Bauhaus Mutfak Dolabı Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

Mutfak Dolabı Modelleri 2024 Fiyatları

Sizler için hem kullanışlı, hem de ucuz mutfak dolapları bulmak adına yapı marketleri geziyor ve evdekorasyontrarz.com sayfalarında paylaşıyoruz. Mesela son olarak Tekzen hazır mutfak modelleri fiyatları ile birlikte konuk oldu sayfalarımıza. Daha öncesinde ise Koçtaş Mutfak Dolapları ve Ikea hazır mutfak dolapları fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışmıştık. Bu sayfamızda ise dünyanın en büyük yapı marketlerinden biri olan Bauhaus’a uğruyoruz. Bu devasa yapı marketin mutfak reyonundan en yeni mutfak dolaplarını tabi ki yine fiyatları ve özellikleri ile birlikte incelemeye alıyoruz.

Bauhaus Hazır Mutfak Dolapları ve Fiyatları

Bauhaus’da her mutfağa, her zevke ve en önemlisi her keseye uygun hazır mutfak dolabı bulmak mümkün. Fiyatlar gerçekten çok şaşırtıcı. Öyle ki bu dolaplar 4 Bin küsür TL civarlarında fiyatlardan başlayıp 11.500 TL gibi fiyatlar aralığında satılıyor. Günümüzün ekonomik durumu göz önüne alındığında ise bu rakamların bedavadan biraz daha pahalı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İşin güzel tarafı ise farklı mutfaklar için farklı tasarımlar bulabiliyor olmanız. Ancak özellikle küçük mutfaklar için tasarlanmış küçük mutfak dolabı modelleri tek kelime ile harika.

Küçük Mutfaklar İçin Bauhaus Mutfak Dolabı

Bu duruma verebileceğimiz en güzel örnek ise Fly Köyceğiz mutfak dolabı olsa gerek. Zira bu ürün antik çam kapakları ile sadece küçük mutfaklara değil, sımsıcak görünümü ile gönüllere de hitab ediyor. Üstelik fiyatı da son derece uygun. Çünkü şu sıralar 160 cm genişliğinde ki bu mutfak dolabını 4.700,00 TL gibi komik sayılabilecek bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

200 cm Mutfak Dolabı Bauhaus Didim

Biraz daha geniş mutfaklara sahip olan ve yine doğal renk tonlarını seven okurlarımıza tavsiye edebileceğimiz Bauhaus mutfak dolabı ise yine Fly serisi Didim Modeli. 200 cm gibi standart bir ebata sahip olan bu ürün beyaz gövde üzerine antik beyaz renkte kapaklarla tasarlanmış. 28 mm laminant tezgaha sahip bu mutfak dolabının da fiyatı son derece uygun görünüyor. Zira Didim mutfak dolabı üzerinde 4.900,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Bauhaus 240 cm Mutfak Dolabı Modelleri

Daha geniş ve ferah mutfakları için modern bir mutfak dolabı arayan okurlarımız içinse Fly Şile modeli ideal bir tercih olacaktır. 240 cm gibi ideal bir ebatta olan bu mutfak dolabının renk konfigürasyonunda ise Beyaz- Meşe gibi harika iki tonun kullanıldığını görüyoruz. Yine çok uygun bir fiyatla mağaza reyonlarında ki yerini alan bu dolabın fiyatı ise 4.150,00 TL olarak görünüyor.

Bauhaus En İyi Hazır Mutfak Dolapları

Fly Derin serisi ise marketin mutfak dolapları arasında geleneksel tasarımı ve şık görünümü ile diğerlerinden hemen ayrışıyor. Marangoz yapımı mutfak dolapları gibi duran bu ürün geleneksel tarza uygun olarak tamamen beyaz renkte tasarlanmış. Beyaz dişbudak dolap kapakları, siyah laminant mutfak tezgahı ile muhteşem bir uyum içerisinde. Üstelik 260x60x90 cm ebatında ki ürünün fiyatı marangoz mutfak dolabı fiyatları kadar da pahalı değil. Hem ankastre fırın, hem de normal fırınlı ocak seçeneği bulunan ürünün ankastre modeli 10.400,00 TL, normal modeli ise 9.990,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Köşe mutfak seçeneği de bulunan bu mutfağın 160 cm ebatında ki köşe modülü ise 6.500,00 TL.

Ucuz ve Kullanışlı Mutfak Dolapları ile Bauhaus

Tabi ki en büyük ebat 260 cm değil Bauhaus da. Gayet uygun fiyatlara satılan 270 cm ebatında mutfak dolapları da var. Örneğin Argemon serisinde üst resimde gördüğünüz Venedik Evogloss modeli mutfak 270x90x60cm ebatlarında. Alt dolap kapaklarında soft mat okyanus mavi, üst dolap kapaklarında ise soft mat açık gri renkli parmak izi bırakmayan ve çizilmeye dayanıklı mdf kullanılan bu dolap sadece 10.500,00 TL fiyat etiketine sahip.

 

Bauhuas Mutfak Dolabı Kampanyaları

Elbette markanın mutfak dolabı seçenekleri burada gördüklerinizle sınırlı değil. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi mağazanın ürün gamında daha bir çok mutfak dolabı seçeneği var. Dolayısı ile hem Bauhaus marketin diğer mutfak dolaplarını yakından incelemek, hem de burada gördüğünüz mutfak dolaplarının güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bauhaus mağazaları veya marketin resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz. Zira yukarıda verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın indirim ve kampanyaları ile fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir