gençler ve çocuklar için, kullanışlı ve kaliteli, aynı zamanda sağlıklı, kesinlikle en ucuz çalışma masaları aramaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde bu konuda kitaplıklı çalışma masası modellerine göz atmıştık. Daha öncesinde ise Çilek çalışma masası modelleri fiyatları ile birlikte konuk oldu sayfalarımıza. Bunun yanında son derece uygun fiyatları ile dikkat çeken İnternet mağazalarının ürünlerine de göz attık. Örneğin Vivense çalışma masası modellerini fiyatları ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunduk. Hatta yapı market ürünlerine bile göz attık. Mesela Koçtaş çalışma masası ve Tekzen çalışma masası modellerini inceledik.

Ikea Çalışma Masası Modelleri Fiyatları

Bu sayfamızda ise bir başka yapı marketimizin yolunu tutuyoruz. Basit ancak bir o kadar da şık ürünleri ile dikkat çeken, dünyaca ünlü yapı market Ikea’yı ziyaret ediyoruz. Bu devasa yapı marketin mobilya reyonundan en yeni çalışma masası modellerini fiyatları ile birlikte detaylı olarak incelemeye alıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar bir çalışma masasına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

IKEA Micke Çalışma Masası

Soğuk İskandinavya’nın soğuk ve karanlık ülkesi İsveç’in dünyaca ünlü ve tasarımları ile insanın içini ısıtan, artık bir kült haline gelmiş markası Ikea’nın yine değişik ve son derece basit ürünlerinin en popülerleri arasında yer alan ilk ürün Micke çalışma masası. Görsellikten ziyade kullanabilirliğin yani işlevselliğin ön planda tutulduğu bu ürün arkadaki kablo çıkışı sayesinde prizleri ve kabloları kolayca hem gizleyebilmenize ve hem de elinizin altında tutmanıza olanak veriyor. Ürünün Fiyatı ise seçeceğiniz modele göre 2.149,00 TL ile 2.399,00 TL aralığında değişiyor.

Ikea Bilgisayar Masası Fredde

IKEA Oyuncu masası Fredde serisinde ergonomi ve işlevselliğin ön planda tutulduğunu görüyoruz.  Aynı zamanda iki kişilik Gamer masası da olan bu ürün IKEA bilgisayar masası modelleri arasında yer alıyor. Fredde masa raflı tasarımının yanında, masaya yakın oturmanızı sağlayan, bilek ve kolları destekleyen masa tablası ile çalışmak için ekstra rahatlık sağlıyor. Hatta çalışırken içeceğiniz kahve, kola gibi içecekler için bile masa tablası kenarında bir bardak yeri bile ayrılmış. Elbette bu ürünün fiyatı da modeline göre değişiyor. En ucuz model tek bilgisayarı destekleyen beyaz renkli ürün. Bu ürünün fiyatı 3.499,00 TL olarak belirlenmiş. Çift monitör ve bilgisayarı destekleyen siyah renkli ürünlerin fiyatı ise 9.198,00 TL ile 10.798,00 TL aralığında. 

Ikea Kitaplıklı Çalışma Masası Modelleri Pahl

Ebeveynler olarak hemen hepimiz çocuğumuzun büyüdükçe artan masrafların korkarız. Doğal olarak zamanla elleri ayakları hatta sesleri büyüyen çocuklar büyüyen bu bünyelerine göre ekstra masraflar çıkarırlar. İşte şimdi sizlerle paylaşacağımız bu çalışma masası bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Çünkü Ikea Pahl çalışma masası üç farklı yüksekliği sayesinde çocuğunuzla birlikte büyümesi için tasarlanmış. Ürün İskandinav mühendisliği ile öyle dizayn edilmiş ki masa ayaklarındaki topuzu kullanarak masayı 59, 66 ya da 72 cm yüksekliğe kolayca ayarlayabiliyorsunuz. Bu kullanışlı ürünün rafsız modelinin fiyatı 1.399,00 TL, raflı modeli ise 1.849,00 TL fiyat etiketi taşıyor. 

IKEA Alex Çalışma Masası

Tam anlamı ile Ikea tarzı bir çalışma masası Alex, Basit sade, işlevsel ve tabi ki şık. Farklı kullanım tarzları için farklı seçeneklerle vitrine çıkan bu masanın yan 5 çekmeceli, her iki yan 10 çekmeceli ve orta iki çekmeceli olmak üzere 3 farklı versiyonu var. 2 çekmeceli model 2.999,00 TL, yan 5 çekmeceli model ise 2.699,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Gri, Turkuaz ve beyaz renk seçenekleri bulunan ürünün 10 çekmeceli alternatifi ise 4.249,00 TL olarak görünüyor.

Ikea Malm Çalışma Masası

Bu İskandinav yapı marketin basit ve estetik çalışma masası tasarımlarından biri de Malm serisi. Tek çekmece ve çekmece altı kapaklı dolaplı model ve dolapsız köşe model olmak üzere iki farklı alternatifin sunulduğu masa da Venge ve Beyaz renk seçenekleri bulunuyor. köşe modelin fiyatı 3.199,00 TL, dolap ve çekmeceli, Keson modelin fiyatı ise 3.449,00 TL olarak belirlenmiş.

Ikea Çalışma Masası Kampanyalarını Kaçırmayın

Yukarıda bu yapı marketin en tutulan bir kaç çalışma masası modellerini paylaştık. Ancak taktir edeceğiniz üzere dünyaca ünlü bu yapı marketin ürün gamında daha bir çok ürün var. Dolayısı ile hem bu diğer ürünlere göz atmak hem de zaman içerisinde değişen fiyatların güncel rakamlarına göz atmak adına Ikea mağazaları veya markanın resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir