Modalife Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024 Kampanya

Yatak Odası Fiyatları En Ucuz 2024

Sizler için yeni sezon yatak odası takımları ve fiyatlarına göz amaya devam ediyoruz. Bu bağlamda yakın zaman önce Bellona yatak odası ve İstikbal yatak odası takımı yeni modellerini incelemeye almıştık. Öncesinde Doğtaş yatak odası takımları fiyatları ile sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında sizler için en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına farklı zamanlarda kampanyalı yatak odası takımları da paylaşmıştık. Tabi tam aksine en pahalı yatak odası takımları da fiyatları ile birlikte editörlerimiz tarafından incelenmişti. Burada ise uygun fiyatlı yatak odası takımı arayan takipçilerimiz için Modalife yatak odası modelleri ve fiyatlarına göz atacağız. Dolayısı ile şu sıralar yatak odası mobilyalarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız ve kısıtlı bir bütçeniz var ise burada ki ürünleri mutlaka incelemenizi öneririz.

En Ucuz Yatak Odası Modalife

Modalife Düğün Paketleri ile tanıdığımız marka 2024 yılına girerken ürün gamına birbirinden güzel ve tabi ki uygun fiyatlı yatak odası takımları ekledi. Demre, Avrupa, Bella ve Cross koleksiyonlarından meydana gelen bu yeni yatak odası takımları, sadece fiyatları ile değil, şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Kısacası bizler bu yatak odası takımlarını beğendik, bakalım sizlerin hoşuna gidecek mi…

Modalife Demre Yatak Odası Takımı

Doğal ahşap tonlarından hoşlananlara özel bir yatak odası takımı… Ahşabın doğal sıcaklığını hissetmek isteyenler için son derece ideal bir seçim olan Demre, budak detayları ile önce çıkıyor. Ayrıca özel tasarım ayakları ve şifoniyer ünitesinde ki şerit işlemeleri de takımın sade görünümü zenginleştiriyor. Sadece 6 kapaklı gardırop seçeneği bulunan bu takımın fiyatı normalde 37.990,00 TL olarak belirlenmiş. Ancak takımı Modalife yatak odası kampanyaları dahilinde
30.771,90 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Modalife Avrupa Yatak Odası Takımı

Yatak odalarında sıcak ve doğal bir kontrast isteyenlere tavsiye edebileceğimiz Modalife yatak odası takımı Avrupa. Lexus. Renk konfigürasyonunda meşe tonlarının kullanıldığı bu ürün siyah mermer desenleriyle kombine edilmiş. Özel tasarım siyah ayak ve kulp detayları ile öne çıkan takımda sürgü ve 5 kapaklı gardırop seçenekleri sunulmuş. Takımın fiyatı ise 29.990,00 Liradan 24.291,90 Liraya düşmüş durumda.

Modalife Cross Yatak Odası Takımı

Geçmiş zamanların moda rengi olan meşe tonları son yıllarda tekrardan trend haline gelirken, bu renkte tasarlanmış mobilyalara da sıklıkla rastlıyoruz. Bu durumun en güzel örneklerinden biri de Cross yatak odası takımı olsa gerek. Modern tasarımının yanında renk konfigürasyonunda genel olarak doğal meşe renginin kullanıldığı bu takımda yine özel tasarım ayak ve kulp detayları ile öne çıkarken, sürgülü gardırop, başlık, şifoniyer ve 2 adet komodinden oluşuyor. Cross yatak odası takımı üzerinde 35.990,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Fakat takımı kampanya dahilinde 29.151,90 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Modalife Bella Yatak Odası Takımı

Parlak antrasit rengin gold detaylar ile bir araya getirildiği, modern tasarımın, zarif detayları ile harmanlandığı Bella yatak odası ise sadece içerisinde bulunduğumuz 2024 yılında değil, önümüzde ki bir kaç yıl daha markanın en tutulan yatak odası modelleri arasında olacak gibi görünüyor. Sadece sürgü kapaklı gardırop seçeneği bulunan bu takımın fiyatı da Modalife rakiplerinde ki bir çok benzerine nazaran son derece uygun. Zira bu takım şu sıralar 37.990,00 TL yerine 29.990,00 TL fiyat etiketi ile sizler Modalife mağazalarında bekliyor.

Modalife Yatak Odası Kampanyaları ve Fiyatları

Yukarıda sizler için Modalife’ın en yeni yatak odası takımlarını fiyat ve görselleri ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Modalife yatak odası kampanyaları ve markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu yatak odası takımlarının daha detaylı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Modalife Yatak Odası Takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir