Bellona Yemek Odası Modelleri Fiyatları 2024 Kampanya

Modern Yemek Odası Takımları ve Fiyatları

Ülkemizin  en önemli mobilya markaları en yeni yemek odası takımları ile evdekorasyontarz.com sayfalarına konuk oluyor. Bu bağlamda son olarak Enza yemek odası takımlarını fiyatları ile birlikte incelemeye almıştık. Daha öncesinde ise Doğtaş yemek odası ve Kelebek yemek odası takımları ve fiyatlarına göz atmıştık. Elbette ülkemizin lider mobilya markası İstikbal yemek odası takımları da unutulmadı. Markanın birbirinden güzel yemek odası takımları da editörlerimiz tarafından detaylı olarak incelendi. Bu arada yemek odası konusunda sadece mobilya markalarına bağlı kalmadık arkadaşlar. Bunun yanında sizler için hem kaliteli, hem estetik, hem de ucuz yemek odası takımları bulmak adına İnternet mağazalarının ürünlerini bile araştırdık. Mesela son olarak Vivense yemek odası takımlarını beğeni ve bilgilerinize sunduk.

Bellona Yemek Odası Takımları 2024

Bu sayfamızda ise ülkemizin bir diğer mobilya markası olan Bellona’nın yepyeni yemek odası takımlarını masaya yatırıyoruz. Zira geçtiğimiz yıllara Bellona Valencia yemek odası takımı ile damgasını vuran marka mutlaka görülmesi gereken yeni ürünler çıkardı vitrinlerine  Bizlerde Andera, Mirante, Alvis, Palermo ve Larissa serilerinden meydana gelen Bellona 2024 yemek odası koleksiyonunu detaylı olarak hemen alt tarafta inceledik. Dolayısı ile yemek odası takımı almadan hemen önce bu ürünlere mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Bellona Palermo Yemek Odası Takımı

En ucuz Bellona yemek odası takımları arasına yeni katılan Palermo serisi basit fakat detayları ile son derece şık bir tasarıma sahip. Özellikle takımın kimliği ile şahane bir uyum içerisinde olan yüksek ayak tasarımı, kulp detayları, sandalyelerde ki şerit dikiş uygulamaları tek kelime ile muhteşem. Hele konsol aynası ezber bozan cinsten. Ürünün bu kadar ucuz olması ise inanılır gibi değil arkadaşlar. Zira takımın konsol, konsol aynası, açılır yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan seçeneği sadece 21.999,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Bellona mağazalarından bekliyor.

Bellona Alvis Yemek Odası Takımı

Genel renk konfigürasyonunda kapuçino ve krem gibi trend renklerin kullanıldığı Alvis yemek odası takımı da markanın en yeni ürünlerinden biri. Üstelik bu üründe yeni ve yine estetik bir ürün olmasına rağmen fiyat olarak gayet uygun görünüyor. Tıpkı Palermo yemek odası takımında olduğu gibi şerit detaylı sandalyeler, yüksek ayaklar ve özel tasarım kulpları ile dikkat çeken ürünün, konsol, konsol aynası, açılır yemek masası ve 6 adet sandalyeden oluşan alternatifi  24.990,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Bellona Mirante Yemek Odası Takımı

Muhtemelen Bellona’nın en tutulan yemek odası takımlarından biri olacak Mirante. Zira takım ceviz renk konfigürasyonu ve şık detayları ile adeta görsel bir şölen sunuyor. Ünite kapaklarındaki çizgisel süslemeler, metal ünite ayakları, konik tasarımlı ahşap sandalye ayakları, modern konsol aynası tasarımı ve yuvarlatılmış köşeler bu estetik detaylardan öne çıkan bir kaçı. Doğal olarak fiyatı Alvis ve Palermo modellerine göre biraz daha pahalı. Zira takımın konsol ve aynası, açılır yemek masası ile 6 sandalyeden oluşan seçeneği üzerinde 40.019,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Bellona Andera Yemek Odası Takımı

Markanın şıklığı ile dikkat çeken bir diğer yeni ürünü ise Andera serisi yemek odası arkadaşlar. Modern ve geleneksel tarzların harmanlandığı takımın renk konfigürasyonun ise beyaz ve gri renkler kullanılmış. ünite ve masa üst tablalarında ise doğal açık meşe tonlarını görüyoruz. Kapaklarda ki çerçeve süslemeler, lükens ayaklar, bakır kulplar ise ürünün görünümüne zenginlik katan detaylar olarak öne çıkıyor. Takımın fiyatlarına gelecek olursak, açılır yemek masası, konsol ve aynası ile 6 adet sandalyeden oluşan Andera yemek odası takımının 39.999,00 TL fiyatla satıldığını söyleyebiliriz.

Bellona Larissa Yemek Odası Takımı

Hiç şüphesiz Bellona en güzel yemek odası takımları listesinde liste başı Larissa yemek odası takımı. Takım ilk bakışta masa, sandalye ve konsolu çerçeveleyen bronz renkli metal detayları ile göze çarpıyor. Renk konfigürasyonunda kullanılan aytaşı beyazın bu metal detaylarla uyumu ise görülmeye değer nitelikte. Tabi zarif sandalye tasarımı, geometrik tarzda tasarlanan konsol aynaları ve özel tasarım kulpları da bu görsel şölene eklememek hata olur. Dolayısı ile ürün markanın sadece en güzel takımı değil aynı zamanda  en pahalı yemek odası takımları arasında yer alıyor. Çünkü ürünün, açılır yemek masası, konsol ve aynası ile 6 sandalyeden meydana gelen modeli 46.629,00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Bellona Yemek Odası Kampanyaları 2024

Bu sayfamızda Bellona’nın en yeni 5 yemek odası modelini fiyatları ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunduk. Fakat burada verdiğimiz yemek odası fiyatları zaman içerisinde Bellona kampanyaları ve fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bellona mağazaları veya markanın resmi internet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir