2024 Bahçe Mobilyaları Fiyatları Kampanyaları İnceleme

Bahçe Mobilyaları Fiyatları İnceleme

Her zaman kıskandığımız bahçeli evlerde yaşayan arkadaşlara ve bu kıskançlığını bizler gibi balkonlarına gösterdikleri aşırı sevgileriyle iyice açığa çıkaran okurlarımıza özel bu sayfamızda dış mekan mobilyalarının en güzellerini mağaza mağaza, market market inceliyoruz 🙂 Hatırlarsanız kısa bir süre önce, şık, kaliteli ve tabi ki en ucuz bahçe mobilyaları bulmak adına çeşitli yapı marketlerimizi ziyaret etmiştik. Koçtaş bahçe mobilyaları ve Bauhaus Bahçe Mobilyaları hakkında bilgiler paylaşmıştık. Ayrıca Enza Home bahçe mobilyaları ve Ikea bahçe mobilyaları gibi çok tutulan ürünlere de göz attık. Rattan Bahçe Mobilyası arayanlar için özel tasarım bahçe mobilyalarını da yine daha önce beğenilerinize sunmuştuk.

Son Moda Bahçe Mobilyaları

Burada ise İstikbal ve Bellona gibi ülkemizin bilindik mobilya markalarının en tutulan ürünlerini inceliyoruz. Bunun yanında Koçtaş, Tekzen ve Bauhaus gibi yapı marketlerin en çok satılan bahçe mobilyalarına göz atıyoruz. Bahsi geçen bu ürünleri fiyatları ve görselleri ile birlikte sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Dolayısı ile bahçeniz için bir mobilya satın almadan önce buradaki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

İstikbal Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden İstikbal’in en tutulan bahçe mobilyaları mini kreasyonunda yer alıyor. Markanın bu kategoride ki en çok dikkat çeken ürünü ise Palermo serisi. İstikbal ürün gamına yeni eklenen bu takım doğal ahşap ve siyah metalin muhteşem uyumu ile vitrine çıkıyor. Takım, ikili koltuk, 2 adet berjer, orta sehpa ve yan sehpadan meydana geliyor. Bu takımın fiyatı ise İstikbal bahçe mobilyası kampanyaları dahilinde 13.957,00 Liradan 11.165,00 Liraya düşmüş durumda.

Bellona Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları

İstikbal’in kardeşi olarak nitelendirebileceğimiz Bellona’da kardeşi gibi mini bahçe mobilyaları ile dikkat çekiyor. Fakat Bellona mini bahçe mobilyaları kardeşine göre çok daha farklı ve şık. Mesela üst resimde gördüğünüz Begonya modeli. Son derece özgün bir tasarıma sahip olan takım yıllardır markanın en tutulan bahçe mobilyaları arasında yer alıyor. Üstelik takım şu sıralar Bellona bahçe mobilya kampanyaları dahilinde. Zira takımın 2 adet tekli koltuk, 1 adet ikili koltuk ve orta sehpadan oluşan seçeneği 11.569,00 TL yerine 8.099,00 TL fiyatla sizleri Bellona mağazalarında bekliyor.

 

Koçtaş Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları

Yukarıda bahçeleriniz için mobilya markalarımızın en güzel mini bahçe takımları hakkında bilgiler verdik. Şimdi birazda yapı marketlerin bu tarz ürünlerine göz atalım. Örneğin Koçtaş’ta çok farklı mini bahçe takımları var. Üst tarafta remini gördüğünüz Vavrattan Shangai Deluxe Üçlü Bahçe Oturma Takımı gibi. Takım bilindik bahçe mobilyalarından farklı olarak küf rengi olarak vitrine çıkıyor. Alüminyum malzemeden üretilen takım yine bir adet ikili koltuk, 2 adet berjer koltuk ve orta sehpadan oluşuyor. Fiyatı ise Koçtaş bahçe mobilyaları kampanyaları dahilinde 10.379,00 Liradan 8.199,00 Liraya düşmüş durumda…

Tekzen Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları

Muhtemelen en ucuz bahçe oturma grupları arasında yer alıyor Tekzen bahçe oturma grupları reyonunda satışa sunulan Ege Rattan Oturma Grubu. Polyester malzemeden oluşan bu takımda mini bahçe mobilyaları arasında yer alıyor. Tekzen’in bu bahçe takımı da ikili koltuk, orta sehpa ve 2 adet tekli koltuktan meydana geliyor. Ürünün fiyatı ise sadece 3.699,00 TL olarak belirlenmiş.

Bauhaus Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları

Hep oturma guruplarından bahsettik değil mi ? Hiç bahçe için masa sandalye takımı aramakta olan okurlarımızı düşünmedik gibi geliyor şimdi bahçelerinde kahvaltı yapmak, mangal partileri vermek isteyen okurlarımıza 🙂 Merak etmeyin arkadaşlar sizleri de düşündük ve bu defa ülkemizin en büyük yapı marketlerinden biri olan Bauhus bahçe mobilyaları reyonuna girip burada ki en güzel masa sandalye setini sizler için inceledik. Bu reyonda ilk gözümüze çarpan ürün ise Sunfun Savannah Rattan Yemek Grubu oldu. Geniş teraslar ve bahçeler için tasarlanan bu set ilk bakışta şıklığı ile göz doldururken, kimyasal içeriği olmayan yumuşak bir deterjanla bile kolayca temizlenebilen ve dolayısı ile yıllar boyu kullanmanıza olanak sağlayan dayanıklılığı ile de kullanışlı bir ürün olarak ön plana çıkan bu takımın fiyatı ise 5.790,00 TL olarak belirlenmiş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir