Yataş Genç Odası Takımları ve Fiyatları 2024 Enza Home

Genç Odası Takımları Fiyatları 2024

Bu sayfada olduğunuza göre muhtemelen hem işlevsel, hem de modern bir genç odası takımı aramaktasınız. İnternet’te, Bellona genç odası kaç Lira? yada İstikbal’de genç odası ne kadar? gibi araştırmalar yapıyorsunuz ve henüz aradığınızı bulamadınız. Eğer tahminimiz doğru ise endişelenmeyin, herhangi bir “genç odasının fiyatları ne kadar?” gibi sonu gelmeyen aramalarla kendinizi yormayın. Çünkü evdekorasyontarz.com olarak bizler sizin için hem şık, hem kullanışlı ürünler, hem de en ucuz genç odası fiyatları araştırmasını yapıyoruz. Örneğin bundan kısa bir süre önce Doğtaş genç odası ve Kelebek genç odası takımları sayfalarımıza konuk oldular. Bunun yanında Alfemo genç odası ve Çilek genç odası takımları da sizler için incelendi.

Enza Home Genç Odası Takımlar Fiyatları 2024

Tabi sadece markalarla yetinmedik. Mesela bazalı genç odası takımlarını marka marka model model inceledik. Bunun yanında pek merak edilen ve çok sevilen Ikea genç odası modellerine de göz attık. Verdiğimiz linkler üzerinden bahsi geçen tüm bu ürünleri de inceleyebilirsiniz. Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere bir Yataş markası olan Enza Home. Sizler için Enza Home’un 2024 genç odası koleksiyonunu fiyat ve özellikleri ile birlikte masaya yatırıyoruz.

Enza Home Netha Genç Odası Takımı

Modern tasarımı ile göz dolduran Netha serisi genç odası çok yönlü işlevsel özellikleriyle dikkat çekiyor. Ceviz renk ve koton kumaş desen yüzeyleriyle üniseks kullanıma da uygun olan takımda farklı ihtiyaçlara göre farklı modüllerin sunulduğunu görüyoruz. Bunun yanında yoğun ve uzun çalışma saatleri dikkate alınarak ergonomik tasarım ve konfor da ön plana çıkarılmış. Takımın, 3 kapaklı gardırop, şifonyer ve aynası, komodin, başlıklı karyola ve çalışma masasından meydana gelen seçeneği ise 19.892,00 TL yerine %25 indirimli olarak 12.930,35 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Enza Home Piedra Genç Odası Takımı

Markanın yaratıcı gençlere özel olarak tasarladığı Piedra genç odası şık ve rafine tasarımı ile ön plana çıkıyor. Bej ve mermer renk kombinasyonunun rose detaylarla zenginleştiği bu şahane takım şıklığının yanında çok yönlü işlevsel özellikleriyle gençlerin içerisinde rahat ve özgür hissedecekleri konforlu bir kişisel alan yaratıyor. Üstelik bu takımda şu sıralar Enza Home genç odası kampanyaları dahilinde. Zira takımın 3 kapaklı gardırop, başlıklı karyola, komodin, çalışma masası, şifonyer ve aynasından oluşan alternatifi, 21.084,00 TL yerine 15.813,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Yataş satış noktalarında bekliyor.

Enza Home Orlando Genç Odası Takımı

Yataş’ın 2024 genç odası koleksiyonundan inceleyeceğimiz son ürün ise Orlando genç odası takımı. Renk konfigürasyonunda genel olarak doğal ahşap tonlarının kullanıldığı takımın, özel tasarım ayak kısımları ve kulp detayları ise mat siyah tonlarında. Baza ve başlık modüllerinde  iki farklı renk seçeneği sunulan Orlando genç odası da şu sıralar indirimde. Takımın 3 kapaklı gardırop, şifonyer ve aynası, komodin, çalışma masası ve bazalı başlıklı karyoladan meydana gelen alternatifi 16.149,00 TL yerine kampanya dahilinde 11.304,30 TL gibi son derece uygun bir fiyatla satışa sunuluyor.

Yataş Genç Odası Kampanyaları

Enza Home yeni yıla 3 farklı ve gördüğünüz üzere olabildiğince fonksiyonel genç odası ile merhaba dedi. Bu ürünler arasından birini mutlaka beğeneceğinizi düşünüyoruz. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Enza Home Genç Odası takımları remi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir