2024 Bellona Yatak Odası Takımları Fiyatları Kampanyaları

2024 Yatak Odası Takımları

Mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni ürünlerini incelemeye devam ediyoruz. Konumuz 2024 yatak odası takımları arkadaşlar. Bu bağlamda daha önce İstikbal yatak odası takımı ve Doğtaş yatak odası modellerini fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunmuştuk. Ayrıca sizlere hem estetik, hem kaliteli, hem de ucuz yatak odası takımları bulmak adına kampanyalı yatak odası takımları ve modern yatak odası takımları gibi spesifik konulara da girmiştik. Bu sayfamızda ise başlıktan da anlayacağınız üzere Bellona 2024 yatak odası takımlarının en yenilerini masaya yatırıyoruz

Bellona Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Bellona yeni yılda birbirinden modern yatak odası takımlarını ürün gamına ekledi. Markanın bu yeni yatak odaları ise sansasyonel tasarımları ile tıpkı geçtiğimiz yıl Bellona Valdes yatak odası ve Bellona Belissa yatak odası serilerinde olduğu gibi sadece 2024 yılına değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak nitelikte. Dolayısı ile Bellona’nın yeni ürünleri yatak odası almadan mutlaka görülmesi gereken ürünler arasında yer alıyor.

Bellona Valencia Yatak Odası

Modern bir tasarıma sahip olan Valencia yatak odası takımının renk konfigürasyonunda beyaz ve meşe renkleri kullanılmış. Takımın kulplarında krom, ayaklarında ise bronz renk detaylar göze çarpıyor. Ayrıca gardıropta bile kullanılan yerden yüksek ayak tasarımı takımın görselliğini üst seviyelere taşımış. Takım 5,6 ve sürgü kapaklı olmak üzere 3 farklı gardırop seçeneği ile vitrine çıkmış. Makyaj masası ve aynası, 2 adet komodin 160 cm başlık ve 5 kapılı gardıroplu seçeneği üzerinde 29.068,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Aynı takımın 6 kapılı gardırop seçeneği 31.324,00 TL sürgü kapaklı alternatifi ise 33.892,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Bellona Monaco Yatak Odası

Renk dizaynında ceviz tonları kullanılan Monaco yatak odası takımı, basit ve estetik hatları ile ön plana çıkıyor. Yine özel ve modern bir tasarıma sahip olan yerden yüksek ayaklar takımın sade görünümü basitlikten kurtarıyor. Tabi bu detaylara şık karyola başlığına da dahil edebiliriz. Üstelik bu takımın fiyatı da oldukça uygun. Zira yine 2 komodin, makyaj masa ve aynası, 160 cm başlık ile 5 kapaklı gardıroptan oluşan başlangıç modelinin fiyatı 24.166,00 TL olarak belirlenmiş. 6 kapaklı gardıroplu Monaco yatak odası takımı 26.149,00 TL, sürgü kapaklı alternatifi ise 29.387,00 TL fiyat etiketleri ile sizleri istikbal mağazalarında bekliyor.

Bellona Lucida Yatak Odası

Meşe ve Antrasit renklerin muhteşem uyumu ile dikkat çeken Lucida serisi, tamamen kulpsuz tasarımı ile dikkat çekiyor. Takımın komodinlerle bütünleşik yapıda ki karyola başlığı ise görülmeye değer nitelikte. Modern bir tarza sahip olan gardıropta ise yine tüketici ihtiyaçlarına göre 3 farklı seçenek sunulmuş. Takımın 5 kapaklı gardırop alternatifi 32.913,00 TL fiyat etiketine sahip. 6 Kapaklı gardırop seçeneği ise 35.011,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Sürgü kapaklı bir gardıroba ihtiyacınız varsa ve bu takım hoşunuza gittiyse cebinizden çıkacak para ise 39.098,00 TL arkadaşlar:)

Bellona Larissa Yatak Odası

Krem renginin hakim olduğu Larissa serisine bronz detayların çok yakıştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun sebebi sadece bronz yada krom renkler değil elbete. Zira takımda sıradışı bir ayak tasarımı var. Bu renklere son derece uyumlu füme cam ve ayna uygulamaları ile LED ışıklı karyola başlığı da tek kelime ile muhteşem. Üstelik LED ışıkları sadece başlıkta değil, aynı zamanda gardırop içlerinde de görüyoruz. Yine 5,6 ve sürgü kapaklı olmak üzere 3 farklı gardırop seçeneği ile satışa sunulan takımın 5 kapılı gardıroplu modeli  46.759,00 TL fiyat etiketine sahip. 6 Kapaklı gardırop alternatifinin fiyatı 49.048,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın sürgü kapılı gardırop seçeneği ise 50.029,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Bellona mağazaları ve satış noktalarında bekliyor.

Bellona Loretto Yatak Odası

Hiç şüphesiz Bellona 2024 yatak odası ürün gamında ki en iddialı ürün Loretto serisi. Aynı zamanda markanın üst düzey tasarımları arasında yer alan takım beyaz renkte tasarlanmış. İlk bakışta sıradışı karyola başlığı ile göz çarpan takımda krom fitil uygulamaları da oldukça şık bir kontrast sunuyor. Bu detaylara ek olarak yine özel tasarım krom ayak ve kulp detayları da  harika. Son derece modern çizgilere sahip olan takımın fiyatlarına gelecek olursak… Efendim takımın 5 kapılı gardırop seçeneği 43.119,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Fakat Bellona kampanyaları dahilinde bu ürünü 26.868,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. 6 Kapaklı gardırop seçeneğinin fiyatı ise 45.601,00 TL. Sürgü kapaklı gardıroplu Loretto yatak odası fiyatı ise 47.165,00 TL olarak belirlenmiş.

Bellona Palermo Yatak Odası

Beyaz, basit fakat bir o kadarda estetik olarak özetleyebiliriz Palermo yatak odası takımını. Baklava desen karyola başlığı ve beyaz renge uyumlu yerden yüksek ayak detayları ile öne çıkıyor markanın en yeni modeli. Üstelik bir çok benzer rakinbine nazaran fiyatının da Bellona kalitesine göre oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Zira takımın 5 kapaklı gardırop, aynalı makyaj masası, 160 cm yatak başlığı ve 2 adet komodinden oluşan başlangıç paketi üzerinde 24.090,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Bellona Yatak Odası Kampanyası 2024

Yukarıda siz değerli evdekorasyontarz.com takipçileri için Bellona’nın en yeni yatak odası takımlarını incelemeye çalıştık. Fakat dikkat ederseniz bu yatak odası takımları içeriğinde baza yada karyola bulunmuyor. Ayrıca hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Bellona Kampanya ve indirimlerine, markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı seçeneklerini ve görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bellona yatak odası takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir