İstikbal Mutfak Masa Sandalye Takımları ve Fiyatları 2024

Mutfak Masa Takımları ve Fiyatları 2024

Geniş mutfaklara sahip, dolayısı ile burayı bir yaşam olanı olarak kullananlar için mutfak masa sandalye takımları arıyoruz. Bundan kısa bir zaman önce Doğtaş mutfak masası takımlarını fiyatları ile birlikte incelemiştik. Daha öncesinde ise Bellona mutfak masası takımları konuk oldu sayfalarımıza. Tabi ki sadece bilindik mobilya markaları ile sınırlamadık araştırmalarımızı. Bunun yanında yapı market ürünlerine de göz attık. Tekzen mutfak masası ve IKEA mutfak masa takımı gibi. Ayrıca çok çok uygun fiyatları ile dikkat çeken İnternet mağazalarının ürünlerini bile inceledik. Örneğin son olarak Vivense mutfak masası takımlarını fiyatları ile beğenilerinize sunduk.

Modern Mutfak Masa ve Sandalye Modelleri İstikbal

Bu sayfamızda ise ülkemizin en önemli mobilya markaları arasında yer alan İstikbal’in 2024 model mutfak masa sandalye takımlarını mercek altına alıyoruz. Markanın, hepsi birbirinden daha estetik, Prizma, Marble, Nevada, Rainbow ve Forest koleksiyonlarını fiyatları ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile şu sıralar mutfağınızda kaliteli ve şık bir takım görmek istiyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

İstikbal Prizma Mutfak Masa Takımı

Retro tarzı bir tasarıma sahip Prizma serisi İstikbal’in en yeni takımlarından. Açılabilir özellikli, 157X80,5 cm ebatında ki 77 cm yüksekliğe sahip takımın masası üzerinde 3.545,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Takımın sandalye ikili fiyatı ise 1.557,00 TL olarak belirlenmiş. Mor ve Turkuaz renk seçenekleri bulunan takımın 4 adet sandalye ve masadan oluşan seçeneği ise toplamda 6.659,00 Liraya mal oluyor.

İstikbal Marble Mutfak Masa Takımı

Markanın en popüler ürünleri arasında yer alan Marble serisinin masası ise yine 157X80,5X77 cm ölçülerinde. Açılır özellikli bu masada son dönemlerin trendi haline gelen mermer desenlerini görüyoruz. Farklı sandalye ve masa renk seçenekleri bulunan ürünün fiyatı ise 3.380,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın 2 adet sandalye fiyatı ise 2.191,00 TL. Marble serisinin 4 Kişilik bir masa sandalye takımına toplamda ödemeniz gereken para ise 7.762,00 TL olarak görünüyor.

İstikbal Nevada Mutfak Masa Takımı

Açılır kapanır özellikli çok şık bir oval masaya sahip olan Nevada masa takımı ise estetik renk konfigürasyonu ile göz dolduruyor. Cam masa tablası ile masa ve sandalye ayakları parlak siyah renk olarak tasarlanmış. 166X74X80 cm ebatlarında ki takımın masa fiyatı 3.670,00 TL. Takımın, gri, lacivert, kırmızı, pudra ve su yeşili renk seçeneklerine sahip sandalyelerinin 2 adeti ise 2.750,00 TL fiyatla satılıyor. Takımın 4 kişilik seçeneği ise 9.170,00 TL fiyatla sizleri İstikbal mağazalarında bekliyor.   ,

İstikbal Rainbow Mutfak Masa Takımı

Adı üzerinde adeta gökkuşağı gibi masa sandalye takımı Rainbow. Zira Turkuaz, hardal, kırmızı ve beyaz gibi trend dekorasyon renkleri bir araya gelmiş takımda. 166X74X80 cm ölçülerinde masa 3.661,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Krom ayakları ile masa ile uyum içerisinde ki sandalyelerin iki adet fiyatı ise 2.166,00 TL olarak belirlenmiş efendim.  Bu bilgiler ışığında takımın 4 kişilik alternatifinin 7.993,00 TL fiyatla satıldığını söyleyebiliriz.

İstikbal Forest Mutfak Masa Takımı

Hiç şüphesiz markanın en güzel mutfak masa sandalye takımı Forest. Öyle orijinal, özgün bir tasarıma sahip ki. Doğal ahşap normunda ki masası, yine doğal ahşap bench tasarımı, siyah renkteki çapraz tasarımlı ayakları ve kırmızı renkte ki deri döşemeleri ile nefes kesiyor takım. Tabi buna bağlı olarak fiyatı da biraz yüksek efendim. Zira takımın sadece 130 cm uzunluğa sahip masası bile 4.758,00 TL. Sırtsız bank fiyatı ise 2.168,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın iki adet sandalye fiyatı ise yine 2.168,00 TL. Buna göre masa, iki adet sandalye ve banktan oluşan takımın fiyatı 9.094 TL olarak görünüyor.

İstikbal Mutfak Masa Sandalye Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için İstikbal’in en yeni 5 mutfak masa takımını fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat bilmenizi isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem markanın diğer takımlarına da göz atmak, hem de burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına İstikbal Mutfak Masa Sandalye resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir