2024 İtalyan Duvar Kağıdı Modelleri ve Kataloğu ile Murella

İthal Duvar Kağıdı Markaları

Evlerini yeniden dekore eden ve yeni dekorasyon çalışması içerisinde duvar kağıtlarına da yer vermek isteyen okurlarımız için duvar kağıtlarını incelemeye devam ediyoruz. Aslında “En iyi duvar kağıdı markası hangisi ?” gibi bir arama ile İnternet’te gezinen takipçilerimiz adına daha önce Vinil Duvar Kağıdı modelleri ile Alman Duvar Kağıdı markalarının La Boheme gibi çeşitli modellerine göz atmıştık. Bu sayfamızı ise İstanbul duvar kağıdı firmaları ile Unkapanı İthal Duvar Kağıdı ve Modoko İthal Duvar Kağıdı modellerinin en tutulan markalardan birine ayırıyoruz. İtalyan duvar kağıdı markaları içerisinde de dünyaca ünlü Zambaiti Parati markasına ait Murella duvar kağıtlarını detaylı olarak incelemeye alıyoruz.

İthal Duvar Kağıdı Modelleri ve Fiyatları 2024

Yukarıda da vurguladığımız gibi Zambaiti Parati dünyanın en önemli duvar kağıdı üreticileri arasında yer alıyor. Üreticinin amiral gemisi ise Murella duvar kağıtları. Murella markasının yeni kataloğunda ise olağanüstü duvar kağıtları var. Dolayısı ile eğer salonunuz için dünyaca ünlü İtalyan zevklerine ve tabi ki kalitesine sahip, şöyle gösterişli bir duvar kağıdı arıyorsanız burada ki modellere mutlaka göz atmanızı öneririz.

En İyi İthal Duvar Kağıdı Markaları

Duvar kağıtları son zamanların dekorasyon trendleri arasında yer alıyor bildiğiniz üzere. Özellikle yeni ve modern binalarda müteahhitler hemen her odada duvar kağıtlarını kullanıyorlar. Evlerini yeniden dekore edenlerse duvar dekorasyon tercihlerini genelde duvar kağıtlarından yana kullanıyorlar. Ancak piyasada çok fazla ürün olmasından kaynaklı acayip de bir bilgi kirliliği var. Sonuçta ülkemize, başta Uzak Doğu ülkeleri olmak üzere, Avrupa Ülkeleri, Amerika ve hatta Rusya’dan ithal duvar kağıtları giriyor. Üstelik bir de çok başarılı ürünlere imza atan yerli duvar kağıdı markalarımızda var.

İtalyan Duvar Kağıdı Markaları

Doğal olarak herkes kaliteli ve ucuz duvar kağıdı ararken sıra marka seçimine geldiğinde afallıyorlar. Yukarıda bahsettiğimiz bu ürün çeşitliliği sadece bir noktadan kaynaklanmıyor üstelik. Zira bir çok ithalatçı ülkeden duvar kağıtları giriyor ülkemize. Güney Kore duvar kağıtları piyasayı kasıp kavururken, bunun yanında, Alman, Belçika, A.B.D ve İtalya gibi daha bir çok ülkeden duvar kağıdı ithal ediyoruz.

 

Son Moda Duvar Kağıdı Modelleri 2024

Hal böyle olunca da gerek fiyat ve gerekse de desen çeşitliliğinden biz tüketicilerin kafası allak bullak oluyor. Kafa karıştıran sadece bu kadar fazla marka ve buna bağlı olarak on binlerce desen seçeneği değil elbette. Bunun yanında kalite alternatifleri ve en önemlisi geniş bir de fiyat aralığı eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İnsanlar zevkleri ve bütçeleri arasında sıkışıp kalırken, bir çok tüketici de beğendiği ithal duvar kağıtlarının seri sonu modellerine yöneliyor.

Duvar Kağıdı Seçimi Yaparken Kafanız Karışmasın

Bu durumu yaşayan çok fazla takipçimiz olduğunu ve duvar kağıdı olayına yeni giriş yapanların, evlerinde, ofislerinde duvar kağıdı dekorasyonu arzulayanların da yaşayacağını düşündüğümüzden evdekorasyontarz.com olarak piyasadaki ürünler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz.

 

Murella İtalyan Duvar Kağıdı Modelleri

Konu girişinde de vurguladığımız gibi bu sayfamızda saygın duvar kağıdı markalarından İtalyan Murella duvar kağıtlarına göz atıyor, markanın yeni koleksiyonun sizler için seçtiğimiz duvar kağıdı desenlerini foto galerimizde beğeninize sunuyoruz. Eğer duvar kağıdı dekorasyonunuza henüz başlamadıysanız ve uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz kaliteli ve şık duvar kağıtları istiyorsanız, foto galerimiz içerisinde ki Murella duvar kağıtlarını da mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

İTALYAN DUVAR KAĞIDI KATALOĞU 2024 MURELLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir