2024 Asma Tavan Modellerinden Nefes Kesen Örnekler

Birbirinden Güzel Asma Tavan Modelleri

Tavan dekorasyonunu güncelleyen, tavan dekorasyonlarını yenileyerek ev dekorasyonlarına farklı bir görünüm kazandırmak isteyen evdekorasyontarz.com okurları için farklı asma tavan tasarımlarını incelemeye devam ediyoruz. Bu konuda yakın zaman önce modern asma tavan modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında evinizin diğer mekanları içinde fikirler ve örnekler verdik. Mesela salon asma tavan modelleri ve yatak odası asma tavan modelleri gibi yazılarımızda şık alçı tavan modelleri ve örnekleri sunmuştuk. Bu sayfamızda ise Asma tavan modelleri 2024 yeni tasarımlarını mercek altına alıyoruz. Eğer hakikaten değişik bir şeyler arıyorsanız burada göreceğiniz örnekleri hiç bir yerde göremeyeceğinizi dolayısı ile dikkatle incelemenizi öneririz…

En Yeni Asma Tavan Tasarımları

Asma tavanlar ev dekorasyonlarına farklı bir boyut kazandırıyor. Bir zamanlar sadece salonlarda ve lüks mekanlarda kullanılan bu uygulamaya, şimdilerde evin her odasında rastlıyoruz. Modern dekorasyon tarzlarının da yükselişe geçmesi ile olumlu yönde bir evrim geçiren ve daha modern hale gelen bu asma tavanlar, yatak odalarında, oturma odalarında, genç, çocuk ve bebek odalarında ve hatta mutfaklarda bile kullanılıyor. Müteahhitler yeni yaptıkları rezidanslarında, yeni dairelerinde daha albenili olması ve satışı kolaylaştırması için akla gelebilecek hemen her odada asma tavanları kullanıyorlar mesela. Evlerini yeniden dekore eden insanlarsa en az bir odalarında ve genellikle salonlarına mutlaka asma tavan yaptırıyorlar.

Özel Tasarım Asma Tavan Modelleri

Kısacası asma tavan uygulamaları için artık eskiden olduğu gibi modern lüks yada klasik tarzlarda yapılmış veya dekore edilmiş olması gerekmiyor. Zira hem modern, hem de avangart tarzlarda ki yapılara uygun son derece şık asma tavanlar mevcut. 17. Yüzyıl tarzı lüks bir asma tavan tasarımı günümüzün salon dekorasyonlarına uyarlanırken, gelecekten gelmiş gibi duran ütopik asma tavan tasarımları da modern mekanları süslüyor. Çünkü bu konuda genç ve yenilikçi mimarlar, iç dekoratörler ve hatta idealist asma tavan ustaları sürekli bir Ar-Ge çalışması içerisindeler. Doğal olarak yepyeni asma tavan tasarımlarına imza atıyorlar.

Modern Asma Tavan Modelleri 2024

Örneğin bilindik alçıpan asma tavan tasarımlarına cam yada fiberglas ve kumaş gibi farklı malzemeleri ekliyorlar. Asma tavanların genleri ile oynuyor, göze hem tuhaf, hem de hoş gelen ilginç denemelerde bulunuyorlar. Ki bu duruma verebileceğimiz en güzel örneklerden birini hemen üst tarafta görebilirsiniz. Gerçekten çok farklı bir tasarım değil mi ?..

Değişik Asma Tavan Uygulamaları

Zaten asma tavanın esprisi de burada… Kimselerde olmayan, yeni ve bulunduğu mekanın hem dokusuna, hem de dekorasyon tarzına uygun olması gerekiyor. Aynı zamanda yaptıracağınız asma tavan homojen bir yapıya sahip olmalı, yani odanın şekline, köşe ve kıvrımlarına tamamen uyması gerekiyor. Örneğin dikdörtgen bir salon içerisinde kare bir asma tavan ne kadar tuhaf duracaksa dairesel yapıya sahip bir asma tavan tasarımı da yukarıda resmini gördüğünüz tarzda yuvarlak hatlara sahip bir mekan da o kadar şık duracaktır.

Asma Tavan Dekorasyon Örnekleri Resimli

Dolayısıyla asma tavan yaptırırken son derece titiz davranmanızı ve her zaman olduğu gibi bol bol görsel örnek incelemenizi tavsiye ederiz. Bu durum asma tavan yaptıracağınız oda için farklı fikirler geliştirmenize yardımcı olacağı gibi düşündüğünüz tarzlarda ki asma tavanların odalarınızda nasıl duracağı hakkında da sizlere fikir verecektir. Bu nedenle hemen alt tarafta sizler için, daha doğrusu evlerinin en az bir odasında asma tavan düşünen okurlarımız için dekorasyon trendlerine uygun son derece şık asma tavan tasarımlarını bir araya getirdik. Foto galerimiz içerisinde ki bu görsel örneklere asma tavan dekorasyon ipuçları eşliğinde göze atabilir, yeni asma tavan tasarımınız adına elinizi güçlendirebilirsiniz…

EN YENİ ASMA TAVAN MODELLERİ ÖRNEKLERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir