Caploonba Genç Odası Modelleri Fiyatları 2024 Kampanyaları

2024 Genç Odası Takımları

Hem modern, hem şık, hem de ucuz genç odası takımları bulmak adına, marka marka model model araştırmaya devam ediyoruz. Mesela geçtiğimiz günlerde ülkemizin en büyük iki mobilya üreticisinin genç odası modellerini mercek altına almıştık. Bellona genç odası ve İstikbal genç odası modelleri sayfalarımıza konuk olmuşlardı hatırlarsanız. Ayrıca Doğtaş genç odası ve Alfemo genç odası modellerini de fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunmuştuk. Bunun yanında pek popüler olan Ikea genç odası ve elbette Çilek genç odası modelleri içinde özel birer sayfa açmıştık.

Caploonba Genç Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise Türkiye’de tıpkı Çilek gibi sadece bebek, çocuk ve genç odası üreten ender markalardan biri olan Caploonba genç odası takımlarını, fiyatları görselleri ve özellikleri ile birlikte masaya yatırıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar genç odası takımı satın almak niyetinde iseniz burada ki ürünlere bir bakmanızı tavsiye ederiz.

Caploonba Cosmos Genç Odası

Geçtiğimiz yıllara Caploonba montessori gibi modellerle damgasını vuran marka yeni koleksiyonuna yine iddialı bir genç odası takımı eklemiş. Hiç bir yerde göremeyeceğiniz son derece özel detaylara sahip olan bu ürün, ahşap ve metalin inanılmaz uyumu ile karşımıza çıkıyor. Üstelik bu son derece şık ve kullanışlı genç odası takımı şu anda sadece 10.231.00 TL gibi komik sayılabilecek bir rakamla satışa sunuluyor.

Palermo Genç Odası Caploonba

Palermo genç odası takımı hiç şüphesiz sadece 2024 yılında değil, önümüzde ki bir kaç yıl daha trend olacak bir ürün. Zira son yıllara damgasını vuran İskandinav tarzının en güzel örneklerinden biri olan bu genç odası, sadece estetik tasarımı ile değil, İskandinav tarzında olması gerektiği gibi işlevsel tasarımı ile de ön plana çıkıyor. 7.104.00 TL fiyat etiket ise oldukça uygun olarak görünüyor.

Caploonba Breda Genç Odası

Özel renk konfigürasyonu ile oldukça sportif ve kentli bir görünüme sahip olan Breda genç odası takımı, şıklığının yanında kullanım kolaylığı sunan benzersiz işlevsel özellikleri ile ön plana çıkarken, benzer rakip ürünlere nazaran fiyatı da çok uygun. Zira Breda genç odası takımı 10.917.00 TL gibi uygun bir fiyatla satışa sunuluyor.

Caploonba Oslo Genç Odası

Bembeyaz renkleri ve çok kullanışlı özellikleri ile İskandinav tarzının en değerli örneklerinden biri olarak görünen Oslo genç odası takımı, İskandinav mobilya tarzlarında olduğu gibi bolca depolama alanına sahip. Bunun yanında ince detayları ve modern çizgileri ise tek kelime ile harika. Metal kulp detayları ve derin çekmeceleri ile dikkat çeken takımın fiyatı ise 9.004.00 TL olarak belirlenmiş.

Genç Odası Kampanyaları 2024 Caploonba

Yukarıda sizler için Caploonba genç odası takımlarına göz attık. Ancak markanın ürün gamında gerçekten çok kullanışlı ve şık daha bir çok ürün var. Dolayısı ile hem diğer Caploonba genç odası modellerine göz atmak, hem de burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Caploonba Genç Odası resmi kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir