2024 Özel Tasarım TV Ünitesi Modelleri 20 Farklı Örnek

TV Ünitesi Modelleri 2024

Yaşam alanlarınız için en kaliteli, en şık, en kullanışlı ve elbette en ucuz tv ünitesi modellerini bulmak adına bir dizi araştırma yapmıştık. Başta, İstikbal tv ünitesi ve Bellona tv ünitesi modelleri olmak üzere, Kelebek Tv Ünitesi ve Doğtaş tv ünitesi sayfalarımıza konuk olmuşlardı. Bunun yanında çok tutulan Ikea tv ünitesi ile uygun fiyatlı gittigidiyor tv ünitesi modellerine de göz atmıştık. Tabi ki sadece yapı marketler ve mobilya markaları ile sınırlandırmadık konuyu. Bunun yanında Kitaplıklı Tv Ünitesi ve Alçıpan tv ünitesi modelleri de en güzel tasarımları ile konuk oldu sayfalarımıza.

Özel TV Ünitesi Tasarımları 2024

Bu sayfamızda ise çeşitli mobilya markaları, internet mağazaları ve yapı market ürünleri yerine son derece özel tasarımlara sahip tv ünitelerinden örnekler sunuyoruz. Dolayısı ile eğer şu sıralar televizyonunuzu şık bir şekilde yerleştirebileceğiniz, çok özel bir tv ünitesi almayı düşünüyorsanız burada ki örneklere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Ahşap TV Ünitesi Modelleri

Ahşabın doğal güzelliği, samimi ve sıcak görünümü son yıllarda çok moda. Dolayısı ile ahşap tasarımlı yatak odası takımları ve yemek odası takımları gibi ürünleri markaların ürün gamında sıklıkla görüyoruz. TV üniteleri de yine bu mobilya marka ve üreticilerinin en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Fakat bir de üst resimde gördüğünüz gibi doğal ahşaptan tasarlanmış tamamen özel üniteler var ki tek kelime ile harika…

Modern TV Ünitesi Tasarımları

Bu kavramı anlamak biraz güç. Zira tv ünitesi zaten modern ve genel olarak modüle bir ürün. Dolayısı ile aslında modern diye bir belirteç kullanmak ne kadar doğru olabilir ki ? Ha eğer modern ve bir şeylerden bahsedeceksek özel tasarım tv ünitelerinin eline bu konu da hiç bir mağaza yada fabrikasyon ürünü su dökemez.

Yuvarlak ve Elips TV Üniteleri

Birde ahşabı veya MDF gibi diğer mobilya ham maddelerini eğip bükenler, şekilden şekle sokanlar var. Bu malzemeleri inanılmaz bir şekilde standartlaşmış kalıpların dışına iten yaratıcı zihinler ve usta eller var. Tasarım konusunda muhtemelen bu ellere de kimse su dökemez gibi görünüyor.

Yepyeni TV Ünitesi Modelleri Büyülüyor !..

Son zamanlarda özel TV ünitesi adına bir çok farklı örneği piyasada görebilirsiniz. Özellikle Ankara siteler, Modoko yada Mobesko gibi esnaf kooperatiflerinde bilindik mobilya markalarının tasarımlarından çok farklı tv üniteleri var. Bunun nedeni ise bu kooperatiflerin yüzlerce üretici esnaftan kurulmuş olması. Üstelik bu esnafların her biri aynı zamanda bir tasarım uzmanı. Doğal olarak her birinin kendi yorumları ile ürettikleri ürünler de son derece özel tasarımlara sahip. Düşünsenize yüzlerce esnafın ürettiği yüzlerde değişik tv ünitesi modeli. Bu işin en güzel tarafı ise bu tip esnaf kooperatiflerinde hemen her zevke ve her bütçeye uygun ürünler de bulabiliyor olmanız.

Hiç Bir Yerde Göremeyeceğiniz Değişik TV Üniteleri

Sözü biraz fazla uzattık farkındayız. Dolayısı ile hemen sizleri alt tarafta yer alan bu özel tasarımlardan seçilmiş tv ünitesi tasarımları ile baş başa bırakalım. Foto galerimiz içerisinde hayalini kurduğunuz tv ünitesi modelini bulabilir, eğer kendiniz bir tv ünitesi yaptıracaksanız da buradaki örneklerden ilham alabilirsiniz.

Özel Tasarım Değişik TV Ünite Modelleri Örnekler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir