2024 Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları ile İpek Mobilya

En Güzel Yatak Odası Takımları 2024

En yeni yatak odası takımları ve fiyatları, yatak odası takımlarını yenilemeyi düşünen okurlarımız için inceleniyor. Bir kaç gün önce, Doğtaş yatak odası takımları ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Türkiye’nin en önemli iki mobilya markası, Bellona Yatak Odası ve İstikbal Yatak Odası 2024 modelleri ve fiyatları başlıkları ile yer aldılar. Ayrıca her bütçeye hitab etmek, en ucuz yatak odası fiyatları bulmak için çeşitli markaların kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatlarına da göz atmıştık. Bu sayfamızda ise geçtiğimiz yıllara İpek Mobilya Estella Yatak Odası başta olmak üzere, İpek Mobilya ShinyYatak Odası ve İpek Alesta Yatak Odası gibi modellerle damgasını vuran İpek Mobilya konuk oluyor.

İpek Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Yatak odası dekorasyonunuzda mobilyalarınızdan başlayarak köklü bir değişikliğe gitmek üzere iseniz burada göreceğiniz yatak odası takımlarını mutlaka kullanmanızı öneririz. Zira hiç bir yerde rastlayamayacağınız, neredeyse özel tasarım yatak odaları olarak niteleyebileceğimiz çok güzel ürünlerle karşılaşacaksınız. İpek Mobilya yeni yatak odası koleksiyonunda deyim yerindeyse çeyrek asırlık geçmişini ve kendini tamamen aşmış. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmayalım ve bu şık ve işlevsel yatak odası takımlarını incelemeye başlayalım ne dersiniz ?..

İpek Mobilya Assos Yatak Odası

Koyu meşe renk kombinasyonu ile vitrine çıkan Assos yatak odası takımı şık detayları ile göze çarpıyor. Örneğin özel tasarım gold renginde yerden yüksek ayakları muhteşem. Yine son derece özel bir tasarıma sahip kulpları görülmeye değer nitelikte. Ünite kapaklarında ki gold şerit detayları da unutmamak gerekiyor elbette. Bu şık takımın fiyatına gelecek olursak… Efendim sadece 5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneği bulunan takımda 5 kapaklı gardırop 43.296,30 TL yerine 26.747,73 TL fiyatla satışa sunulduğunu görüyoruz. 6 Kapaklı gardırop seçeneği ise 48.079,30 TL yerine 29.702,64 TL fiyatla sizleri İpek Mobilya mağazalarında bekliyor.

İpek Mobilya Orlando Yatak Odası

Beyazın zarafeti ile krom renklerinin harmanlandığı modern avangart tasarıma sahip Orlando yatak odası. Ürüne ilk bakışta ünite kapaklarında ki krom kaplı çerçeve uygulaması çarpıyor. Zira bu uygulama takımın görünümünde zengin bir kontrast oluşturuyor. Tabi krom detaylı özel kulplar ve ayaklar ile de uyum içerisinde. Üstelik bu takımda yine İpek Mobilya yatak odası kampanyaları dahilinde. Zira takımın yine 5 kapaklı gardırop seçeneği şu anda 28.505,60 TL yerine 17.610,05 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. 6 Kapaklı gardıroplu Orlando yatak odası takımı ise 31.212,40 Liradan 19.282,29 Liraya düşmüş durumda.

İpek Mobilya Elegante Yatak Odası

Yine beyaz renk konfigürasyonu ile karşımıza çıkan Elegante yatak odası takımı ise yalın tasarımı ile dikkat çekiyor. Sade fakat  özel detayları ile bir o kadar da şık bir takım olan Elegante gardırop ve kapaklarında özel süslemeler ile göz dolduruyor. Yine özel tasarım krom detaylı ayaklarda ürünün genel görünümü ile şahane bir uyum içerisinde. Sürgü kapaklı gardırop seçeneği bulunmayan bu takımın 5  kapaklı gardırop seçeneği kampanya dahilinde 41.755,10 TL yerine 25.795,69 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. 6 kapaklı gardırop seçeneği ise 44.924,60 TL yerine 27.753,73 TL fiyatla satılıyor.

İpek Mobilya Olympos Yatak Odası

Beyaz zarafetinin bu defa göz kamaştıran altın tonları ile harmanlandığı Olympos yatak odası lüks yatak odası takımı aramayanlara hitab ediyor. Takım ilk olarak gardırop ve şifonyer kapaklarında ki altın süslemeleri ile göze çarpıyor. Altın renginde halka tasarımlı kulpları, altın detaylı lükens ayaklar ve lükse atıfta bulunan dikey kapitoneli, yine altın şeritli yatak başlığı da özel detaylar arasında yer alıyor. Bu kadar altın renginde detayı görünce doğal olarak ürünün fiyatını merak ediyorsunuzdur 🙂 Evet Olympos serisi markanın en pahalı yatak odası takımları arasında. Fakat yukarıda incelediğimiz yatak odası takımları ile arasında çok fark yok. Zira takımın 5 kapaklı gardırop seçeneği 36.513,50 Liradan 22.557,45 Liraya kadar düşmüş. 6 Kapaklı gardıroplu modeli ise 40.166,70 TL yerine 24.814,41 TL fiyatla satışa sunuluyor.

İpek Mobilya Yatak Odası Kampanyaları 2024

Yukarı da bilgilerinize sunulan fiyatlar, İpek Mobilya kampanya ve indirimleri ile yeni sezon ve sezon sonu uygulamalarına bağlı olarak zaman içerisinde farklılık gösterebilir. Bu nedenle hem en güncel fiyatla hakkında bilgi almak, hem de bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek adına İpek Mobilya Yatak Odası Takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir