2024 Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları ile Enza Home

Koltuk Takımı Modelleri 2024

En yeni koltuk takımlarını incelemeye devam ediyoruz arkadaşlar. Bu konu da son olarak Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise İstikbal koltuk takımı ve Bellona koltuk takımı modelleri yine fiyat ve görselleriyle birlikte editör arkadaşlarımız tarafından incelenmişti. Bunun yanında sizlere hem şık, hem kaliteli hem de ucuz koltuk takımları bulmak adına sadece mobilya markalarını incelemedik. İnternet mağazalarına bile göz attık. Mesela çok beğenilen Vivense koltuk takımları ve fiyatlarını da paylaştık. Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere Enza Home 2024 koltuk takımları. Başka bir deyişle Yataş koltuk takımları ve fiyatları hakkında detaylı bir inceleme yapıyoruz.

Enza Home Koltuk Takımları 2024

Daha önceki sayfalarımızda başta Enza Home Köşe Takımları olmak üzere, Enza Home Yatak Odası ve Enza Home Yemek Odası modellerini incelemiştik hatırlarsanız. Sırada Enza Home’un güncellediği koltuk takımı ürün grubu var. Bu ürünleri detaylı olarak masaya yatırıyor, markanın en yeni koltuk takımlarını, yine fiyat ve özelliklerini bilgilerinize görsellerini ise beğenilerinize sunuyoruz. Dolayısıyla henüz bir koltuk takımı almadıysanız ve eski koltuk takımlarınızı artık tavan arasına gönderme kararını kesin olarak aldıysanız bu koltuk takımlarını mutlaka incelemenizi öneririz…

Enza Home Koltuk Takımı Linz

Enza Home bu yıla bir çok yeni ve çarpıcı ürün tasarımı ile giriş yaptı. Koltuk takımı ürün grubunda ise son derece iddialı ürünler var. Markanın bu iddialı koltuk takımlarına verebileceğimiz en güzel örneklerden biri ise Linz koltuk takımı. Takımda ilk olarak göze çarpan özel metal detayları ve deri dokusu. Zengin tasarım detaylarının konforla buluşturulduğu bu takımda işlevsellik de ön planda. Zira takımın 3’lü koltuğu istenildiğinde konforlu bir yatağa dönüşebiliyor. 2 farklı berjer seçeneğinin sunulduğu takımın fiyatlarına gelecek olursak… Efendim 1 yataklı üçlü koltuk, 1 yataksız 2,5’lu koltuk ve tek berjerden oluşan Linz koltuk takımı şu sıralar 20.167,00 TL yerine 15.125,25 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Enza Home Dante Koltuk Takımı

Sade ve şık tasarımı ile dikkat çeken Dante, keten dokulu ve kadife kumaş alternatifleriyle satışa sunuluyor. Özel tasarım metal ayakları ise sofistike bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Takımın tasarımına uyumlu sabit ayaklı berjer ise gerçekten görülmeye değer nitelikte. Yatak olma özelliği bulunmayan takımın 1 adet üçlü koltuk, 1 adet ikili koltuk ve tek berjerden oluşan alternatifi normalde 20.700,00 TL. Fakat Enza Home kampanyaları dahilinde bu takımı %25 indirimli olarak 15.525,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Yataş Enza Fortuna Koltuk Takımı

Yeni nesil koltuk tasarımlarının şık bir örneğini olan Fortuna, modern tarzı ve fonksiyonel detaylarıyla markanın amiral gemisi olacak gibi görünüyor. Takımın şık ayak tasarımı antrasit ve ceviz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Zengin kırlent uygulaması ise takımı görsel açıdan bir üst seviyeye taşıyor. Üstelik 3’lü koltuk modülünde yatak olabilme özelliği bulunan bu takımda kampanya dahilinde. Zira takımın 1 adet yataklı üçlü koltuk, 1 adet 2,5’lu koltuk ve tek berjerden oluşan seçeneği yine indirimli olarak 42.147,00 TL yerine 31.610,25 TL fiyat etiketi ile sizleri Enza Home mağazalarında bekliyor…

Enza Home Modern Koltuk Takımları Cordell

Yine ceviz ve antrasit renk yüksek ayak tasarımı ve sırt minderindeki özel dikiş detayları ile yalın bir tarza sahip olan Cordell, modern çizgisini yüksek konforlu oturum alanı ile harmanlıyor. Metal destekli ahşap konstrüksiyonuyla dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım deneyimi sunan takım işlevsel  özellikleri ile de göz dolduruyor. Üçlü koltuğu yatak olabilme özelliğine sahip takımın, yataklı üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjerden oluşan seçeneği üzerinde 8.292,63 TL fiyat etiketi taşıyor. Fakat bu takımı da indirimli olarak 5.390,21 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Enza Home Koltuk Takımı Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için bir Yataş markası olan Enza Home’un en yeni 4 koltuk takımını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem markanın diğer koltuk takımlarına da göz atmak, hem de bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Enza Home Koltuk Takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir