Salon Asma Tavan Modelleri Fiyatları 2024 Detaylı İnceleme

Asma Tavan Modelleri 2024 Fiyatları

Her dönem mekan dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan asma tavanlara ne kadar önem gösterdiğimizi sıkı takipçilerimiz iyi bilirler. Bu konu da bir çok inceleme ve en güzel örnek uygulamaları beğeni ve bilgilerinize sunarız. Mesela ev için alçıpan asma tavan modelleri konusunda son olarak mutfak asma tavan modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise oturma odası asma tavan modelleri hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Ayrıca alçı tavan konusunda modern ve klasik olmak üzere daha bir çok farklı örnek de çeşitli sayfalarımızda sizlerle buluşturulmuştu. Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere salon tavan modelleri.

Salon Asma Tavan Modelleri

Salonlar evlerimizin dekorasyonlarına en fazla dikkat ettiğimiz, en çok parayı harcadığımız mekanlardır. Sonuçta salon kavramı sadece konuklara ayrılmış bir alan olduğundan her şeyin en güzeli de bu odaya alınır. Ev ahalisinin girmesinin kesinlikle yasak olduğu salonlara, halıların en şahanesi, perdelerin en güzeli, mobilyaların en gösterişlisi seçilir. Duvar kağıtları, duvar renkleri saray odalarını andırır. Elbette asma tavanları yada tavan dekorasyonları da. Bu sayfamızda olduğunuza göre muhtemelen sizlerde salon dekorasyonuna yeni başlıyorsunuz ve bu özel oda için şık bir asma tavan tasarımı arıyorsunuz. Tahminimiz doğru ise sizlerde doğru yerdesiniz. Zira birazdan burada salonlar için harika asma tavan tasarımları bulacaksınız.

Salon İçin Özel Ama Tavan Tasarımları

Genellikle klasik yada lüks tarzlarda dekore edilen salonlarda özellikle alçıpan asma tavanlar daha bir gösterişli ve şık dururlar. Tabi usta ellerde zekice tasarlanmış asma tavanlardan bahsediyoruz. Mesela üst resimde gördüğünüz asma tavan modeli ele alalım. Dikdörtgen salonun tavan köşelerinden ortaya doğru ilerleyen dalgalar misali bir çerçeve. Ortada ise denizin ortasına atılan dalgaların yaydığı gibi yuvarlak dalgalar yayan şık bir avize alanı. Üstelik süslenişi de gerçekten dikkat çekici. Köşeden ortaya ilerleyen dalgaların üzerinde yerleştirilen spotlar adeta suda dans eden yakamozları andırıyor. Ortada ki tavan tasarımına birebir uyumlu avize ise adeta bir mücevher gibi parlıyor.

Şahane Asma Tavan Modelleri

Yukarıda gördüğünüz dikdörtgen bir salon için asma tavan tasarımı. Daha bunun gibi bir çok örnek verebiliriz. Mesela daha modern bir şeyler isteyenler için de üst resimde ki gibi bir asma tavan önerilebilir. Son derece sade fakat bir o kadar da şık bir tasarıma sahip olan bu tavan tasarımında ise dikdörtgen bir havuz içerisine yerleştirilen yine yekpare dikdörtgen bir çerçeve daha görüyoruz. Burada işin hilesi ise orta çerçevenin ardına gizlenen led aydınlatmalar. Bu aydınlatmalar orta dikdörtgen parçayı ön plana çıkararak tavanda bir odak noktası haline getiriyor.  İkinci çerçevenin ortasına yerleştirilen klasik tarzda ki avizenin tavana bağlantı kısmı ise en azından bir tavan göbeği ile süslenilse daha şık bir kontrast elde edilebilirdi.

Modern Salon Asma Tavanları

Tabi salonlarını klasik tarzda dekore etmeyen takipçilerimiz içinde farklı tasarımlarımız var. Örneğin yine üst resimde yer alan tasarım gibi. Tavan havuzunun 4 köşesine yerleştirilen daireler orta da farklı bir geometrik desene sahip bir ayrı parça oluşmasına neden olmuş. Yine burada da geri planda ki led ışıklar göze çarpıyor. Fakat burada dikkat çeken ikinci bir detay ise tavanın ardında kalan duvarın rengi. Hafif sarıya çalan krem tonunda ki arka plan rengi tek kelime ile harika bir detay. Hemen alt tarafta ise daha renkli salonlara sahip olan okurlarımız için farklı bir tasarım var. Yine iç içe geçmiş çerçevelerin ortasına yerleştirilmiş dairesel bir tasarım. Bu defa farklı renklerde aydınlatma elemanları ile ışıklandırılmış.

Salon Asma Tavan Modellerinden Örnekler

Elbette sizler için seçtiğimiz asma tavanlar burada gördükleriniz ile sınırlı değil arkadaşlar. Hemen alt taraftaki foto galerimiz içerisinde yer alan katalogda daha bir çok farklı tarzlarda asma tavan tasarımları mevcut. Bu galeriye göz atarak salonunuz için hayalini kurduğunuz asma tavan için kopya çekebilir, hatta bir kaç farklı modeli harmanlayarak sadece size özel bir asma tavan yaptırabilirsiniz.

Salon Asma Tavan Kataloğu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir