2024 Özel Tasarım TV Ünitesi Modelleri 10 Farklı Örnek

TV Ünitesi Modelleri 2024

Dekorasyon ve mobilya siteniz evdekorasyontarz.com evleriniz için her şeyin en güzelini araştırmaya incelemeye devam ediyor. Bugün konumuz tv üniteleri. Hatırlarsanız kısa bir zaman önce Özel Tasarım Tv Ünitesi Modelleri ile yapı marketlerimizden tv ünitesi Koçtaş ve Tv ünitesi Ikea modellerine göz atmıştık. Bunun yanında başta Doğtaş TV ünitesi olmak üzere, Bellona TV ünitesi ve İstikbal TV ünitesi modellerini de incelemiştik. Bu sayfamızda ise sizler için, 2024 yılı kreasyonlarından çok değişik TV-Duvar ünitesi tasarımlarını inceliyor, burada beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz.

Özel TV Ünitesi Tasarımları

TV Ünitelerinden sadece bir mobilya gibi bahsetmek haksızlık olur, zira plazma televizyonların hayatımıza girmesi ile birlikte gün be gün kendini yenileyen, daha bir gelişip güzelleşen, her an modernize edilen bu ürünler, aynı zamanda ev dekorasyonumuza katkıda bulunan birer aksesuar olma özelliği de taşıyorlar ki bu sayfamızda olduğunuza göre siz de salonlarınızı, odalarınızı farklı ve şık  bir aksesuar ile taçlandırmak niyetindesiniz. Bizim tahminimiz doğru ise siz de doğru adrestesiniz demektir, zira bu gün sizler için birbirinden güzel 10 farklı TV ünitesi tasarımını evdekorasyontarz.com’un bu sayfasında bir araya getiriyoruz. Emin olun burada ki geçireceğiniz zamandan inanılmaz keyif alacaksınız…

Minimalist TV Duvar Ünitesi Modelleri

Minimalist dekorasyon tarzları ve mobilyalar günümüzde pek bir moda, artık eskisi gibi geniş evlerde yaşamadığımızdan, daha küçük ancak daha işlevsel mobilyalar seçiyoruz evlerimize. Hem görsel, hem de kullanışlılık açısından evimize katma değerler sunan mobilyalar arıyor gözlerimiz. Örneğin üst resimde gördüğünüz TV ünitesi tam da bahsettiğimiz gibi bir şey değil mi ?..

Oval ve Yuvarlak TV Ünitesi Modelleri

Son yıllarda hayatımıza giren değişik tasarımlar, sadece mobilyalarda değil, halılarda bile çıkıyor karşımıza. Mesela oval ve yuvarlak halı modelleri bu duruma verebileceğimiz en güzel örneklerden biri. Eliptik tasarıma sahip TV Duvar üniteleri ise evlerimize henüz yeni yeni giriş yapıyorlar. Yakın bir zaman içerisinde bir çok yaşam alanında bu oval tip tv ünitelerine sıklıkla rastlayacağız muhtemelen…

Retro Tarzı Mobilyalar

İnsanların geçmişe olan özleminin mobilya ve dekorasyona yansıtılması Retro tarzı ile çıkıyor karşımıza… Seksenli yılların coşkusunu, tasarımlarını, renklerini artık günümüz mobilyalarında da  görüyoruz. Aradan geçen 30 yıla rağmen 80’ler zevki yeniden trend oluyor. Retro tarzı koltuk takımları, yatak odası modelleri ve tabi ki olması gerektiği gibi TV-Duvar üniteleri o yıllardan izler taşıyor.

Salonlar İçin TV Ünitesi Tasarımları

Salonlarınız için damaklarda farklı bir tat bırakan bir şeyler arıyorsanız ve salon dekorasyon tarzınız modern ise bir de mobilyalarınızın bu renge uyumlu ise (ki modern dekorasyon tarzlarında bu uyumun fazla bir ehemmiyeti olmadığını düşünüyoruz) bu ünite tadından yenmez olur değil mi ?.. Şimdi gözlerinizi kapatın ve salonunuzda bu şahane tv ünitesini hayal edin. Bu alanda ne kadar büyük fark yarattığını göreceksiniz.

Rengarenk TV Ünitesi Modelleri

Hazır modernizmden bahsetmişken, renklerden de bahsetmemek olmaz elbette 🙂 Renkler, renk cümbüşleri olmalı ki modernizm söz konusu olsun. Şöyle birbirine en azından bu defa uyumlu bir kaç rengin bir araya geldiği bir tv ünitesi için oturma odası dekorasyonunuz hazır mı ?.. Hazır değilse bile bir kaç ufak dekorasyon hilesi ile mesela perdelerle oynayarak yada koltukların üzerine birer şal atarak bu ünite için oturma odanızı hazırlayabilirsiniz.

Farklı TV Ünitesi Tasarımları

İnsanlar kıyafetlerinden otomobillerine kadar hemen her şeylerinin diğer insanlardan farklı olmasını isterler. Etrafımızda ki bir çok insanın, amiyane tabirle “pişti” olmaktan nefret ettiğini görüyoruz. Bunca şeyden sonra TV Ünitelerinde de biraz farklılık istemeleri sizce de doğal değil mi ? Hele de üst resimde gördüğünüz tarzda bir şeyler olursa… Tabi bu konu da tasarımcılar daha da çılgın şeyler tasarlıyorlar. Fakat o tip ürünleri kullanmak hem biraz cesaret ister, hem de risklidir 🙂

Basit ve Şık TV Sehpaları

Farklılıktan bahsetmişken, insanların fark yaratmak adına başvurdukları ve genel olarak kesin sonuç elde ettikleri önemli bir yolda custom yani kişiye özel tasarımlar. Her ne kadar pahalı bir yol olsa da özgün olma ve kimselerde bulunmama ihtimali çok yüksek 🙂 Düşünsenize projesini kendi ellerinizle çizdiğiniz ve tasarımı tamamen size ait bir tv ünitesini kim nerede ve hangi mağazada bulabilir ki ?..

Siyah Renkli TV Ünitesi Tasarımları

TV üniteleri hayatımıza ilk girdiklerinde bir çoğu doğal ahşap renkleri ile çıktılar karşımıza. Renkli olanlarda o zamanların PVC kaplamalı MDF ile üretilen modellerdi ve renk skalası çok dardı. Mesela o yıllarda böyle parlak siyah kullanmak hiç bir tasarımcının aklına gelmedi. Şimdilerde ise parlak renkler özellikle de siyahın parlak tonları pek bir moda…

Modern Tasarımlara Doğal Dokunuşlar

Bir de fark yaratmak adına iki farklı tarzı bir araya getirerek yeni bir stil yaratma sevdasında olanlar var. Örneğin yukarıda ki örnekte bilindik modern bir tv ünitesi tasarımına bilindik bir kütüğün eklendiğini görüyoruz 🙂 Bizler bu absürt denemeyi çok beğendik. Sonuçta o kütük doğallığı ile üniteye natürel bir lezzet eklemiş.

En Beğenilen TV-Duvar Üniteleri

Fakat editörlerimizin en beğendiği tasarımların başında yukarıda resmini gördüğünüz son derece özel bir TV Duvar ünitesi var. Abartısız, sade ancak bir o kadar da gösterişli tasarımını destekleyen özel sedef işlemeleri, bir ustanın elinden çıktığı her halinden belli olan yerden yüksek ve siyah ayak detayları tek kelime ile şahane… Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz arkadaşlar. Peki siz burada ki tv ünitelerinden hangisini beğendiniz. Yada bu tv ünitelerinden hangisini evinize daha çok yakıştırıyorsunuz ?..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir