2024 İç Cephe Renk Kataloğu ile Fawori Boya Kartelası

2024 Ev İçi Boya Renkleri

2024 iç cephe boya renkleri evdekorasyontarz.com sayfalarına konuk olmaya devam ediyor. Bu bağlamda daha önceki sayfalarımızda son moda iç cephe boya renkleri yani 2024 trend duvar boya renkleri beğenilerinize sunulmuştu. Ayrıca en çok kullanılan boya renkleri ve 2024 ev dekorasyon renkleri hakkında da işinize yarayacak önemli bilgiler sunmuştuk. Bunun yanında çeşitli boya markalarının yeni renk kartelaları da sayfalarımızda yer aldılar. Mesela, Dyo iç Cephe Boya Renkleri ve Marshall boya renkleri ile Filli boya renkleri en yeni katalogları ile beğeni ve bilgilerinize sunuldu. Dilerseniz linklere tıklayarak bu konulara da göz atabilirsiniz. Bu sayfamızda ise bir başka boya markası olan Fawori boya konuk oluyor. Sizler için Fawori Boya’nın en yeni renklerini inceliyoruz.

Fawori Boya İç Cephe Renk Kartelası 2024

Geçtiğimiz yıllara özellikle evi aydınlık gösteren boya rengi olan Fawori boya istiridye rengi ve Fawori boya Kum Beji gibi renklerle damgasını vuran marka yeni yıla adeta bomba gibi girdi. Fakat bu renklerin özellikle kum tonlarının saltanatı 15 yıl sonra nihayet son buldu. Şimdilerde daha modern ve şık renkler var ki markanın yeni kartelasında bu renklerin en güzel tonlarını bir arada görüyoruz. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmadan hemen bu yeni kartelaya göz atmaya başlayalım ne dersiniz ?..

Moda İç Cephe Renkleri Fawori’de

Özellikle son dönemlerde moda olan gri tonlarının harika tonları var Fawori Boya’da. Mesela açık gri tonları sevenler için İnci Çiçeği harika bir seçenek olacaktır. Bunun yanında Kül Gri, Rüzgar ve Ekru gibi renklerde modern mekanlar için biçilmiş kaftan niteliğinde. Son dönemde doğal dekorasyon trendlerinin popüler olması ile öne çıkan toprak tonlarının en güzel örneklerini de yine bu katalogda bulabiliyorsunuz. Örneğin İğde, Keten Beji ve Kanvas gibi.

Fawori Boya En Tutulan İç Cephe Renkleri

Her ne kadar trend olsalar da gri tonları soğuk ve nötr renklerdir. Eğer bu tarz renklerden hoşlanmıyorsanız, biraz daha yaz renkleri, sıcak tonlar düşünüyorsanız bu katalogdan önerebileceğimiz farklı renklerde var. Mesela Kadife Çiçeği, Banana, Mum Çiçeği, Somon, Gülpembe gibi Kerpiç tonlarını tercih edebilirsiniz. Tabi klasik hale gelen Fildişi ve Şampanya tonlarından da Fawori Boya yeni renk kataloğunda vazgeçilmemiş.

Fawori Boya Yeni Renk Kataloğu 2024

Markanın renk kataloğunda yeşil ve mavilere de ayrı bir parantez açmakta fayda var. Çünkü ferahlatıcı bir renk olan yeşilin ve her ortama uyan mavinin bir çok farklı tonu Fawori Boya kataloğunda boy gösteriyor. Mesela minte yakın bir ton olan Çay Yeşili yada Fıstık markanın yeşilleri arasında görülmesi gereken tonlar arasında yer alıyor. Mavilerde ise Pudra Mavi ile Aqua tonlarına mutlaka göz atmanızı öneririz.

Trend İç Cephe Duvar Boya Renkleri ile Fawori

Elbette maviler ve yeşiller bu kadarla sınırlı değil. Burada bahsettiğimiz tüm renklerin bir de ara yada geçiş renkleri var Fawori kataloğunda. Üstelik bu renkler tek kelime ile harika. Örneğin mavinin Denim tonu, kahvenin Latte tonu, toprak tonlarından Mazpiran tonu. Kerpiç tonlarından Nectar, Lila tonlarından Paradise, Salsa, Romantic, Powder…  Kısacası markanın renk kataloğundan hemen her zevke ve her ihtiyaca göre bir çok farklı renk tonu sunulmuş. Elbette bu renklerin hepsini tek tek paylaşmak ve anlatmak mümkün değil. Bu nedenle hemen alt tarafta sizler için bir foto galeri hazırladık. Bu galeri içerisinde markanın yeni kataloğundan bir çok rengini bir arada bulabilir eviniz için en güzel duvar rengini seçebilirsiniz.

FAWORİ BOYA İÇ CEPHE RENK KARTELASI 2024

Yukarıda sizler için Fawori Boya’nın yeni renklerinden bahsettik. Fakat burada gördüğünüz renklerin dışında markanın yeni kataloğunda daha bir çok farklı renk tonu mevcut. Dolayısı ile hem burada bahsettiğimiz duvar renklerinin daha detaylı görsellerini ve uygulama örneklerini incelemek, hem de markanın diğer renklerini incelemek adına Fawori Boya Renk Kataloğu resmi sayfasını linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir